maritbet girişmaritbet
Mebuskent Konutları'nın satış ofisi açıldı

Mebuskent Konutları'nın satış ofisi açıldı

Yeni bir şehir yeni bir yaşam konsepti Mebuskent’in Golf Alanı Sosyal Tesis Temel Atma ve Satış Ofisi açılış töreni coşkuyla gerçekleştirildi.

Mebuskent Açılış ve Temel Atma Töreni, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Ali Coşkun, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,  siyasi partilere mensup milletvekilleri, İstanbul Eski Milletvekili İlhan Kesici ve birçok eski milletvekili, yargı mensupları ve binlerce Ankaralı'nın katılımıyla muhteşem anlara sahne oldu.

ŞENLİK HAVASINDA TEMEL ATMA VE AÇILIŞ TÖRENİ

İnşaatına geçtiğimiz yıl başlanan, Batıkent Karacakaya'da 332 adet villa ve 602 çok katlı konut, 28 bin ağacın dikileceği orman ve botanik parkı, golf sahası, yüzme havuzları, şelaleler, süs havuzları, spor kompleksi gibi özellikleri yepyeni bir şehir olarak inşaa edilen Mebuskent'in golf alanı sosyal tesisleri temel atma ve satış ofisi açılışı şenlik havasında geçti.

MEBUSKENT'TE HER SİYASİ PARTİDEN MİLLETVEKİLİ YAŞAYACAK!

Çeşitli siyasi partilerden milletvekillerinin kurduğu Çiftlik Evleri Konut Yapı Kooperatifi ve müteahhit firma Aymor Grup tarafından başlatılan MEBUSKENT'in temel atma ve açılış töreninde proje hakkında detaylı bilgi verildi. Projenin mevcut hali dev ekranlarda katılımcılara yansıtıldı.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR

Törende konuşan  Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu tüm üyelerin fikirleri alınarak devam eden bu projenin şeffaf bir şekilde yürütüldüğünü belirterek, projeyi bu konuma getiren koopertif yönetimine ve müteahhit firmaya teşekkür etti.

Büyük bir cesaretle başlayan ve başarıya ulaşan bu girişimde, grup şirketlerinin büyük payı olduğunu ve bu büyük yatırımın onların sayesinde maddi zorlukları aştığını belirten Bakan Çavuşoğlu golf sporunun Mebuskent sayesinde her kesimden insana hitap edebileceğini belirtti. Bakan Çavuşoğlu projeye katkılarından dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek'e ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a da teşekkür etti.

Mebuskent ankara genel görünümü

ÖĞÜT “AVRUPA BİRLİĞİ'NE MEBUSKENT'LE GİRDİK”

Mebuskent Projesine oluşturdukları Kooperatifle önderlik eden Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, başarılı çalışmalarından dolayı mütahhit firmaya teşekkür etti ve Mebuskent'in örnek bir site olacağını ifade etti.
Müteahhit firmanın öz kaynaklarıyla projeyi bugünlere getirdiğini ve her yönüyle yepyeni bir şehir inşaa ettiğini ifade eden Öğüt, özellikle projede yeşil bir doğaya verilen öneme dikkat çekti.

388 bin metrekarelik alanda 28 bin ağaç dikileceğini ve projede yer alan sosyal alanlar, golf sahası, spor alanları gibi özelliklerin Avrupa Birliği standartlarında gerçekleştirildiğini vurgulayan Ensar Ögüt, bu Alana kurulan golf sahasının da çok önemli olduğunu kaydetti.

Öğüt, Mebuskent projesinde arsa sahibi konumunda olan Çiftlik Evleri Konut Yapıı Kooperatifi'nde bakan, milletvekili ve belediye başkanı üyelerin yer aldığını belirterek, her siyasi partiden milletvekilinin bu kooperatifte bulunmasının siyasilerin dayanışmasına birlikte bir yaşam alanı kurma iradesi örnek olacağını söyledi. 

Açılışta konuşan İstanbul Eski Milletvekili ve aynı zamanda kooperatif üyesi İlhan Kesici ise Mebuskent Projesininde Golf Sahasının bulunmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti. Projede emeği geçenlere teşekkür etti.

KÜRŞAT AYHAN “YENİ BİR ŞEHİR YENİ BİR YAŞAM VAADEDİYORUZ”

Ayhan Kardeşler, Ayhan Can Kardeşler, Angora Ahşap, HSN İnşaat, Niğde Pazarı ve Taşpınar gibi alanında lider firmaların bir araya gelerek kurdukları Aymor Grup adına konuşan Proje müdürü Kürşat Ayhan, tüm ankaralılara yeni bir şehir yeni bir yaşam vaadettiklerini ifade etti. Kürşat Ayhan, Mebuskentin temiz havası, yeşil doğası ve konsept içerisinde yer alan özellikleriyle Ankaralılar için yeni bir cazibe merkezi olacağını vurguladı. 

Kürşat Ayhan bu projeye bir yıl önce başladıklarını ve tamamlandığında Ankara'nın yemyeşil bir doğa içerisinde yeni bir şehre kavuşacağını vurguladı. Projenin son hızıyla devam ettiğini ve tüm Ankaralılara temiz havası ve konforlu yaşam alanlarıyla yeni bir yaşam vaad ettiğini ifade etti.

HÜSEYİN AYHAN “ÜLKEMİZE ÖRNEK BİR SİTE KAZANDIRACAĞIZ”

AYMOR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ayhan ise ” 35 yıllık esnaf olarak 5 büyük firmayla güç birliği yaptık ve  bu projeyi özkaynaklarımızla bugünlere getirdik, bundan sonra da işimizi en iyi şekilde tamamlayıp Türkiye ‘ye örnek bir site kazandıracağız” dedi.

Hüseyin Ayhan, özellikle mebuskentin temiz havasına dikkat çekerek, ülkemize böyle bir eseri kazandıracak olmanın gururunu yaşadıklarını vurguladı.

Konuşmaların ardından Bakan Çavuşoğlu, protokol mensupları ve Aymor Grup temsilcilerinin katılımıyla sahnede Satış Ofisi Açılış kurdelası kesildi.

BAKAN VE MİLLETVEKİLLERİ GOLF ATIŞI YAPTI

Mebuskent villa inşaatları bölümünde yer alan golf sahası sosyal tesislerinin temeli atılırken alana kurulan atış noktasından Bakan Çavuşoğlu ve beraberindeki milletvekilleri ilk golf atışını gerçekleştirdi.

Golf alanı ve sonrasında örnek villa inşaatlarını inceleyen Bakan Çavuşoğlu ve bareberindekiler daha sonar şantiye turu yaparak yemek ikramının yapıldığı Satış Ofisi alanına geçti.

4.000 KİŞİ KATILDI!

Yaklaşık 4000 kişinin katıldığı tören yemek ikramıyla son buldu.

Mebuskent yetkilileri etkinliklerine teşriflerinden dolayı Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere  tüm protokole, basınımızın değerli mensuplarına ve halkımıza teşekkür ettiler.

Mebuskent İletişim Bilgileri;

Web: http://www.mebuskent.com/
Telefon: 0 549 309 10 49

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara Mebuskent inşaatından görüntüler
  • 30.12.2013 10:09

Ankara Mebuskent inşaatından görüntüler

Aymor Grup tarafından inşa edilen Mebuskent inşaatından kareler ...

Ankara Mebuskent örnek dairesi
  • 30.12.2013 09:30

Ankara Mebuskent örnek dairesi

Aymor Grup tarafından inşa edilen Mebuskent projesinden örnek daire kareleri ...

Ankara Mebuskent projesinden görüntüler
  • 30.12.2013 09:25

Ankara Mebuskent projesinden görüntüler

Aymor Grup tarafından inşa edilen Mebuskent projesinden kareler ...

Kürşat Ayhan: İnşaat, lokomotif olmaya devam ediyor
  • 27.10.2017 11:26

Kürşat Ayhan: İnşaat, lokomotif olmaya devam ediyor

Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Eylül’de konut satışlarında yaş ...

Mebuskent'te 'yüzde 5 peşin, hemen taşın' kampanyası!
  • 12.10.2017 12:54

Mebuskent'te 'yüzde 5 peşin, hemen taşın' kampanyası!

Mebuskent projesini hayata geçiren Aymor Grup, kalan az sayıdaki daire ve villa ...

Mebuskent AVM, yıl sonunda açılıyor
  • 11.09.2017 12:00

Mebuskent AVM, yıl sonunda açılıyor

Ankara’nın yeni cazibe merkezi Batıkent Karacakaya bölgesinde kurulan Mebuskent ...