maritbet girişmaritbet
Metrohome Residence'de ön talep süreci başladı

Metrohome Residence'de ön talep süreci başladı

1991 yılından beri inşaat sektöründe birçok projeye imzalar atan Kameroğlu İnşaat, şimdi de Beylikdüzü'nde dev proje inşa edecek.

Beylikdüzü'nde Kameroğlu Metrohome adlı yeni karma projesini hayata geçiren Kameroğlu İnşaat, ‘'Ev değil Yaşam'' sloganıyla bölgede yeni bir nefes olmayı hedefliyor. Parsel alanı 70.000 metrekare olan projede toplam 1500 konut ve 110 mağazadan bulunuyor. Her yönüyle Metropol yaşantısına uygun, çağın gereksinimlerini fazlasıyla karşılayacağı ve ev sakinlerine sunacağı lüks standartlardaki sosyal yaşam alanlarıyla, benzersiz bir yaşam kalitesini modern ve estetik mimariyle Beylikdüzü 'ne getirmeyi planlıyor.

Kameroğlu Metrohome; Metrobüs ve ve Metroya olan yakınlığı nedeniyle Metrohome adı verilmiş. Kameroğlu Metrohome Suites; aile konseptinde tasarlanmış 2+1, 3+1  ve  4+1 daire seçenekleriyle ayrı sosyal tesise, yönetime ve otoparka sahip.

Metrohome Suites, ailelerin huzurlu vakit geçirebilecekleri yeşil ve mavinin dinginliği eşliğinde açık ve kapalı havuz keyfini yaşayabilecekleri, günün stresini atacakları fitness salonu, yürüyüş alanları ve çocuk parkları ile bambaşka bir dünya sunuyor. 

Kameroğlu Metrohome Residence; minimalist yaşamayı tercih edenler için düşünülen 1+1 ve 2+1 daire seçenekleriyle, ev sahiplerine konforlu ve bağımsız sosyal yaşam konsepti tasarlanıyor. Ev sahipleri yine kendi sosyal alanlarında açık ve kapalı havuzun keyfini yaşayabilecek, sosyal olanaklardan dilediği zaman yararlanabilecekler.

METROYA SADECE 1 DAKİKA

Kuzey cephede E-5; Güney cephede 1000 dönüm civarı Botanik Vadisi bulunan bu yaşam alanı, öncelikle ulaşım imkanlarıyla diğer projelerden farklılaşıyor. Çünkü, metrobüse ve yakında bitirilmesi planlanan metroya sadece 1 dakika yürüme mesafesinde.

Kameroğlu Metrohome 'da günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız mağazalar da cadde alışveriş konseptine uygun prestijli markalardan oluşan kafelerin, cadde ve mağazacılık kültürüne yepyeni bir soluk getireceği kesin.

Seçkin kafeler ve mağazaları ile eğlence ve keyifli alışverişi sokağa taşımayı hedefleyen 

Kameroğlu Metrohome projesi, Beylikdüzü sakinleri için de cazip nokta haline gelecek.

Üç katlı Otoparkı ile projenin tüm dairelerine 2 araçlık, 1+1 büyüklüğündeki dairelerine de 1 araçlık geniş otopark alanı tahsis edilmiş.

Toplamda 70.000 metrekare alan üzerinde gerçekleşecek Metrohome projesi; yapımına yakın bir zamanda başlanacak yeni havalimanına ve Kuzey Marmara Otoyolu'na olan bağlantısıyla, oturumcular ve yatırımcılar için kazançlı bir alternatif olarak göze çarpıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Metrohome Residence’da yüzde 30 peşinatla  48 ay taksitlendirme!
  • 10.12.2018 16:34

Metrohome Residence’da yüzde 30 peşinatla 48 ay taksitlendirme!

Kameroğlu İnşaat tarafından yatırım yapmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında ...

Metrohome projesinde lansman öncesi özel fiyatlar!
  • 19.01.2017 10:16

Metrohome projesinde lansman öncesi özel fiyatlar!

Kameroğlu İnşaat projesi olan Metrohome Residence & Suites'te lansman öncesi sat ...

Pelican Hill Ihlamur Evleri'nde teslimler başladı
  • 18.11.2016 09:31

Pelican Hill Ihlamur Evleri'nde teslimler başladı

Kameroğlu İnşaat tarafından İstanbul Büyükçekmece'de inşa edilen Pelican Hill Ih ...

Metrohome Residence'de ön talep süreci başladı
  • 09.05.2016 11:00

Metrohome Residence'de ön talep süreci başladı

1991 yılından beri inşaat sektöründe birçok projeye imzalar atan Kameroğlu İnşaa ...

Kameroğlu Metrohome satışa çıkıyor
  • 30.04.2016 15:20

Kameroğlu Metrohome satışa çıkıyor

1,400 konutluk Metrohome projesinde küçük daireler ile büyük daireler ayrı parse ...