maritbet girişmaritbet
Marmara Evleri 3'te satışlar başladı!

Marmara Evleri 3'te satışlar başladı!

Bizimevler ve Kristal Şehir gibi önemli konut markaları bulunan İhlas İnşaat, Marmara Evleri’nde de üçüncü seriye başladı

 

Bizimevler ve Kristal Şehir gibi önemli konut markaları bulunan İhlas İnşaat, Marmara Evleri'nde de üçüncü seriye başladı. Firma Beylikdüzü'nde yaklaşık 50 bin metrekarelik arsada 396 konutluk yeni projeye başladı
 
Şimdiye kadar 11 bin konut tamamlayan İhlas İnşaat, Bizimevler ve Kristal Şehir ile konutta bir marka haline gelirken, Marmara Evleri'nde de 3. seriye başladı. Yaklaşık 10 yıl aradan sonra Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde 396 konutluk Marmara Evleri 3 projesine başladıklarını ifade eden Marmara Evleri Koordinatörü Recai Akdoğan, 1997 yılında 3 bin konutluk Marmara Evleri 1 ile başladıkları serinin, 2001 yılında 2 bin konutluk projeyle devam ettiğini belirtti. 
Son dönemlerde ise bölgeden yoğun bir konut talebi aldıklarını ve bunu karşılamak için harekete geçtiklerini ifade eden Akdoğan, kendi arsaları üzerinde yaptıkları Marmara Evleri 3 projesinin de bu beklentinin bir sonucu olduğunu dile getirdi. 
 
‘Bölgenin en iddialı projesi' 
 
Marmara Evleri 3 Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Erhan Değerli ise, projenin 47 bin metrekare arsa üzerinde 396 konuttan oluştuğunu belirterek, düşük yoğunluğuyla dikkat çeken projenin ayrıca Osmanlı döneminde astım hastalarının tedavi edildiği alanda bulunduğunu ve çok temiz havasıyla bilindiğini söyledi. 
 
Değerli, Ispartakule'deki 4 projenin ardından Beylikdüzü'nde de Marmara Evleri markasıyla seriyi devam ettirdiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:
 
“Yaptıklarınız beğenilirse tercih ediliyorsunuz. Biz de son dönemde Ispartakule'de 4 projeyi arka arkaya satışa çıkardık ve büyük bölümünü teslim ettik. Oradaki deneyimlerimizle Marmara Evleri 3'e yansıtarak bölgenin en iddialı projesini hayata geçiriyoruz.”
 
Özel gardırop odası
 
Değerli, projede konut tiplerini müşteri taleplerinin belirlediğini ifade ederek, “Bu projede 1+1 ve 2+1'lere yer vermedik. Tamamını 3+1 ve 4+1 yaptık. Metrekareleri büyük tuttuk” dedi. Yaptıkları anketlere göre kadınların konutlarda büyük mutfak ve çamaşır odası istediğinin ortaya çıktığını anlatan Değerli, “Biz de tamamen alıcıların sesine kulak verdik. Diğer projelerde olmayan bir gardrop odasını da konutlara koyduk. Bu sayede odaları dolaplardan kurtardık” diye konuştu. 
 
Hafta sonu satışa çıkıyor
 
Değerli, projeye yoğun bir ilgi beklediklerinin altını çizerek, hafta sonu satışa çıkacak konutlar için ön satış yapmadıklarını ve herkese aynı anda konut alma fırsatı sunduklarını dile getirdi. Projede konut fiyatlarının 296 bin liradan başladığını açıklayan Değerli, “Marmara Evleri de diğer projelerimizde olduğu gibi alıcısına kazandıracaktır. Projeden önce konut alanlar hem daire seçiminde hem de prim yapma konusunda karlı çıkacaktır” görüşünü dile getirdi. 
 
Yabancı talebi bekleniyor
 
Erhan Değerli, mütekabiliyetle ilgili düzenlemeni,n ardından yabancıların Türkiye'deki konutlara daha fazla ilgi göstereceğini belirterek, “Özellikle Arap ve Türki cumhuriyetlerden talep bekliyoruz. Bu talep bizim projemize olduğu kadar tüm türkiye'ye olumlu katkı sağlayacaktır” dedi. 
 
Her eve iki otopark
 
396 daire ve 38 mağazadan oluşan Marmara Evleri 3 projede tamamı 3+1 olmak üzere 2 adet ve yine tamamı 4+1 olmak üzere 5 adet, toplamda 7 blok yer alacak. Marmara Evler 3 projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna ve buhar hamamının yer aldığı sosyal tesis sitenin ortak mahalli olarak yıl boyu hizmet verecek. İnşaatının Kasım 2013'te tamamlanmasının planlandığı projede her daireye 2 kapalı otopark verilecek ve site içi trafik yer altına alınacak.
 
 
Hangi daire kaç lira?
 
TipiBrüt m2Fiyat
3+1168297.000
4+1193386.000
*Başlangıç fiyatı
 
 
Proje Künyesi
 
Adı: Marmara Evleri 3
Yapımcı firma: İhlas Yapı A.Ş.
Yeri: Beylikdüzü
Arsa alanı:47.102 m2
İnşaat alanı:75.233 m2
İnşaata başlama tarihi: Mayıs 2012
Teslim tarihi: Kasım 2013
Yatırım bedeli: 80 milyon TL
Konut tipleri:3+1 (168 m2), 4+1 (193m2)
Daire sayısı:396
Ticari alanlar:38 mağaza
 
Yavuz Karaman/Milliyet
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kepçeye hamak bağlayan işçilerin tehlikeli eğlencesi
  • 25.08.2022 12:14

Kepçeye hamak bağlayan işçilerin tehlikeli eğlencesi

Beylikdüzü'nde bulunan şantiye alanında kepçenin ucuna bağladıkları hamakla hızl ...

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi
  • 18.05.2022 17:18

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berek ...

Bizim Evler 8 Projesinde Yaşam Başladı!
  • 27.08.2021 15:39

Bizim Evler 8 Projesinde Yaşam Başladı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin kalite ve güvencesiyle ha ...

Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4'ü anlatıyor!
  • 18.01.2021 14:22

Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4'ü anlatıyor!

İhlas Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4 proj ...

İhlas Marmara Evleri 4 şantiyesi havadan görüntülendi
  • 06.07.2020 17:10

İhlas Marmara Evleri 4 şantiyesi havadan görüntülendi

İhlas Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen İhlas Marmara Evleri 4 projesin ...

Değerli: "0,64 vade oranı tarihi bir fırsat"
  • 02.06.2020 16:43

Değerli: "0,64 vade oranı tarihi bir fırsat"

İhlas Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Erhan Değerli, konut kredi faizlerin ...