maritbet girişmaritbet
Markalı konut projeleri Halkalı’yı sevdi

Markalı konut projeleri Halkalı’yı sevdi

İstanbul’un en değerli bölgelerinden olan Halkalı, yatırımcıların gözde lokasyonları arasında yer alıyor.

Bir zamanlar oldukça dağınık ve çarpık kentleşmeye sahip olan Halkalı, bugün Avrupa Yakası'nın gözde bölgeleri arasında bulunuyor. Bugün markalı, temalı, sosyal alanı olan nitelikli konut projelerinin adresi haline gelen bölgede markalı konut projeleri hızla yükseliyor. TOKİ ve Emlak Konut GYO'nun hayata geçirdiği toplu konut projeleriyle nitelikli konut anlamında ilk adımların atıldığı Halkalı, ulaşım yatırımlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor.

İşte planlı kentleşmeye de örnek olan ilçelerden Halkalı'da hayata geçirilen 'en top' projelerden bazıları: 

Avrupa Konutları Atakent 3

Avrupa Konutları markası ile gayrimenkul sektöründe güven kazanan Artaş İnşaat, konut projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Atakent bölgesinde adından söz ettiren Artaş, Küçükçekmece Atakent'te etap etap hayata geçirdiği projelere 4. halkayı da ekliyor. 

Atakent 3 ile bölgeye damga vuran Artaş İnşaat, bu projesini 193 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa etti. Sadece 18 ayda tamamlanan projede 2 bin 292 daire yer alıyor. Proje 2011-2012 yılları arasında yüzde 90 prim yaparak gayrimenkul sektörüne damga vurmuştu. Marmara Üniversitesi'nin Halkalı'daki dev arazisine komşu bulunan Atakent 3, Marmaray'ın Halkalı istasyonuna yürüme mesafesinde yükseliyor. 

Avrupa Konutları Atakent 4 

Eski Mintax fabrikası arazisi üzerinde inşa edilecek olan Atakent 4 ise yaklaşık 30 bin metrekarelik alanda hayata geçiriliyor. Yaklaşık 25 yıldır atıl vaziyette bekleyen araziyi değerlendirerek yepyeni ve modern bir projeye imza atacak olan Artaş İnşaat, ‘Avrupa Konutları Atakent' ile de bölgede adından söz ettiriyor.  

Konumuyla ön plana çıkan proje, ulaşım açısından birçok alternatif sunuyor. Atakent 4, Basın Ekspres, TEM ve Atatürk Havalimanı gibi merkezlere yakınlığı ile dikkat çekiyor. Avrupa Konutları Atakent 4, 4 blokta 441 konuttan oluşuyor. Bölgede adeta yepyeni bir semt inşa eden Artaş, Atakent 4'te 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuyor. Balkonlu ve teraslı daire seçeneklerinin bulunduğu proje 23 bin 300 metrekarelik arazi üzerinde inşa ediliyor. Projede dairelerin yanı sıra ev alanarın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek ticari alanlar da mevcut. 

Tema İstanbul

Artaş İnşaat - Mesa Mesken Sanayii A.Ş. - Öztaş-Kantur-Akdaş ortaklığında Atakent bölgesinde inşa edilen Tema İstanbul, tatil tadında bir yaşam sunacak. Açık, kapalı yüzme havuzlarından tenis kortlarına, koşu ve bisiklet parkurundan meyve bahçelerine, tam donanımlı güvenlik donatılarından, etkinlik meydanına kadar sayısız özelliği içinde barındıran proje 1,5 milyon metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. 

1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tipinin bulunduğu dev proje, yaşam ve eğlenceyi birarada sunuyor. Avrupa'nın en büyük, Türkiye'nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul, ulaşım olanakları açısından çok önemli bir noktada yer alıyor. TEM'e cephesi bulunan Tema İSTANBUL'dan, E-5, Sahilyolu ve Atatürk Havalimanı'na doğrudan ve hızlı ulaşım sağlanabiliyor, ayrıca Tema İstanbul Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine de eşit uzaklıkta bulunuyor.

Terrace Su

İstanbul'da ‘Terrace' markası ile birçok projeye imzalar atan İnanlar İnşaat, Terrace Su ile de adından söz ettiriyor. Halkalı Atakent bölgesinde hayata geçirilen proje toplam 125 adet daireden meydana geliyor. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunan Terrace Su, 30 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Küçükçekmece Gölü'nün yaşamınızın her anına eşlik edeceği Terrace Su, talep topluyor. Projede teslimler ise Ocak 2018'de başlıyor. 

Lansmana çıkmayan projede fiyatlar ve daire büyüklükleri henüz açıklanmadı.

Terrace Tema

İnanlar İnşaat'ın Halkalı'da hayata geçirdiği Terrace markalı projelerinden bir diğeri de Terrace Tema… Halkalı Atakent bölgesinde farklı mimarisi ile dikkat çeken proje 416 konutluk iki kuleden oluşuyor.

1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunan Terrace Tema projesi 30 ve 40 katlı 2 kuleden meydana geliyor. Deniz ve göl manzaralı daireleriyle beğeni toplayan projenin yüzde 80'i ise yeşil alanlara ayrılıyor. 

3.40 metre kat yükseklinde hacimli dairelerin yer aldığı projede daire büyüklükleri ise 90 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiyor. 

Hemen teslim fırsatı sunan Terrace Tema'da en düşük daire fiyatı 475 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Ege Yakası İstanbul

İstanbul'da Ege hayali kuranlar ya da Ege özlemi çekenler için Eviya Gayrimenkul'den Ege Yakası İstanbul projesi… Ege Yakası'nı Ege'nin o sımsıcak mimarisinden esinlenip, Ege'nin sembollerinden ilham alan proje toplam 378 daireden meydana geliyor. 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunan Ege Yakası, 41 bin 885 metrekarelik arazi üzerinde inşa ediliyor. Ege'nin gözde semtleri Alaçatı, Assos, Foça, Cunda'yı Halkalı Atakent bölgesine taşıyan projede daire büyüklükleri 48 metrekareden 250 metrekareye kadar değişiklik gösteriyor.   

Projede sınırlı sayıda daire bulunuyor. 

Karşıyaka Rezidans

Atakent bölgesinin en popüler caddesi olan 4. Cadde'ye cepheli konumda yükselen Karşıyaka Rezidans, Eviya Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.

Eviya Gayrimenkul'un bölgedeki bir diğer projesi olan Ege Yakası'nın büyük talep görmesi sebebiyle inşa edilen ikinci etabı Karşıyaka Rezidans, 174 daireden meydana geliyor. 1+0'dan 2+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunan proje 3 bin 840 metrekarelik alana sahip bulunuyor. Daire büyüklüklerinin 47 metrekare ile 129 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Karşıyaka Rezidans'ta 9 ticari ünitelik Ege Çarşı da bulunuyor.

Peyzaja önem verilen Karşıyaka Rezidans ayrıca akıllı ev konsepti ile ev alanların işini kolaylaştırıyor. 

Projede teslimlerim ise Aralık 2016'da yapılması planlanıyor. 

Metropark 

Teknik Yapı'nın Avrupa Yakası'nda imza attığı başarılı projesi Metropark, Halkalı'da yükseliyor. Yüksek prim avantajı sunan proje 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuyor. 

Stüdyo dairelerin kısa sürede tükendiği Metropark, 1.272 konut ve 30 ticari birimden oluşuyor. 6 dikey, 6 yatay bloktan meydana gelen Metropark'ta iki blok 38 ve 36 katlı olurken, diğer dördü ise 25 katlı olarak tasarlanıyor. İki kule ise tamamıyla home-ofis tarzında inşa ediliyor. Hemen teslim fırsatı sunan proje 213 bin 800 metrekarelik arazi üzerinde hayata geçiriliyor.   

Metropark Towers

Teknik Yapı tarafından Halkalı'da hayata geçirilen Metropark Towers projesi, konut ve rezidanslardan meydana geliyor. 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı proje, 213 bin 800 metrekarelik arazi üzerinde inşa ediliyor. 

Toplam 1.272 konuttan oluşan Metropark projesinin iki rezidans kulesi olan Metropark Towers projesinde 592 rezidans bulunuyor. Daire büyüklükleri 58 metrekare ile 110 metrekare arasında değişiyor. Ulaşım açısından daire sahiplerine çok büyük kolaylık sağlayan proje, ofis olarak kullanım için de avantaj sunuyor. 

Hemen teslim fırsatı ile ev alanları bekletmeyen Metropark Towers, merkezi konumu ile dikkat çekiyor.

Olivo Atakent 

Bendis İnşaat tarafından Halkalı'da inşa edilen Olivo Atakent projesi, 62 konutluk villadan oluşuyor. Halkalı Atakent bölgesinde villa tipinde hayata geçirilen proje 4 bin metrekarelik arazi üzerinde 4 blok olarak yükseliyor. 1+1 olarak tasarlanan dairelerin değiştirilerek 2+1 daire tipine çevrildiği Olivo Atakent'te 1+1 daire bulunmuyor. 2+1'den 4+1'e kadar farklı villa tipi yer alıyor. 

Dubleks ve tripleks olarak tasarlanan projede daire büyüklükleri ise 136 metrekare ile 229 metrekare arasında değişiyor. 

Teslimlerin 1 ay sonra gibi kısa bir süre içinde başlaması planlandığı projede en düşük villanın fiyatı ise 760 bin liradan başlıyor.  

Elite City

Şua İnşat'ın ‘Elite' markalı projelerinden olan Elite City, Halkalı Atakent Mahallesi'nde yer alıyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunan proje 37 bin metrekarelik arazi üzerinde yükseliyor. 590 daireden oluşan Elite City, estetik mimarisi ve porselen kaplı cephesiyle dikkat çekiyor. Adnan Kazmaoğlu imzası taşıyan Elite City projesinde daireler 65 metrekare ile 178 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Konut satışlarının tamamlandığı proje 4, 8, 20 ve 30 katlı bloklardan oluşuyor. 

HALKALI BÖLGESİNDEKİ KONUT VE OFİS PROJELERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Yorum Yaz