maritbet girişmaritbet
Maşa ile Koca Ayı, Kordon İstanbul'da çocuklarla bir araya geldi

Maşa ile Koca Ayı, Kordon İstanbul'da çocuklarla bir araya geldi

Koray Varol Akademi, Ege Yapı’nın geliştirdiği Kordon İstanbul projesinin tanıtım ofisinde unutulmaz bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Tüm dünyada çocukların ilgiyle takip ettiği animasyon filmi “Maşa ile Koca Ayı”nın karakterleri, İstanbul'un en önemli iş merkezlerine olan yakınlığıyla özellikle çalışan aileler ve beyaz yakalıların tercih ettiği Kordon İstanbul projesinin tanıtım ofisinde çocuklarla bir araya geldi.

Koray Varol Akademi'nin ev sahipliğinde, Maşa adında küçük bir kız ile sirkten emekli Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinen etkinlik çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Animasyon filminin karakterleri Maşa ve Koca Ayı ile danslarına eşlik eden, fotoğraf çektiren çocuklar eğlenceli vakit geçirirken, aileleriyle birlikte unutulmaz bir gün yaşadılar.  

Koray Varol Akademi, 2019-2020 eğitim öğretim yılında İstanbul Seyrantepe'deki yerleşkesinde “dünya standartlarında bir eğitim vizyonuyla anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde faaliyete başlayacak. Farklı beceri modellerine uygun, etkili ve başarı odaklı eğitim sistemi uygulayan Koray Varol Akademi, çocukların bireysel olarak çalışmasına imkan sağlayan ve yeteneklerini ortaya çıkarabileceği yeni nesil eğitim anlayışı uygulayacak. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz