maritbet girişmaritbet
Markalı konut projelerinde bayram kampanyaları!

Markalı konut projelerinde bayram kampanyaları!

Ekonominin lokomotifi olarak nitelendirilen gayrimenkul sektörü, tatil-bayram demeden kampanyalara devam ediyor.

Güvenilir lüks konut projeleri Kurban Bayramı tatili boyunca ev alacaklar için birbirinden avantajlı kampanyalar hazırladı. Adeta kıyasıya yarışa giren firmalar ev alacakları kampanya yağmuruna tuttu. Tatili gayrimenkul yatırımı ile değerlendirenler hem Kurban Bayramı hem de indirim fırsatı ile çifte bayram yapmaya başladı.  

Markalı konut projeleri ile adından söz ettiren sektörün bazı firmaları bayram tatilinde de sektördeki hareketliliği canlı tutmak ve konut alımını kolaylaştırmak için birbirinden özel kampanyalara imza atıyor. 

Kurban Bayramı'nda hizmet veren bazı satış ofisleri indirim ve özel ödeme fırsatları sunarak bir yandan ekonomiye katkı sağlıyor bir yandan da konut alımını kolaylaştırarak vatandaşlara çifte bayram yaşatıyor. 

PEKİ HANGİ FİRMALAR HANGİ PROJELERDE BAYRAM KAMPANYASI HAZIRLADI?

WE HALİÇ 

TOKİ ve Emlak Konut'un en büyük müteahhit firmalarından Ilgın İnşaat, Gaziosmanpaşa Belediyesi ortaklığıyla sektöre kazandırdığı Türkiye'nin ilk master planlı dönüşüm projesi olan WE Haliç'e özel olarak sunduğu Kurban Bayramı kampanyası aracılığıyla, bayramda da ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında; yatırımcılara şirket bünyesinde, We Ilgın Finans Modeli'yle 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkânı sunuluyor.
Projede, daire fiyatları 229 bin TLden başlıyor.

'EVİNPARK ADA & TEPE' VE 'EVİNPARK KADIKÖY'

'Evinpark Ada & Tepe' ve 'Evinpark Kadıköy'de Kurban Bayramı'na özel indirim fırsatı!

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükselen ‘Evinpark Ada & Tepe' ve Kadıköy Fikirtepe bölgesinde inşa edilen ‘Evinpark Kadıköy' projelerinde lansman öncesi ödeme avantajları devam ediyor. 

Projelerden konut sahibi olmak isteyenleri Kurban Bayramı'na özel ayrıca yüzde 10 indirim de bekliyor.

‘Evinpark Ada&Tepe satış ofisi bayramın ikinci gününden itibaren hizmet vermeye devam ediyor.

Dairelerin metrekare fiyatlarının 7 bin liradan başladığı projeden konut sahibi olmak isteyenlere
‘Evinpark Ada&Tepe Rezidans'ta uygun fiyat ve 0,88 faiz ve 120 ay vade fırsatıyla sunuluyor.
‘Evinpark Kadıköy' projesinde ise dairelerin metrekare fiyatları ise 8 bin TL'den başlıyor.

GREENİST 

Saray Grup tarafından Basın Ekspres-Güneşli bölgesinde hayata geçirilen Greenist projesi, Kurban Bayramı sonuna kadar satış ofisine gelen müşterilerine yüzde 12 indirim fırsatı sunuyor.

Greenist satış ofisi, 31 Ağustos Perşembe ve 4 Eylül Pazartesi günleri ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

Kurban Bayramı'na özel gerçekleştirilen yüzde 12 indirim kampanyasıyla dairelerin metrekare fiyatları 5 bin 30 liradan başlıyor. Kampanya, bayram tatilinin sonuna kadar devam ediyor.

LUXERA MEYDAN VE LUXERA YENİBOSNA 

Luxera Gayrimenkul, bayrama özel başlattığı kampanyasıyla iki projesinde cazip fırsatlar sunuyor. 

Bayrama özel avantajlı kampanyayı konut alıcılarına sunan firma; her iki projesinde yüzde 5 peşinatla banka kredisi ya da yüzde 25 peşinatla firma bünyesinde 24 ay vade farksız ödeme imkanı sağlıyor. Luxera Gayrimenkul ayrıca; 120 ay 0,94, 60 ay 0,86 vade farkıyla banka kredili ödeme seçeneğini de yatırımcılara sunuyor.

Konut alıcılarına lansman öncesi avantajlı fiyatların sunulduğu Luxera Yenibosna'da  1+1 daireler 419 bin TL'den başlıyor. 

3 metro hattının ortasında yükselen Luxera Meydan projesinde ise daireler 333 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor. 

BİZİM EVLER 7

İhlas Yapı güvencesiyle Ispartakule'nin en değerli bölgesinde yükselen Bizim Evler 7 projesi Kurban Bayramı'na özel kampanya hazırladı. Bizim Evler markası ile ev alanların güvenini kazanan ve kalitesi ile adından söz ettiren proje Kurban Bayramı'nda ev alanlara ‘Yüzde 5 peşin, hemen taşın' fırsatı sunuyor.

DELUXIA PARK Residence 

Teknik Yapı tarafından İstanbul'un Kartal semtinde hayata geçirilen ‘DELUXIA PARK Residence' projesi başlattığı kampanya ile üç ayrı avantajı bir arada sunarak bayram sevinci yaşatıyor. Firma eylül sonuna kadar sürecek bayram kampanyası ile ‘peşinat', ‘faiz' ve ‘taksit erteleme' gibi üç önemli ödeme avantajı sunuyor. 

Kampanya kapsamında ‘DELUXIA PARK Residence' projesinden daire almak için 1 yıl taksit ertelemeli kampanyada yüzde 20 peşinat yeterli oluyor. Kullanılacak yüzde 80 oranındaki banka kredisinin faizi ise Teknik Yapı'nın desteği ile artan konut kredisi faiz oranlarına inat YÜZDE 0,75 indirildi. Buna ek olarak Teknik Yapı ve anlaşmalı bankalar arasında gerçekleştirilen özel anlaşmaya bağlı olarak TAKSİT ÖDEMELERİ 1 YIL SONRA başlayacak. Sınırlı sayıda daireler için geçerli olacak kampanya bir ay sürecek. 

Kampanyada farklı ödeme seçenekleri isteyenler için de alternatif ödeme planları yer alıyor. Bu kapsamda düşük peşinatla daire sahibi olmak isteyenlere %5 peşinat ile 120 ay %0,65 faiz oranı sunuluyor. Faiz ödemek istemeyenler için ise % 25 peşinat ile 60 ay sıfır faiz gibi başka cazip ödeme planları da kampanya kapsamında yer alıyor. Peşin alımlarda ise liste fiyatına yüzde 15 indirim uygulanıyor

ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları 

Kurban Bayramı'nı özel bir kampanyayla karşılayan Ceylan İnşaat, ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları'ndan ev alanlara yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. 

Bayram boyunca devam edecek kampanya kapsamında proje yeni alıcılarını bekliyor.

Daire fiyatları 568bin TL'den başlayan projede taksitler 2bin 200 TL'den başlıyor. 90 ay faizsiz seçenekler sunuluyor. ‘Kişiye özel ödeme planı' ile müşteri memnuniyeti odak noktasına alan Ceylan İnşaat, peşin fiyatına vade farksız 72 aya varan vade seçenekleri ile taksit imkanı da sunuyor.

MANZARA 7/24

Özbostan İnşaat tarafından Pendik'te hayata geçirilen Manzara 7/24 projesinden bayrama kadar ev sahibi olanlar, ödemeye 2018'de başlıyor.

Projedeki son daireler için geçerli kampanya kapsamında, ayrıca peşin alımlarda cazip indirimlerin yanı sıra, her bütçeye göre de alternatifli ödeme planı ve vade seçenekleri sunuluyor.

DEMİR ROMANCE - DEMİR LA VİDA

Demir İnşaat, Kurban Bayramı'nda ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 16'lara varan iskonto fırsatı sunuyor. İndirime ek olarak yine Demir İnşaat'tan bayram kampanyası süresince ev alanlar Demir Grup çatısı altında yer alan DAY Sigorta'nın sunduğu 4 farklı sigortadan da ücretsiz olarak faydalanabilecek. Kampanya, 30 Ağustos – 16 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak.

GÜRAL LOFT

Güral İnşaat'ın Bağdat Caddesi'nin tam üstünde yer alan Çiftehavuzlar projesinde büyük bayram kampanyası başladı. Kampanyayla ister yüzde 5 indirim, ister yüzde 25 peşin kalanı 36 ay sıfır faiz ödeme imkanı ile ev sahibi olmak mümkün hale geliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Markalı konut projelerinde bayram kampanyaları!
  • 28.08.2017 15:46

Markalı konut projelerinde bayram kampanyaları!

Ekonominin lokomotifi olarak nitelendirilen gayrimenkul sektörü, tatil-bayram de ...