maritbet girişmaritbet
Megakent İstanbul’un en pahalı 1+1 daireleri!

Megakent İstanbul’un en pahalı 1+1 daireleri!

İstanbul'un lüks semtlerinde hayata geçirilen rezidans projeleri, megakentin en pahalı 1+1 dairelerine ev sahipliği yapıyor.

Megakent İstanbul'da konut fiyatları her geçen gün yükseliyor. Yerli ve yabancı konut yatırımcısının konuta olan ilgisi devam ediyor. Özellikle yabancı yatırımcılar, İstanbul'un merkezinde konut almayı fazlasıyla seviyor. Boğaz manzarasına sahip konutlar ise, küçük tasarımlara sahip olsa bile fazlasıyla revaçta. Bölgelere göre değişiklik gösterse de İstanbul'da 1+1 dairelerin fiyatları bir hayli yüksek seviyede seyrediyor. Öyle ki rakamlar dudak uçuklatacak cinsten..

Zorlu Center Teras Evler

1+1 daire fiyatlarının 10 milyon TL'nin üzerine çıktığı proje.. İstanbul'un göbeğinde, ultra lüks bir yaşamın adresi olarak bilinen Zorlu Center'da ünlü isimlere komşu olmak bir hayli pahalı. Zorlu'daki teras evler fiyatlarıyla olduğu kadar manzarasıyla da dudak uçuklatıyor.

Quasar İstanbul

Farklı tiplerde 1+1 dairelerin bulunduğu Fairmont Quasar İstanbul, Mecidiyeköy bölgesinde yer alıyor. İstanbul manzarasına sahip 1+1 dairelerin fiyatları 10 milyon TL'ye kadar yükseliyor.

Süzer Plaza Ritz Carlton

Fiyatların 8 milyon 500 bin TL'ye kadar ulaştığı Süzer Plaza Ritz Carlton'da yer alan 1+1 daireler ultra lüks yatırımcıların gözdesi konumunda. Vodafone Arena Stadyumu'nun yanında yer alan ve eşsiz İstanbul manzarasına sahip olan daireler için özellikle yurt dışından talep yüksek.

Levent Loft Bahçe

Maslak aksına daha yakın olmak isteyenler için ideal bir proje. 1+1 fiyatları 7 milyon 500 bin TL civarında olsa da 200 metrekareye kadar ulaşan tek odalı evlerin kira getirisi de bir hayli fazla.

Maçka Armani REsidences

İstanbul'un en lüks konut projelerinden birisi şüphesiz Maçka Armani Residences. Eşsiz İstanbul manzarasına sahip olan projede bir dönem ünlü futbolcu Wesley Sneijder yaşıyordu. Projede 150 metrekareye yaklaşan büyüklükteki 1+1 evler 7 milyon TL civarında satılıyor.

Kanyon Residence

Megakentin en fazla ziyaretçisi olan alışveriş merkezlerinden birisi olan Kanyon'un rezidans bölümünde oturmak ateş pahası. Fiyatların yüksek olduğu Kanyon Residence'ta birçok ünlüye komşu olmak mümkün. Projede 120 metrekare civarında 1+1'ler 5 milyon 500 bin TL bandından satılıyor.

Sea Pearl Ataköy

Ataköy sahilde konumlandırılan Sea Pearl'de 1+1 daireler 4 ile 5 milyon TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Eşsiz deniz manzarası, projenin en büyük artıları arasında yer alıyor. Kuzu imzası taşıyan projede satışlar sürüyor.

Emaar Square

Anadolu Yakası'nın en pahalı konut projelerinden olan Emaar Square, alışveriş merkeziyle entegre bir yaşam isteyenler için ideal. Projede 60 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 dairelerin satışları 3 milyon TL civarında gerçekleşiyor.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Megakent İstanbul’un en pahalı 1+1 daireleri!
  • 22.01.2021 15:14

Megakent İstanbul’un en pahalı 1+1 daireleri!

İstanbul'un lüks semtlerinde hayata geçirilen rezidans projeleri, megakentin en ...