maritbet girişmaritbet
Mila's Daphne'de yüzde 38 kâr garantisi!

Mila's Daphne'de yüzde 38 kâr garantisi!

Mila's Daphne projesi dolar bazında satışa çıkardı villaları için yüzde 38 kâr garantisi veriyor.

81 dönüm arazi üzerine kurulacak olan Mila's Daphne Yerleşimi, 650 metre sahil şeridi, yemyeşil bir yarımada üzerinde saydam ve modern tasarımıyla fark oluştururken, 72 adet konut sahiplerinin tümüne sınırsızca deniz manzarası sunacak. 

Zeytin ve defne çalıları olan yeşil bir yarımada üzerinde planlanan Mila's Daphne Peninsula'nın, Bodrum Havaalanı'na 14 kilometre uzaklıkta bulunması da projenin cazibesini arttırıyor. 

Mila's Daphne

Residence hizmeti

Bodrum Mila's Daphne Peninsula yatırımını prestijli kılan birçok özelliğinin yanı sıra, Vitality Luxury Hotel yatırımı; projede ev sahibi olacak olanlara residance hizmeti sağlayacak.

Milas Daphne fiyatları

Milas Daphne'de yüzde 38 kazanç garantisi vaat ediliyor. MYC Partners projesi olan Milas Daphne konut projesi A Design Awards'da mimari, bina ve yapı dalında gümüş ödül sahibi. Projede villaların fiyatları 565 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Deniz manzaralı spor

18 blokta yer alan daireler, 810 metrekare sosyal tesis alanını kullanabilecek. Bu tesis içerisinde; fitness kafe, restoran, güneşlenme platformu, çocuk havuzu ve açık yüzme havuzu mevcut. Deniz gören golf pratik sahası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, tenis kortu, yürüyüş parkuru da bulunuyor.

Yorum Yaz