maritbet girişmaritbet
Maser İnşaat Alaçatı Taş Evleri’nde 500 bin TL’ye!

Maser İnşaat Alaçatı Taş Evleri’nde 500 bin TL’ye!

Maser İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Köksal, evlerin tasarım süreciyle ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Maser İnşaat'ın patronu Serdar Köksal, "Evleri oluştururken kendimiz oturacakmış gibi her detayını düşünüp, projelendirip bölgenin dokusuyla uyumlu yaşam alanları tasarlıyoruz" diyor. İnşaat sektörüne 2006 yılında Alaçatı Taş Evler Projesi ile giriş yapan ve ardından birçok başarılı projeye imza atan Maser İnşaat, taş ev projelerinin yanı sıra Çeşme ve Alaçatı'da modern mimarideki yaşam alanlarıyla da dikkat çekiyor.

GEÇMİŞİ BUGÜNE TAŞIYAN YAŞAM ALANLARI

Maser İnşaat olarak Alaçatı'da yaptıkları evlerin sayısal çokluğundan ziyade satın alan kişilerin memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirten Köksal, Alaçatı'da artık sadece yaz aylarında değil kış aylarında da oturan kişi sayısının gün geçtikçe arttığını belirtiyor. Şömineden destekli, döşemeden ısıtma sistemli konutlar yaparak Alaçatı'da bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Köksal, bu sistemle birlikte sadece şömine bile ile evin her yerinin konforlu ve ekonomik bir şekilde ısındığını vurguluyor. Maser İnşaat olarak kaliteli malzeme kullanımı ve işçiliğe özel önem verdiklerini belirten Köksal, "Evleri tasarlarken ve yapım aşamasında kendimiz oturacakmış gibi her detayını düşünüp, projelendirip biri diğerine benzemeyen, arsasında 70-80 yıllık zeytin ağaçları bulunan gerçek butik taş evler inşa ediyoruz" diyor. Mutfak dolaplarından kapı kollarına kadar iç tasarıma dair her türlü detayın iç mimar tarafından özenle seçildiğini vurgulayan Köksal, bölgenin doğasıyla uyumlu, rahat, konforlu ve şık yaşam alanları tasarladıklarını belirtiyor.

ALAÇATI TAŞ EVLER PROJESİ ÇOK AVANTAJLI FİYATLARLA BAŞLIYOR

Son yıllarda Alaçatı'ya yerli turistlerle birlikte yabancı turistlerin de ilgisinin artmaya başladığını vurgulayan Köksal, yaz aylarında mevcut otellerin talebi karşılamakta yetersiz kalıyor. Köksal, Maser inşaat olarak İsveçlilere ev satışına başlayarak turizme ve Alaçatı'nın yurtdışında tanınmasına katkıda bulunduklarını sözlerine ekliyor.

Tüm bu talepler doğrultusunda ev ve arsa fiyatlarının gün geçtikçe arttığını da belirten Köksal, Hacı Memiş Mahallesi'nde Ekim 2012'de başlayacak olan Alaçatı Taş Evler III projesi hakkında bilgi veriyor. Projede iki tip ev bulunduğunu ve 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan taş evlerin 500-550 bin TL'ye '0' faizli ödeme koşulları ile satışa sunulduğunu vurgulayan Köksal, evlerin pazar yerine ve Dutlukahve'ye 5-6 dakikalık yürüme mesafesinde olduğunu sözlerine ekliyor.

ALAÇATI YÜKSELME POTANSİYELİNİ KORUYOR

Bölgenin yurtdışındaki eşdeğer yerlerle kıyaslandığında halen yükselme potansiyeli taşıdığını belirten Köksal'a göre, Alaçatı dünyada ve Türkiye'de daha yeni tanınıyor. Eskiyi ruhunda barındıran ve bozulmayan mimari dokusu, sakin, huzur dolu yaşantısı ve burada yaşamayı tercih edenlerle birlikte Alaçatı'nın hak ettiği yeri bulacağını belirten Köksal, Maser İnşaat olarak bölgenin dokusuyla uyumlu konforlu ve şık yaşam alanları tasarlayarak bölgenin gelişmesine katkıda bulunmaya devam edeceklerini sözlerine ekliyor.

www.maserinsaat.com 
[email protected] 
[email protected]
Hacımemiş Mahallesi Alaçatı Çeşme İzmir 
Tel: 0532 2953035 
Tel: 0232 7166762 
Şamdan Plus

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Maser İnşaat Alaçatı Taş Evleri’nde 500 bin TL’ye!
  • 04.07.2012 16:18

Maser İnşaat Alaçatı Taş Evleri’nde 500 bin TL’ye!

Maser İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Köksal, evlerin tasarım süreciyle ...