maritbet girişmaritbet
Marmara Yapı, üniversite öğrencilerine burs verecek

Marmara Yapı, üniversite öğrencilerine burs verecek

Marmara Yapı, AREV Vakfı üzerinden her sene olduğu gibi bu yıl da üniversite öğrencilerine karşılıksız burs verecek.

Üniversiteye bu yıl yerleşen veya eğitimine devam eden üniversite öğrencilerine verilecek bursların başvuru şartları bayramdan sonra Arev Vakfı internet sitesinden açıklanacak!

İstanbul Beylikdüzü İlçesi'nin Kurucu Belediye Başkanı Vehbi Orakçı aynı zamanda yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Marmara Yapı şirketine ait Marmara Konakları projesinde gerçekleşen aylık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi. 2004 – 2009 yılları arasında Beylikdüzü'nün ilçe olarak ilk kurumsal kimlik ve alt yapı çalışmalarını başarıyla hayata geçiren Orakçı, halka hizmet etmek için herhangi bir resmi sıfata ihtiyaç olmadığı, üretken bir insan olarak maddi ve manevi hiçbir beklenti içinde olmadan “Halka hizmet, Hakka Hizmet” anlayışı ile birbirinden başarılı iş ve sosyal projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Arev Vakfı ile Beylikdüzü bölgesinde bugüne kadar binlerce kişinin hayatına maddi manevi değer kattıklarını söyleyen Orakçı, Arev Vakfı'nda yapılan çalışmaların bu yıl da bütün hızıyla devam edeceğini, bölgenin sosyo-ekonomik düzeyinin gelişmesine, kültürel hayatının canlanmasına önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Vehbi Orakçı: “Birçok sosyal sorumluluk projelerini aynı anda yürüteceğiz.”

Aslen Erzurumlu olmasına rağmen kendisini Beylikdüzülü olarak tanımlayan AREV Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Vehbi Orakçı, ”AREV Vakfı'nda iki yıldır üzerinde çalıştığımız Beylikdüzü'nün cazibe merkezi haline gelme sürecini hızlandıracak sosyal çalışmaların içerisindeyiz. Projelerimizin alt yapısı hazır ve bu projeleri Kasım ayından itibaren Beylikdüzü sakinlerinin beğenisine sunacağız.” dedi.  AREV Vakfı'nın hayatının anlamı olduğunu söyleyen Vehbi Orakçı,  “Özellikle gençlerimize ve kadınlarımıza destek olmak istiyoruz. Beylikdüzü'nde gençlerimizin ve kadınlarımızın yaşamını güzelleştirmeye devam etmek istiyoruz.” diyerek sözlerini sürdürdü.

Kurucu Belediye Başkanı'ndan bayramda yola çıkacaklara uyarılar!

Vehbi Orakçı bayramın huzur içinde geçmesi için yola çıkacaklara önemli uyarılarda bulunuyor. Geçtiğimiz Ramazan bayramı tatilinde 3 günde meydana gelen kazalarda ölenlerin sayısı 53'yi, yaralananların sayısı ise 350'yi aştı. Bu bayramda acı olayların yaşanmaması için Orakçı uyarılarda bulunuyor: “Yolların birden yoğunlaşmaması kaza riski açısından önemli bir avantaj gibi görünüyor; ama Türkiye'de özellikle bayram dönemlerinde ortaya çıkan trafik kaza istatistikleri bu durumu pek doğrulamıyor. Bayram/tatil süresinin kısa olması insanları daha aceleci yapıyor ve bir güne düşen kaza sayısı ve acı sonuçları daha yüksek çıkabiliyor.

Yakın döneme ait çarpıcı bir sonuç dikkat çekiyor. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı tatilinde Türkiye çapında yaşanan kazalarda 53 kişi hayatını kaybederken 2353 insan da yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Bayram dönemine ait kaza istatistiklerine bakıldığında en fazla can kaybının tatilin ilk ve son günü gerçekleştiği görülüyor. Seyahatin başlangıç ve bitişe yakın olan kısmı daha tehlikeli. Zaten normal zamanda da kazaların önemli bir kısmı evden çok uzaklaşmadan ya da varılmak istenen yere yakın bir bölgede gerçekleşiyor. Bayram tatili kazalarının sabah 8 ile 10 arasında ve öğleden sonra 4 ile akşam 8 arasında yoğunlaştığını da hatırlatalım. Türkiye'de kazaların oluş nedenlerine baktığımızda üç temel kusur yüzde 50'ye yakın bir kısmı oluşturuyor. Arkadan çarpma, hatalı sollama ve kavşaklardan doğru zamanda geçmeme. Buradan, bu 3 hatadan kendinizi kurtarabilirseniz kaza riskiniz yarı yarıya azalır türünden bir hesap çıkarmak bile mümkün. Ama trafik sadece hesaplarla değil; tedbir, eğitim ve dikkatle daha güvenli hale geliyor.” diyor. 

Marmara Konakları'nda sona doğru!

Gerçekleşen basın toplantısında sözü devralan Marmara Yapı Genel Müdürü Oğuz Çakır ise Marmara Konakları'nda sona geldiğini söyledi. Marmara Konakları hakkında bilgi veren Oğuz Çakır şunları ekledi:  Marmara Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Marmara Konakları projesi Beylikdüzü Kavaklı'da 8 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 6 bloktan oluşan projede 124 konut ve 4 dükkan yer alıyor. Projede büyüklükleri 102 metrekare ile 323 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2, 5+1, 5+2, 6+1, 6+2 ve 8+1 olmak üzere normal ve dubleksler daire tipleri yer alıyor. Ayrıca projede bulunan müstakil girişli bahçe villaları dikkat çekiyor.

Marmara Konakları'nda Ödeme Seçenekleri

Marmara Konakları projesinde yüzde 30 peşinatla firma bünyesinde 20 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Marmara Konakları'nda Satışlar Devam Ediyor!

İstanbul'un en fazla değer kazanan bölgelerinden Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Marmara Konakları müstakil girişli bahçe villaları, farklı seçenekte daire ve dublekslerden oluşuyor. "Beylikdüzü'nün yeni yaşam merkezi" sloganıyla yükselen Marmara Konakları projesinde zengin sosyal alanlar göz dolduruyor.

Marmara Konakları, otoyol ve çevreyoluna 5 dakika, Beylikdüzü sahiline 5 dakika, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'ne 6 dakika, hastaneye 5 dakika, metrobüse 5 dakika, İstanbul Üniversitesi'ne 10 dakika, West İstanbul Marina'ya 3 dakika, Aqua Florya AVM ve Atatürk Havaalanı'na 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Marmara Yapı, üniversite öğrencilerine burs verecek
  • 28.08.2017 16:35

Marmara Yapı, üniversite öğrencilerine burs verecek

Marmara Yapı, AREV Vakfı üzerinden her sene olduğu gibi bu yıl da üniversite öğr ...

Marmara Konakları'nda fiyatlar 476 bin TL'den başlıyor
  • 08.04.2017 15:21

Marmara Konakları'nda fiyatlar 476 bin TL'den başlıyor

Marmara Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Konakları, Beylikdüzü - Kavaklı ...

Marmara Konakları, Emlak Fuarı'nda yoğun ilgi gördü
  • 17.11.2016 17:44

Marmara Konakları, Emlak Fuarı'nda yoğun ilgi gördü

Marmara Konakları projesini Beylikdüzü'nde inşa eden Marmara Yapı, bu yıl 4.’sü ...

Marmara Konakları Beylikdüzü satışa çıktı
  • 10.10.2016 10:47

Marmara Konakları Beylikdüzü satışa çıktı

Beylikdüzü'nde konumlandırılan Marmara Konakları lansmana özel yüzde 20 indirim ...

Marmara Konakları, 8 Ekim'de görücüye çıkacak
  • 05.10.2016 17:16

Marmara Konakları, 8 Ekim'de görücüye çıkacak

Beylikdüzü, Marmara Konakları projesi ile yeni konaklarına kavuşuyor. ...