maritbet girişmaritbet
Mebuskent’te kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!

Mebuskent’te kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!

Ankara’nın gözde yaşam merkezleri arasında yer alan ve elit yaşam kalitesi ile dikkat çeken Mebuskent, uygun ödeme fırsatı sunuyor.

Ankara Batıkent Çakırlar Karacakaya mevkiinde hayata geçirilen Mebuskent projesi 388 dönümlük bir dev arazide yükseliyor. Şehrin gürültüsünden uzak doğayla ve yeşille iç içe yaşama imkanı sunan proje 332 villa ve 602 dairelik 10 bloktan meydana geliyor. 

Elit bir yaşama kapı açan Mebuskent, ayrıca konut tipi alıcının yaşam zevkine, ödeme planı ise bütçesi ve ödeme gücüne göre çeşitleniyor. Alt ve orta gelirli aileler için uygun dairelerin yer aldığı projede konutların ödeme planı, alıcının ödeme gücüne göre belirleniyor. 

Lokasyonu ile de konforlu bir yaşama davet eden Mebuskent, Ankara'nın bir uçtan bir uca bağlantılı güzergâhlarına sadece 25 dakikalık mesafedeyer alıyor.

Her zevke uygun konut seçeneği…

Yeni evli çift, çocuklu aile ya da çocuklarını yuvadan uçurup köşesine çekilmiş emekli çiftler olmak üzere her aile tipine uygun seçenekler olduğunu ifade eden Aymor İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, farklı konut seçenekleri ile ihtiyaç ve beklentilere uygun konutlar sunulduğunu belirtti.   Projede yeni evli çiftler ya da emekliler için 2+1, çocuklu ve daha kalabalık aileler için 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Villa tipi ve çok katlı seçeneklerin de sunulduğu Mebuskent'te dileyen çocuklu aileler için bahçeli villalar cazip… 

Her keseye uygun ödeme planı…

Sağlıklı ve güvenli bir ortamda sunduğu “lüks yaşam” konseptine karşın Mebuskent konutlarının fiyat aralığının alt ve orta gelir grubu için son derece uygun olduğunu ifade eden Ayhan şöyle konuştu:
“Satışa çıktığı günden bu yana yoğun ilgi gören Mebuskent'te her bütçeye uygun konut bulunuyor. Üstelik değişik tip ve özelliklerdeki konutların ödeme planı, alıcının ödeme gücüne göre belirleniyor. Çift maaşlı bir ailenin yıllarca kira ödemek yerine, 4-5 yıl vadede kira öder gibi taksitlerle Mebuskent'te konut sahibi olması mümkün… Üstelik 120 ay sıfır faiz avantajı da lüks ve konforlu yaşamı ulaşılabilir kılıyor.”

Doğa ile iç içe modern yaşam

Mebuskent, şehrin gürültü ve karmaşasından; egzoz gazlarıyla kirlenmiş havasından kaçanlara doğayla iç içe, yeşile dokunarak, bol oksijen soluyarak yaşama imkânı sunuyor. Mebuskent'in yaklaşık 86 bin metrekarelik yeşil alanı içinde 23 bin adet ağaç ve çeşitli bitkilerden oluşan dev botanik park yer alıyor.2.000 metrekarelik açık ve kapalı spor kompleksi, golf sahası, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolları, açık hava dinlenme alanları, süs havuzları, 5 bin metrekarelik AVM ve dev otoparkı bulunan Mebuskent, 7/24 kesintisiz güvenlik ile sağlık ve güvenli yaşam için gerekli tüm unsurları bünyesinde barındırıyor.  

Çocuklar mutlu, aileler rahat…

Güvenli yaşamın adresi konumundaki Mebuskent, sağladığı güvenli ve nezih ortamda iyi komşuluk ilişkileri için uygun bir ortam sağlarken, ailelere gönül rahatlığı ile çocuklarını dışarıda oynatabileceği alanlar, gençlerin her türlü sporu yapabileceği alt yapı sunuyor. Mebuskent'te ailelerin ayrıca hobi bahçelerinde kendi organik ürünlerini yetiştirerek çocuklarına sağlıklı besin sunma imkânı da var. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara Mebuskent inşaatından görüntüler
  • 30.12.2013 10:09

Ankara Mebuskent inşaatından görüntüler

Aymor Grup tarafından inşa edilen Mebuskent inşaatından kareler ...

Ankara Mebuskent örnek dairesi
  • 30.12.2013 09:30

Ankara Mebuskent örnek dairesi

Aymor Grup tarafından inşa edilen Mebuskent projesinden örnek daire kareleri ...

Ankara Mebuskent projesinden görüntüler
  • 30.12.2013 09:25

Ankara Mebuskent projesinden görüntüler

Aymor Grup tarafından inşa edilen Mebuskent projesinden kareler ...

Kürşat Ayhan: İnşaat, lokomotif olmaya devam ediyor
  • 27.10.2017 11:26

Kürşat Ayhan: İnşaat, lokomotif olmaya devam ediyor

Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Eylül’de konut satışlarında yaş ...

Mebuskent'te 'yüzde 5 peşin, hemen taşın' kampanyası!
  • 12.10.2017 12:54

Mebuskent'te 'yüzde 5 peşin, hemen taşın' kampanyası!

Mebuskent projesini hayata geçiren Aymor Grup, kalan az sayıdaki daire ve villa ...

Mebuskent AVM, yıl sonunda açılıyor
  • 11.09.2017 12:00

Mebuskent AVM, yıl sonunda açılıyor

Ankara’nın yeni cazibe merkezi Batıkent Karacakaya bölgesinde kurulan Mebuskent ...