maritbet girişmaritbet
Mesa Marmara ile yeni bir sahil yaşamı başlıyor

Mesa Marmara ile yeni bir sahil yaşamı başlıyor

Eşsiz Adalar manzarası, merkezi konumuyla yeni bir sahil yaşamının kapısını aralayan Mesa MARMARA, Kartal sahilinde yükseliyor.

MESA'nın yüksek kalitesi ve standartlarını taşıyan Mesa Marmara, eşsiz Adalar manzarası, merkezi konumu, ulaşım kolaylıkları ve benzersiz sahil yaşamıyla sadece seçkin bir hayat değil, ayrıcalıklarla dolu bir dünya sunuyor.

Sahil ve deniz manzarasının keyfini doyasıya çıkarabileceğiniz Mesa Marmara'da, her sabah güne Adalar manzarasıyla uyanmanın, evinizden çıkınca birkaç adımda ulaşacağınız sahilde denizin kıyısında yürüyüşler yapıp bisiklete binmenin, çocuklarınızın deniz kenarında parklarda özgürce oynayarak büyümesinin, 10 dakikada ulaşacağınız Bağdat Caddesi'nde dostlarınızla buluşmanın ya da alışveriş yapmanın keyfini yaşayacaksınız.

Tüm ihtiyaca göre daire alternatifleri sunuyor 

105 konuttan oluşan Mesa Marmara'da 96 metrekare ve 111 metrekare büyüklüğünde 2+1 daireler, 122 metrekare büyüklüğünde 3+1 daireler yer alıyor.

Bölgedeki ilk MESA Projesi Sahill MESA'ya komşu, 3.900 metrekarelik arazi üzerinde yükselen Mesa Marmara özel kapalı otoparkı, çocuk oyun alanı, fitness merkezi, açık yüzme havuzu ve 7/24 güvenlik hizmetiyle sahilde ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Mesa Marmara'da fiyatlar 616 bin 500 liradan başlıyor

Lansmana özel avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı sunan Mesa Marmara'da daireler Haziran 2017'de teslim edilecek. Kartal'da sahilde, denizle iç içe yaşamlar sunan seçkin projede 2+1 daireler 616 bin 500 lira'dan başlayan peşin fiyatlarla, 3+1 daireler ise 828 bin lira'dan başlayan peşin fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ulaşım dakikalar ile sınırlı

Ayrıcalıklı yaşamlar sunan Mesa Marmara, ulaşım kolaylıklarıyla da İstanbul'un artan trafik yüküne eşsiz alternatifler sunuyor. Kartal sahilinde yükselen proje, İstanbul trafiğini büyük ölçüde rahatlatması beklenen, Asya-Avrupa geçiş güzergahına sahip Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının devreye girmesiyle Pendik'e kadar devam eden hızlı tren sistemine dahil olacak lokasyonda yer alıyor.

Mesa Marmara Kadıköy-Kartal Metrosu Yakacık Durağı'na 10 dakika, İDO Kartal İskelesi'ne 2 dakika, E-5 Karayolu'na 5 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 20 dakika, Bostancı – Bağdat Caddesi'ne ise sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bağdat Caddesi, Apple mağazasıyla %98 doluluk oranına ulaştı
  • 25.10.2021 10:06

Bağdat Caddesi, Apple mağazasıyla %98 doluluk oranına ulaştı

Onlarca sektörden 750'si ana mağaza olmak üzere 3 bin iş yerinin bulunduğu Bağda ...

K Residence Ziverbey'den çok özel kareler!
  • 09.01.2015 17:19

K Residence Ziverbey'den çok özel kareler!

Kadıköy'de Bağdat Caddesi'ne yürüme mesafesinde hayata geçirilecek olan K Reside ...

Turizmde KDV indirimi desteği 1 ay daha uzatıldı!
  • 22.06.2021 09:00

Turizmde KDV indirimi desteği 1 ay daha uzatıldı!

Turizm sektörüne müjdeli haber geldi, KDV indirimi 1 ay daha uzatıldı. ...