maritbet girişmaritbet
 Marmara Evleri 4’te Lale Festivali başladı

Marmara Evleri 4’te Lale Festivali başladı

İhlas Yapı, Marmara Evleri 4’te baharı Lale Festivali ile karşılıyor. Projenin örnek dairesini ziyaret edenlere lale hediye ediliyor.

İhlas Yapı tarafından hayata geçilen Marmara Evleri 4 projesi bahara rengarenk bir festival ile ‘Merhaba' diyor. Projenin örnek dairesini gezenlere renkli kapılarını açan İhlas Yapı, gelen ziyaretçilerine Lale Festivali tadında bir gün yaşatıyor. 

Firma yetkilileri, kullanılan malzeme ve mimari tercihlerinin en anlaşılır ve güzel bir şekilde görülebildiği örnek dairesini görmeye gelenlere satış ofisinde ilkbaharın müjdesi lale hediye ediyor. Peyzajında de ilkbaharın başlangıcı anlamına gelen ve hayatı güzelleştiren lalelerin yer alacağı projede Lale Festivali 15 Nisan'a kadar sürecek. 

Toplamda 639 daire ve 44 adet dükkânın yer aldığı Marmara Evleri 4 projesini ziyarete gelen misafirler festivalden ve renkli karşılamadan dolayı memnuniyetlerini dile getiriyor.

Projenin parklarında ve peyzaj alanlarında lale ve çiçeklerin yer alacağını belirten Marmara Evleri 4 Satış Koordinatörü Mehmet Erhan Değerli, “Markalı projelerimiz Marmara Evleri 1, 2 ve 3'te zengin donatı alanları yer alıyor. Aynı bölgede daha önce inşa ettiğimiz Marmara Evleri 3 projesinden alanlar çok kazandılar. Bu kazancı kaçıranlara Marmara Evleri 4'te buluşmaya davet ediyoruz. Projemizin yeşil alanlarını birçok ağacın yanı sıra ilkbaharın başlangıcı anlamına gelen ve hayatı güzelleştiren lalelerle donatacağız. Projemizi ziyaret eden ailelerimize vereceğimiz laleler ile bütün balkonlar çiçek açacak. Başlattığımız etkinlikle Marmara Evleri 4'te festivali yaşatıyoruz. Lale Festivalimiz 15 Nisan a kadar sürecek. Yeni müşterilerimizi de gören herkesin çok beğendiği Marmara Evleri 4'ün örnek dairesini gezmeye ve baharı müjdeleyen hediye laleleri almaya satış ofisimize bekliyoruz” dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz