maritbet girişmaritbet
Marmara Evleri 4’ün kaçırılmayacak fiyat listesi!

Marmara Evleri 4’ün kaçırılmayacak fiyat listesi!

Kalitesi ve güvencesiyle adını markalaştıran Marmara Evleri, cazip fiyat avantajlarını kaçıranlar için 4’üncü serisiyle alıcılarıyla tekrar buluşuyor.

İhlas Yapı'nın çok tercih edilen projelerinden Marmara Evleri 4, olanakları, lokasyonu ve sosyal imkanlarının yanı sıra fiyatlarıyla da ev alma hayali kuranların dikkatini çekiyor.

Beylikdüzü'nde hayata geçirilecek olan proje içerisinde 2+1'den 4+1'e kadar 3 farklı seçenekte daire tipi yer alıyor ve dairelerin fiyatları 475 bin TL ile 870 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Geniş peyzaj alanları ve konforlu bir yaşam alanıyla donatılmış evler, aile yaşamına uygun seçenekleriyle dikkat çekiyor.  640 konuttan oluşan proje içerisinde yer alan daireler metrekare bakımından geniş aile konsepti doğrultusunda dizayn edilerek hazırlanıyor. Projede konutlar 126 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Site özellikleri açısından zengin bir donatı imkanına sahip olan Marmara Evleri 4, cadde dükkanları, kapalı yüzme havuzu, erkekler ve kadınlar için ayrı fitness salonu, Türk hamamı, saunası, sosyal alanları, semt pazarı, çok amaçlı salonu, bay-bayan mescidi ve 24 saat güvenliği ile yaşam kalitenizi artırmayı hedefliyor.

Yatırımcısı tarafından büyük beğeni toplayan ve serinin 4'üncüsü olan Marmara Evleri'nde dairelerin metrekare büyüklükleri ve fiyatları şöyle…

Daire TipiMetrekare AlanıFiyat Aralığı
2+1126 metrekare475 bin TL'den başlayan fiyatlarla
3+1176 metrekare620 bin TL'den başlayan fiyatlarla
4+1204 metrekare870 bin TL'den başlayan fiyatlarla

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz