maritbet girişmaritbet
Marmaray’a yakın markalı konut projeleri!

Marmaray’a yakın markalı konut projeleri!

Asrın projesi olarak nitelendirilen Marmaray'a yakın konumda bulunan konut projelerini sizler için inceledik. İşte o projeler…

İstanbullular vakitlerinin çoğunu trafikte geçirmekte ve işle ev arasında büyük zaman kaybına uğramaktadır. Sadece bu nedenle bile bize zaman kazandıran toplu taşıma araçlarına yakın bir konumda yer alan evlerde yaşamayı tercih ederiz. Zamandan tasarruf etmek İstanbullular için artık bu bir hayal değil. İstanbul'da toplu ulaşım araçlarına yakın konumda inşa edilen birçok markalı konut projesi hayata geçiriliyor. 

Megakentlerde yaşayanların en önemli ihtiyaçlarından biri hızlı ve kolay ulaşım avantajı sağlayan toplu taşıma araçları. Asya ve Avrupa yakalarını deniz altından birleştiren "asrın projesi" olarak nitelendirilen “Marmaray”, ulaşımda büyük kolaylık sağlayan ulaşım projeleri arasında yerini aldı. Durum böyle olunca da İstanbulluların ihtiyaçlarına karşılık vermek isteyen inşaatçılar, hızlı ve kolay ulaşım imkanı sağlayan toplu taşıma araçlarına yakın konut projeleri hayata geçiriyor. .

Marmaray'a yakın mesafede yer alan konut projelerini sizler için derledik. İşte o projeler…

Sea Pearl Ataköy

Kuzu Grup imzasıyla inşa edilen Sea Pearl Ataköy, denize sıfır konumuyla İstanbul'da adından söz ettiren nadir projelerden biri. 1401 konutun yer aldığı projede 1+1'den 5+1'e kadar geniş konut seçeneklerine ulaşmak mümkün. 

Lokasyonuyla cazip bir bölgede konumlanan Sea Pearl Ataköy, sahip olduğu konum gereği dikkatleri üzerine çekiyor. Proje Asya ve Avrupa'nın bağlanmasını sağlayan Marmaray'a olan yakınlığıyla büyük avantaj sağlıyor.

Locamahal Veliefendi

KİPTAŞ güvencesiyle inşa edilen Locamahal Veliefendi, İstanbul Zeytinburnu'nda yükseliyor. Avrasya Tüneli ve Marmaray'la Anadolu Yakası'na dakikalarla ifade edilecek uzaklıkta konumlanan Locamahal Veliefendi, 450 milyon yatırımla inşa ediliyor. 20 blokta 1.262 konuttan meydana gelecek şekilde tasarlanan projede 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Locamahal Veliefendi'de daire fiyatları 669 bin lira ile 1 milyon 988 bin lira arasında değişiyor.

Edonia Garden

Son zamanların hızla gelişen bölgelerinden olan Pendik'te yükselen Edonia Garden, Kar Yapı markasıyla inşa ediliyor. 388 konut ve 12 ticari alandan meydana gelecek şekilde tasarlanan projede konut fiyatları 210 bin liradan başlıyor. Ana arterlere de yakın konumda olan Edonia Garden, Marmaray'a yakınlığıyla da cazip bir alanda konumlanıyor.

Bizim Mahalle

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO, tarafından Küçükçekmece'de 1 milyon metrekarelik bir alanda inşa edilecek olan proje, Marmaray'a ulaşım yakınlığı ile cazip bir bölgede konumlanıyor.

Geleneksel Türk mimarisi çizgileri taşıyacak olan proje; sosyal ve kültürel tesislerden tematik çocuk oyun alanlarına, sağlık tesislerinden kütüphaneye, eğitim tesislerinden festival alanlarına, resmî kurumlardan ata sporları merkezine, kent müzesinden el sanatları merkezine, spor tesislerine kadar bir çok faaliyet alanını içinde bulunduracak.

Cer İstanbul

Cer İstanbul, Fatih ilçesindeki Tarihi Yarımada'nın en köklü yerleşim yeri olan Yedikule'de Ege Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Marmaray Kazlıçeşme İstasyonu'nun hemen yanı başında, Avrasya Tüneli girişine de 2 kilometre mesafede konumlanan Cer İstanbul, 125 rezidans ve 23 ticari üniteden meydana gelecek. 1+1'den 6+1'e kadar geniş daire seçenekleri sunan projede fiyatlar 1 milyon liradan başlıyor.

Esra Karaşin/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri 1 Ocak'ta ücretsiz olacak
  • 29.12.2022 09:57

Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri 1 Ocak'ta ücretsiz olacak

Başkentray, Marmaray ve İZBAN, yeni yılın ilk günü ücretsiz hizmet verecek. ...

Marmaray'ın taşıdığı yolcu sayısı 9 yılda 784 milyona ulaştı
  • 28.10.2022 13:30

Marmaray'ın taşıdığı yolcu sayısı 9 yılda 784 milyona ulaştı

Asya ve Avrupa yakalarını deniz altından birleştiren Marmaray, hizmete girmesind ...

Marmaray, Başkentray ve İzban 1 milyar 663 milyon yolcu taşıdı!
  • 26.09.2022 16:30

Marmaray, Başkentray ve İzban 1 milyar 663 milyon yolcu taşıdı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, üç büyükşehirde Marmaray, Başkentray ve İzban il ...

Marmaray seferleri uzatıldı, yolcu rekoru kırılacak!
  • 25.08.2022 14:56

Marmaray seferleri uzatıldı, yolcu rekoru kırılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, bu yıl Marmaray ile yaklaşık 157 milyon yolcu ta ...

2022’nin ilk 6 ayında markalı konut aramalarında rekor artış!
  • 26.07.2022 13:59

2022’nin ilk 6 ayında markalı konut aramalarında rekor artış!

Güncel Proje Bilgileri verilerine göre 2022'nin ilk 6 aylık bölümünde markalı ko ...