maritbet girişmaritbet
Mesa Cadde, yurt dışındaki Türklerin gözdesi oldu!

Mesa Cadde, yurt dışındaki Türklerin gözdesi oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği ile Evim Türkiye Fuarı’na katılan MESA, Avrupa’da yaşayan Türklere cazip fırsatlar sunmak için yola çıktı.

50 yıllık deneyimiyle konutta ‘kalite' ve ‘güven'in markası Mesa, 8-10 Şubat tarihleri arasında Almanya'nın Düsseldorf şehrinde açılacak Evim Türkiye Fuarı'nda projelerini tanıtacak.

Mesa karlı yatırımın adresi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği ile Evim Türkiye Fuarı'na katılan Mesa, başta Almanya olmak üzere tüm Avrupa'da yaşayan yabancıların Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yaparak, yatırımcı Türk vatandaşı olmaları için de ciddi bir fırsat sunacak.

Konutun kalite ve güven ile anılan markası Mesa; İstanbul'daki projeleri Mesa Orman, Mesa Çubuklu 28, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Mesa Gökada, Bodrum'da yer alan Mesa Bodrum, Demirbükü Ankara'da ise Park Mozaik, projeleri ile fuara gelenlere avantajlı ve özel ödeme koşullarıyla projelerini tanıtacak.

Yurt dışında yaşayan Türklerin tercihi 'Mesa Cadde'

Gayrimenkul sektörünün güçlü temsilcileri Mesa, Aslan Yapı ve Caba ortaklığında İstanbul Maltepe'de yükselen Mesa Cadde, yurt dışında yaşayan Türklerin gözdesi oldu. Adalar manzarasının yanı sıra sahil aksına yürüme mesafesindeki benzersiz konumu ve ulaşım kolaylıklarıyla ev sahibi olmak isteyenlerin ilk tercihi olan Mesa Cadde yurtdışında yaşayan Türklerden son dönemde yoğun ilgi görüyor. Bu ilgi sonucunda son dönemde yapılan satışların yaklaşık yüzde 35'i yurtdışında yaşayan Türklerin yatırımına yönelik gerçekleşti.

Mesa Gökada ile Maltepe'de yaşam standartları yeniden belirleniyor

49.000 Euro'dan başlayan fiyat avantajı ile Mesa Gökada projesi, ayrıcalıklı bir yaşam sunan nitelikleri ile bölgenin referans projesi olurken, Maltepe'nin yaşam standartlarını eşsiz adalar manzarası ve tertemiz orman havasıyla yeni zirvesine taşıyor.

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda E-5 ve TEM'e kolay erişimi, benzersiz konumu ile Mesa Gökada projesi tüm ulaşım merkezlerine kısa ve kolay ulaşım imkânı sağlarken, metro ile ulaşım kolaylığına da Mesa Gökada sakinlerine sunuyor.

Benzersiz ayrıcalıklar Mesa Koz'da

Housekeeping ve Concierge gibi hizmetler ile seçkin yaşama dair tüm ihtiyaçlara kusursuz yanıt veren Mesa Koz, İstanbul Anadolu Yakası'nın en önemli keşişim noktasında sakinlerine büyük bir ayrıcalık sunuyor. Birçok AVM, hastane ve eğitim kurumu Mesa Koz'a sadece birkaç dakika mesafede. Mesa Koz'da birkaç adımla 2 metro hattını kullanmak mümkün. Proje, Sahil Yolu, Minibüs Yolu, E-5, TEM, Şile Yolu, Kuzey Marmara Yolu'na ve boğaz köprülerinin her üçüne birden kolay ve doğrudan bağlanma imkanı sağlayan kesişme noktasında yer alıyor. Mesa Koz, istenildiğinde yine birkaç adımda alışveriş için bir AVM'ye ya da yürüyüş için birkaç dakika içinde Bağdat Caddesi veya Sahil Yolu'na ulaşım sunuyor.

Kişi başına düşen en yüksek yeşil alan Mesa Orman'da

Çubuklu'da sırtını şehrin oksijen depolarından biri olan 1.5 milyon metrekarelik İstanbul Kent Ormanı'na yaslayan ve doğal gölün hemen yanı başında yer alan Mesa Orman hem doğanın hem ulaşımın kalbinde yer alıyor. Ormanın içinde şehrin kalbindeyken; 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 20 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 10 dakika, Çubuklu-İstinye Feribot İskelesi'ne 5 dakika , Levent ve Maslak'a 15 dakikadaulaşılabiliyor. Ayrıca projenin 3. Köprü'ye yakınlığı sayesinde yeni havalimanına da kolayca ulaşmak mümkün.

Mesa Orman, içinde bulunduğu doğayı tamamlayacak, yaşama dahil edecek şekilde dizayn edilirken az katlı yaşam seçenekleri ile Avrupa mimarisine uygun olarak tasarlandı.

Eşsiz bir atmosfer, zevk ve prestij sahibi ayrıntılar Çubuklu 28'de

Ekim 2019'da teslim edilecek proje bir tarafta eşsiz orman manzarası bir tarafta ise panoramik boğaz manzarasıyla eşsiz bir yaşam sunuyor. Yalın, estetik ve fonksiyonel bir çizgi ile tasarlanan Mesa Çubuklu 28 projesinde zengin yaşam seçenekleri yer alıyor. Yatay mimariye sahip projede az katlı tasarlanan bloklarda, tüm detaylar mükemmel yaşam için özel olarak tasarlandı.

Mesa kalitesini Bodrum'da arayanlara Mesa Bodrum akustik bir yaşam sunuyor

Mesa; Bodrum'un en özel koylarından birinde Mesa Bodrum Demirbükü ile çok özel bir projeye imza atıyor. Bulunduğu doğal coğrafya ile sınır gözetmeksizin bütünleşen, dört mevsim keşfedilmeyi bekleyen doğası, denize sıfır konumu ve konforun tasarıma dönüştüğü tüm ayrıntılarla, Private Luxury bir yaşam konseptini Bodrum'da hayata geçiriyor.

Park Mozaik'ten hemen teslim fırsatı

İnsanı ve yaşam kalitesini önceliklerinde ilk sıraya yerleştiren Park Mozaik, mimari, sosyal yaşam ve peyzaj çeşitliliğini bir mozaik gibi bir araya getiren Park Mozaik'te konut teslimatları, 2016 yılının Aralık ayında başladı. Türkiye'de inşaat sektörünün öncü ve güvenilir iki büyük firması Tepe ile Mesa ortaklığının güçlü yapısı ve iki inşaat devinin deneyimi, Park Mozaik'i tercih edenlere yüksek yaşam standartları ile birlikte kazandıran, sağlam ve güvenilir bir yatırım yapma şansı da sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupa'da sokakta yaşayan evsizlerin sayısı artıyor
  • 11.10.2023 14:17

Avrupa'da sokakta yaşayan evsizlerin sayısı artıyor

Fransa, İngiltere, Almanya ve Belçika başta olmak üzere Avrupa'nın birçok ülkesi ...

Almanya’da konut krizi büyüyor
  • 28.09.2022 17:12

Almanya’da konut krizi büyüyor

Alman IG BAU (Bauen-Agrar-Umwelt = İnşaat-Tarım-Çevre) sendikası, ülkede uygun f ...

Mesa Cadde'de teslimler başladı!
  • 04.10.2021 09:21

Mesa Cadde'de teslimler başladı!

MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığı ile hayata geçirilen, Maltepe’nin yükselen de ...

Mesa Gökada tanıtım filmi
  • 01.05.2018 12:12

Mesa Gökada tanıtım filmi

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirilen Mesa Gökada projesi 3 blokt ...

Mesa Orman Çubuklu reklam filmi
  • 01.05.2018 11:58

Mesa Orman Çubuklu reklam filmi

Mesa Orman Çubuklu projesi Mesa Mesken tarafından Beykoz Çubuklu'da yaşama kazan ...

Mesa Orman tanıtım filmi
  • 01.05.2018 11:53

Mesa Orman tanıtım filmi

Mesa Orman Çubuklu projesi Mesa Mesken tarafından Beykoz Çubuklu'da yaşama kazan ...