maritbet girişmaritbet
Mesa Çengelköy Bosphorus satışa çıktı

Mesa Çengelköy Bosphorus satışa çıktı

MESA Çengelköy Bosphorus lansmana özel avantajlar ve sınırlı sayıdaki dairesi ile satışa çıktı.

Gayrimenkul sektöründe 52 yıla dayanan ödünsüz kalite anlayışını nitelikli yaşam alanlarıyla buluşturan MESA'nın, İstanbul'un tarih kokan semti, Anadolu Yakası'nın en nadide lokasyonlarından biri olan Çengelköy'de uzun zamandır beklenen projesi MESA Çengelköy Bosphorus lansmana özel avantajlar ve sınırlı sayıdaki dairesi ile satışa çıktı. MESA Çengelköy Bosphorus, İstanbul Boğazı ile iç içe bir hayatı sade ve modern bir dille sunuyor. Proje, asırlık ağaçlara sırtını dayayan bulunduğu konum itibariyle sadece Boğaz'a değil, ulaşım kolaylığı ile sakinlerine İstanbul'un her noktasına hakim olma lüksü sağlıyor. 

Eşsiz İstanbul Boğaz'ı ile iç içe butik bir yaşam 

Denizi içine alan sadece 54 daire ile butik bir yaşam sunan MESA Çengelköy Bosphorus yatay mimari anlayışıyla tasarlanırken, dairelerin tamamı kot farkına bağlı olarak Boğaz'a ve kıyı şeridine hâkim konumda bulunuyor. Çengelköy'ün tarihi dokusu içinde yer alan MESA Çengelköy Bosphorus, yere kadar uzanan cam cepheleri, geniş balkonları ve yemyeşil terasları ile adeta denizi tercihini projeden yana yapanların bahçesi haline getiriyor. 

Mimaride geçmişi günümüzle harmanlayan bir proje 

MESA Çengelköy Bosphorus, İstanbul Boğaz'ının en özel noktasında masal gibi bir yaşam sunuyor. Büyük teraslar, köşe salonlar, olabildiğince şeffaf cepheler, seçilen malzemeler ve mimari dil bu amaca hizmet eden birer mimari enstrüman olarak kullanılıyor. İstanbul Boğazı'nda tekdüze yapılaşmayı değiştiren, özellikli ve kendi mimari karakterine sahip bir tasarımı hedefleyen MESA Çengelköy Bosphorus, geçmişi günümüze taşıyan, farkını yalınlığıyla ortaya koyan bir mimariye sahip. Proje, Saadet Kapısı, Topkapı Haremi ve III. Ahmet Çeşmesi gibi tarihimize ait öğelerin yalınlığı, malzeme dokuları, geniş saçakları ve renkleri referans alınarak günümüzün beklentilerini karşılayan uluslararası standartlarda bir tasarıma ev sahipliği yapıyor. MESA Çengelköy Bosphorus, büyük teraslar, geniş saçaklar ve şeffaf cepheler ile 

tarihimizden süregelen ihtişamı, kendine has sade ve modern bir dille sunuyor. Dış cephede kullanılan ahşap ve metal profiller, iç bükey ve dış bükey çizimlerle oluşturulan modern hatlar ile oval camlar mimariyi modern bir çizgiye taşıyor. Her katta ferah ve geniş balkonlar sunulmuş olup yüksek nitelikli teknik camlarla konfor şartlarından ödün vermeden manzaraya maksimum erişim sağlanıyor. Gösterişli çift katlı giriş holleri ile lüks duygusunun girişten itibaren verilmesi hedefleniyor. İç mimaride kullanıcının ihtiyaçlarına cevap verebilen net ve kullanışlı daire planları oluşturulurken yalın ama doğal taş, granit seramik, macar kesimi parkeler gibi değerli malzemelerle sıcak bir hava yakalanıyor. 

Proje yeşili mavi ile buluşturuyor

Hem verimli peyzaj alanlarının hem de mahremiyet imkanlarının azami düzeyde belirlendiği MESA Çengelköy Bosphorus projesi, eşsiz güzellikteki İstanbul manzarasının yanı sıra, daire sahiplerine 7.693 m2'lik bir yeşil alan sunuyor. Projenin 240 m2'lik bir alanı da su yüzeylerine ayrılıyor, seçilen sert zemin malzemeleri de doğal taşlardan oluşuyor. Boğaz florasında yer alan ve İstanbul ile özdeşleşmiş fıstık çamı, piramit servi, erguvan, çınar, meşe, defne, ıhlamur, manolya, zeytin, salkım söğüt, at kestanesi, ceviz, akçaağaç türleri gibi bölgenin florasına uygun ağaçlar tercih ediliyor. Ayrıca, seçilen bitkilerin renk ve koku etkisi ile yakalanan harmoni sayesinde duyulara da hitap etmesi amaçlanıyor. Proje içinde yer alan parkta yine İstanbul'a özgü ağaçlar kullanılırken aile yaşamını merkezine alan MESA Çengelköy Bosphorus'daki çocuk oyun parkı da projenin peyzajına uygun bir şekilde yeşillendiriliyor.

Zengin daire seçenekleri ve lansmana özel avantajlar 

Çengelköy'ün sırtlarına konumlanmış, İstanbul'un tüm güzelliğini evinize taşıyan MESA Çengelköy Bosphorus, kot farkı ve titizlikle yerleştirilen blokların arasındaki mesafe sayesinde İstanbul'un eşsiz manzarasına nazır bir yaşam vaat ediyor. Çengelköy sahiline oldukça yakın olan MESA Çengelköy Bosphorus'da 120 ile 266 net m2 arasında değişen farklı büyüklükteki daireler; 3+1, 3,5+1, 4+1, 4,5+1, 5+1, 5+2, 5,5+2, 6+1, 6+2 seçenekleriyle sahiplerini bekliyor. Uzun zamandır beklenen MESA Çengelköy Bosphorus projesi zengin daire seçenekleri ve lansmana özel avantajlar sunuyor.

MESA Çengelköy Bosphorus konumu ile ulaşımda İstanbul'un her noktasına hakimiyet sağlıyor 

MESA Çengelköy Bosphorus'un konumu sadece Boğaz'a değil, İstanbul'un her noktasına hem denizden hem de köprülere olan yakınlığı sebebiyle karadan kolayca erişim imkânı sağlıyor. Proje, İstanbul Havalimanı'na 49 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6.7 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 3.4 km, Avrasya Tüneli'ne 11 km, Çengelköy sahiline 1.2 km ve Anadolu Hisarı'na 5.7 km uzaklıkta. MESA Çengelköy Bosphorus konumu ile sakinlerine Anadolu'dan Avrupa'ya hakimiyet sunuyor.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni Konut Finansman Programı usul ve esasları düzenlendi!
  • 24.02.2023 11:33

Yeni Konut Finansman Programı usul ve esasları düzenlendi!

Yeni Konut Finansman Programı'na bankalar tarafından sağlanacak finansman ve kat ...

Konut kredisi kullanımı 325 milyar liraya yaklaştı!
  • 24.09.2022 10:32

Konut kredisi kullanımı 325 milyar liraya yaklaştı!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi açıklandı, konut kredisi hacmi 325 milyar lira ...

Tüketici ve konut kredisi için yeni dönem başlıyor!
  • 23.09.2022 09:51

Tüketici ve konut kredisi için yeni dönem başlıyor!

Buna göre tüketici kredisi sözleşmeleri ile konut kredisi sözleşmeleri, sigortal ...

Markalı konutlarda banka kredisi kullanım oranı %6.31!
  • 17.09.2022 13:21

Markalı konutlarda banka kredisi kullanım oranı %6.31!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ağustos 2022 sonuçlarını açıkladı. ...