maritbet girişmaritbet
Merkez Zekeriyaköy’den doğayı sevenler için 4 mevsimlik bir yaşam

Merkez Zekeriyaköy’den doğayı sevenler için 4 mevsimlik bir yaşam

Ortadoğu Grup, 4 mevsimin tadını ayrı ayrı çıkarmak isteyenler için hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy’de çok özel fiyatlarla ev sahibi yapıyor.

Ortadoğu Grup, İstanbul'un aktif şehir hayatına yakın olmak ve doğadan kopmadan yaşamak isteyenler için Zekeriyaköy'de inşa ettiği Merkez Zekeriyaköy'de çok avantajlı fiyatlarla ev sahibi yapıyor. Merkez Zekeriyaköy'ün devam eden ve konut alıcısına indirim avantajı sunan kampanyası sayesinde çatı dubleksi dairelerin metrekaresi 4 bin 717 liradan, bahçe dubleksi dairelerin metrekaresi ise 5 bin 715 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Yeni yaşamına aklı da cebi de rahat ederek başlamak isteyenleri kampanyadan yararlanmaya davet eden Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Projemiz Zekeriyaköy'ün en değerli arazilerinden birinde yer alıyor, inşaatımız sona yaklaştı ve metrekare fiyatlarımız konut alıcısı açısından bulunmaz bir fırsat sunuyor. Projede bulunan 2+1 çatı dubleksi dairelerin büyüklüğü 140 metrekareyken, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin büyüklüğü ise 176 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiyor” dedi. 

Merkez Zekeriyaköy'ü doğa içinde doğa mantığıyla hayata geçirdiklerini söyleyen Mehmet Gür, “Projemizin yüzde 83 gibi büyük bir bölümü açık ve yeşil alan, konutların ise yüzde 52'si bahçe yaşamına sahip. Burası, toprakla ve bahçeyle uğraşmak isteyenler için ideal. Özellikle küçük yaşta çocukları olan aileler onlarla keyifli ve huzurlu vakit geçirmek için bahçe dubleksi dairelerimizi alıyor” açıklamasında bulundu.

Terasta gün batımını izleyin

Günbatımına karşı kahvesini içmek, manzarayı ve yeşili yukarıdan izlemek isteyenlerin çatı dubleksi daireleri tercih ettiğini belirten Gür, “Arazimiz eğimli bir yapıya sahip ve blokların hiçbiri diğerinin önünü kapatmıyor. Çatı dubleksleri ise projenin locası niteliğinde ve sahip oldukları teraslarda rengarenk çiçekler yetiştirmek ve balkon keyfi yaşamak için de çok uygun” diye konuştu.

Hayatın sadece çalışmaktan ibaret olmadığına inanlar için Merkez Zekeriyaköy'de birçok ayrıntıyı düşündüklerini belirten Mehmet Gür, projede yer alan mini golf sahası, tenis kortu, basketbol sahası, açık hava fitness alanları, çiçek bahçeleri, pergolalar, açık yüzme havuzları, güneşlenme terasları, dinlenme alanı ve süs havuzlarıyla yaşamı daha da keyifli hale getirmeyi amaçladıklarını anlattı. Merkez Zekeriyaköy'ün açık alanları kadar kapalı sosyal tesisleriyle de iddialı olduğunu belirten Gür, “Projede fitness club'ın yanı sıra pilates salonu, saunalar, bilardo odası ve cafe bulunuyor. Merkez Zekeriyaköy'de çocukların kişisel ve sosyal gelişimlerine çok büyük katkı sağlayacak kış aylarına özel kapalı çocuk oyun odası ile birlikte açık alanda oyun parklarına, çocuk yüzme havuzuna ve meyve bahçelerine yer verdik” açıklamasında bulundu. 

5 dakikada deniz keyfi

Tüm bunların yanı sıra, Zekeriyaköy'ün yaz aylarında bir tatil beldesi niteliği taşıdığını belirten Mehmet Gür,  “İsteyen daire sakinlerimiz de tatil yörelerine gitmeye gerek duymadan sadece 5 dakika uzaklıktaki Kilyos'ta denize girebilme şansı yakalayacak” diye konuştu. 

Maslak'a 15 dakika uzaklıkta

Mehmet Gür'ün verdiği bilgiye göre İstanbul'un insan tabiatına en uygun yaşam alanı Zekeriyaköy'de inşa edilen Merkez Zekeriyaköy, eşsiz konumuyla dikkat çekiyor. Zekeriyaköy Çarşısı'na 700 metre yürüme mesafesinde bulunan Merkez Zekeriyaköy'den bu yıl sonunda tamamlanması planlanan üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim bağlantı yoluna ise tam 2 dakika ulaşılabiliyor. Proje, Sarıyer - Çayırbaşı Tüneli'ne ve Hacıosman-Taksim Metrosu'na da kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy, Büyükdere Caddesi'ne 11 dakika, Maslak'a 15 dakika, Mecidiyeköy'e ise sadece 25 dakika mesafede bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mehmet Gür, 'Projelerimize yabancılar çok ilgi gösteriyor'
  • 13.09.2014 12:21

Mehmet Gür, 'Projelerimize yabancılar çok ilgi gösteriyor'

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, CNR Emlak 2014 Fuarı'nda emlaktaso ...

Ortadoğu Grup tanıtım filmi yayında
  • 11.02.2014 16:46

Ortadoğu Grup tanıtım filmi yayında

Ortadoğu Grup'a ait tanıtım filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Merkez Zekeriyaköy görücüye çıktı! Lansman yayında!
  • 03.06.2013 16:03

Merkez Zekeriyaköy görücüye çıktı! Lansman yayında!

Ortadoğu Grup'un yeni projesi Merkez Zekeriyaköy'ün lansmanı yapıldı. Toplamda 1 ...

Resim İstanbul maket fotoğrafları
  • 10.02.2014 16:21

Resim İstanbul maket fotoğrafları

Ortadoğu Grup'un Sancaktepe'de inşa ettiği Resim İstanbul projesinin maket görse ...

Sancaktepe Resim İstanbul proje galerisi için tıklayın
  • 10.02.2014 15:44

Sancaktepe Resim İstanbul proje galerisi için tıklayın

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Resim İstanbul projesini fark ...

Resim İstanbul Orman örnek daire resimleri
  • 25.01.2014 12:00

Resim İstanbul Orman örnek daire resimleri

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Resim İstanbul Orman projesin ...