maritbet girişmaritbet
Mega şehrin mega projeleri göz dolduruyor!

Mega şehrin mega projeleri göz dolduruyor!

Son yıllarda mega projelerin odak noktası haline gelen ülkemizde kamu yatırımları kadar inşaat sektörü de mega proje yatırımlarıadından söz ettiriyor.

Türkiye'nin en büyük ekonomisine sahip metropol şehri İstanbul, ulaşım yatırımları ile dünya ile rekabet eder hale geldi. Özellikle son yıllarda yapılan mega projeler ulaşım süresini azaltırken yerli-yabancı yatırımcıların ilgisi ülkemize olan güveni de göstermiş oldu.

Birçok sektörü etkileyen dev yatırımlar turizm, inşaat gibi sektörlere hareket getirirken özellikle Körfez ülkeleri, Türkiye'de gayrimenkul yatırımlarını artırdı. Bu da inşaat patronlarının, markalı konut projelerinde gerek gösteriş gerek fonksiyonellik gerek ise nicelik bakımından farklılığa gitmesini sağladı. Özellikle bazı firmalar, hayata geçirdiği konut projelerinde binlerce konut inşa ederek mega şehre mega görüntü getiriyor. 

İşte Emlaktasondakika olarak dikkatimizi çeken altın yumurtlayan şehrin mega projeleri: 

Avrupa Konutları TEM

Hayata geçirdiği tüm konut projeleri ile adından söz ettiren ve ev alanların güvenini kazanan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları ile hem bölgenin çehresini değiştirdi hem de daire alanlara yüksek kazanç sağladı.

22 ayda tamamlanan proje 150 bin metrekarelik arazi üzerinde yükseliyor. Satışa çıktığı günden bu yana yüzde 100'e yakın bir oranda prim yapan Avrupa Konutları TEM projesi 3 bin 100 konuttan oluşuyor. Nitekim Artaş İnşaat, TEM'in bu kadar büyük ilgi görmesi ve yatırımcısına yüksek kazanç getirmesi ile Avrupa Konutları TEM 2'yi inşa etti.

PROJE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ! - TEM 2

Avrupa Konutları Atakent 3 – Artaş İnşaat

Atakent'te yepyeni bir semt inşa eden Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Atakent 3 projesi toplam 2 bin 292 konuttan oluşuyor. 193 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen proje, kapalı ve açık yüzme havuzları, sauna, fitness, buhar odalarını barındıran sağlık ve spor kulübü, tenis kortu ve çok amaçlı spor sahası, sadece siteye hizmet veren market ve kafeterya, çocuk oyun alanları, kreş, kapalı-açık otoparkları ile ev sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. 

Atakent'te hayata geçirdiği 3. yatırım olan Avrupa Konutları Atakent 3 ile bölgeye damga vuran Artaş İnşaat, bu projesini sadece 18 ayda tamamladı. 

Proje 2011-2012 yılları arasında yüzde 90 prim yaparak gayrimenkul sektörüne damga vurdu. Marmara Üniversitesi'nin Halkalı'daki dev arazisi ile karşılıklı konumda bulunan Atakent 3, Marmaray'ın Halkalı istasyonuna yürüme mesafesinde konumlandırıldı.

AVRUPA KONUTLARI ATAKENT'E 4. HALKA EKLENİYOR!

Vadi İstanbul - Artaş İnşaat - Aydınlı Grup - İnvest İnşaat

Artaş İnşaat - Aydınlı Grup - İnvest İnşaat işbirliğinde İstanbul Sarıyer'de inşa edilen proje Teras, Bulvar ve Park etaplarından meydana geliyor. Toplam 3 bin konutun yer aldığı Vadi İstanbul, yüksek prim vadediyor.

Vadistanbul'un 762 konuttan oluşan Vadistanbul Park etabında; 100 bin metrekarelik ofis, 20 bin metrekarelik home office, 22 bin metrekarelik mağaza alanı ve 3.700 araçlık otopark yer alıyor.

3+1 ve 4+1 dairelerin yoğunlukta olduğu Vadistanbul Park'ta 1+1, 2+1, 5+1 daire seçenekleri de bulunuyor.

1.111 konutluk Teras etabı 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuyor. Doğayla iç içe bir yaşama kapı açan proje cadde mağazaları ile dikkat çekiyor. 

Ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabı ise yerli-yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. 

Megastar Tarkan'ın da Vadi İstanbul Bulvar'da ofisi bulunuyor. Ofis yatırımı için Türkiye'nin uluslararası alandaki gayrimenkul projesi Vadistanbul'un Bulvar etabını tercih eden Tarkan projeden bir ofis katı satın aldı.

PROJE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ! - BULVAR

PROJE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ! - TERAS

PROJE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ! - PARK

Tema İstanbul - Artaş İnşaat - Mesa Mesken Sanayii A.Ş. - Öztaş-Kantur-Akdaş

Artaş İnşaat - Mesa Mesken Sanayii A.Ş. - Öztaş-Kantur-Akdaş ortaklığında inşa edilen proje, toplam 3 bin 531 daireden oluşuyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan Tema İstanbul 1,5 milyon metrekarelik arazi üzerinde yükseliyor. 

Türkiye'nin en büyük temalı eğlence parkına sahip olan Tema İstanbul projesi, yaşamla eğlenceyi bir arada sunuyor. Türkiye'nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul'da, daire fiyatları 440 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projeden ev alanlar dairelerini 1.500 liraya kiraya verebiliyor. Projede 1+1 dairelerin aidatları 145 liradan başlıyor.

PROJE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Nish Adalar – Özyazıcı İnşaat 

Özyazıcı İnşaat tarafından Maltepe'de inşa edilen proje 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Geniş ve ferah daireleriyle dikkat çeken Nish Adalar, 202 bin 500 metrekare arazi alanına sahip. 9 farklı daire tipine sahip olan proje adalar manzarası sunuyor. Süreyyapaşa Ormanı'nın yanıbaşında bulunan Nish Adalar'da sınırlı sayıda daire bulunuyor. Proje toplam 2 bin 200 daireden meydana geliyor. 

Hemen teslim projede daire fiyatları 385 bin liradan başlangıç gösteriyor. Aidatları 199 liradan başlayan Nish Adalar'dan ev alanlar en düşük 1.500 liraya kiracı bulabiliyor. 

PROJE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

İstanbul Prestij Park – Bak Yapı 

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa edilen İstanbul Prestij Park projesi 103 bin 800 metrekarelik arazi üzerinde yükseliyor. İki etaptan meydana gelen proje, 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuyor. Hemen teslim projede daire büyüklükleri 90 metrekare ile 174 metrekare arasında değişiyor. 

E-5 karayolu ile TEM Bahçeşehir bağlantı yolu kavşağında inşa edilen 2 bin 392 konutluk İstanbul Prestij Park'ın yüksek prim getirmesi bekleniyor. 

Teslimleri 2015'te başlayan projede oturumu olan dairelerde aidat ücreti 300 liradan başlıyor. Projedeki diğer daire teslimlerinin ise Aralık'ta başlaması öngörülüyor. 

PROJE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Tuzla Evora – Teknik Yapı

Teknik Yapı tarafından Anadolu Yakası'nın hızla gelişen ilçelerinden Tuzla'da inşa edilen Tuzla Evora, toplam 5 bin 73 bağımsız bölümden oluşuyor. 300 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen proje 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuyor. 

Birçok dairesinde deniz manzarası sunan ve sadece 2+1 dairelerin kaldığı Tuzla Evora'da daire fiyatları 450 bin liradan başlıyor. Hemen teslim projede aidatlar ise 200 liradan başlıyor.  

PROJE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

İnnovia 4 – Yeşil GYO 

Yeşil GYO'nun Esenyurt'ta etap etap hayata geçirdiği İnnovia projesi 4 etap olarak inşa ediliyor. Projenin son etabı olan İnnovia 4, 200 bin metrekarelik arazi üzerinde bulunuyor. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan projede daire büyüklükleri 49 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiyor.

Tamamı 4 etap olarak inşa edilen projenin tamamında 14 bin konut bulunurken 4. etabında 5 bin 800 daire yer alıyor. Yerli-yabancı yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği projede teslimler ise Aralık 2017'de başlıyor.

İnnovia 4'te daire fiyatları ise 231 bin liradan başlangıç gösteriyor.  

PROJE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

AĞAOĞLU'NUN 2 BİN DAİRENİN ÜZERİNDE İNŞA ETTİĞİ PROJELER 

Ağaoğlu Maslak 1453

Ağaoğlu İnşaat, Ağaoğlu Maslak 1453, Ağaoğlu My World Europe, Ağaoğlu My Towerland projelerinde binlerce aileyi ev sahibi yaptı. Ağaoğlu Maslak 1453'te 4 bin 789 konut ve 178 ofis, Ağaoğlu My World Europe projesinde 3 bin 100 konut ve 20 villa, Ağaoğlu My Towerland'da ise 3 bin 500 daire yer alıyor. 

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi, 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuyor. 325 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen proje 21 ila 55 katlı 24 bloktan meydana geliyor. 

Ağaoğlu Maslak 1453'te 1+0 dairelerin fiyatı 707 bin liradan başlangıç gösteriyor. 

PROJE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Ağaoğlu My World Europe

Ağaoğlu May World Europe projesi 200 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa ediliyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunan My World Europe'un TEM otoyoluna cephesi ve metro bağlantısı bulunuyor. 

Başakşehir Ayazma bölgesinde hayata geçirilen proje hemen teslim avantajı sunuyor. Sosyal alanları ile dikkat çeken projede ayrıca golf sahası da bulunuyor. Sadece 3+1 dairelerin kaldığı Ağaoğlu My World Europe projesinde daire fiyatları 1 milyon 278 bin liradan başlangıç gösteriyor. 

PROJE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Ağaoğlu My Towerland 

Ağaoğlu My Towerland projesi ise 3 bin 500 daireden meydana geliyor. 285 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen proje geniş dairelerden oluşuyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı dairelerden meydana gelen Ağaoğlu My Towerland'da daire fiyatları 2+1 dairelerde 874 bin liradan, 3+1 dairelerde 1 milyon 154 bin liradan, 4+1 dairelerde ise 3 milyon 206 bin liradan başlangıç gösteriyor. 

PROJE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

5. Levent – Torunlar GYO

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle TEM Alibeyköy kavşağında hayata geçirilen 4 bin konutluk proje 5. Levent, 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuyor. 473 bin metrekarelik dev arazi üzerinde yükselen proje iki etap halinde hayata geçiriliyor. Tamamlandığında 4 bin konutluk bir projeye imza atacak olan Torunlar GYO, teslimlere Aralık 2017'de başlamayı planlıyor. İçerisinde üniversite eğitim alanı, 36 derslikli 2 okul, 2 caminin de yer aldığı 5. Levent'te 15 bin kişinin yaşayacağı öngörülüyor. 

5. Levent'te daire fiyatları 620 bin liradan başlangıç gösteriyor. 

PROJE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Emine Pile/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

2022’nin ilk 6 ayında markalı konut aramalarında rekor artış!
  • 26.07.2022 13:59

2022’nin ilk 6 ayında markalı konut aramalarında rekor artış!

Güncel Proje Bilgileri verilerine göre 2022'nin ilk 6 aylık bölümünde markalı ko ...

Güncel Proje Bilgileri Ağustos 2021 verileri yayında!
  • 01.09.2021 14:43

Güncel Proje Bilgileri Ağustos 2021 verileri yayında!

Güncel Proje Bilgileri Ağustos 2021 verilerine göre bu dönemde İzmir, Muğla ve İ ...

Güncel Proje Bilgileri 2021 ilk yarı verileri yayında!
  • 23.08.2021 16:08

Güncel Proje Bilgileri 2021 ilk yarı verileri yayında!

Güncel Proje Bilgileri Ocak-Haziran 2021 dönemine ait verilerini yayınladı. Bu s ...

Markalı konut satışlarında peşinat kullanım oranı arttı
  • 15.03.2021 10:48

Markalı konut satışlarında peşinat kullanım oranı arttı

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Şubat 2021 sonuçları açıklandı. ...

Bitmemiş markalı konut projesine ilgi azalıyor!
  • 15.12.2020 13:45

Bitmemiş markalı konut projesine ilgi azalıyor!

Reidin-GYODER ortaklığında hazırlanan rapora göre bitmiş markalı konutlara olan ...