maritbet girişmaritbet
Marina Park ve Marina Park Residence

Marina Park ve Marina Park Residence

Dati Yatırım Holding’in 26 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği son projesi Ataköy Marina Park ve Marina Park Residence’de yaşam başladı

Dati Yatırım Holding'in 26 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği son projesi Ataköy Marina Park ve Marina Park Residence'de yaşam başladı. Marina Park mağazalar sokağı ile alışveriş alışkanlıklarına yeni bir bakış açısı kazandırırken; Marina Park Residence, lüks ve konforun yanı sıra sosyal ve sportif olanakları ile tüm ihtiyaçlara cevap veriyor.

Dati Yatırım Holding'in İstanbul Ataköy'ün çehresini değiştiren projesi Ataköy Marina Park ve Marina Park Residence, Dati Yatırım Holding Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Dr. Ulvi Süvarioğlu, Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri A.Ş Genel Müdürü A. Serdar Çıtak ve Dati Yatırım Holding Yatırım ve Proje Koordinatörü Yalçın Dülger'inkatılımıyla gerçekleştirilen toplantıda basına tanıtıldı.

Yiyecek içecek mekanları, eğlence-yaşam alanları ve denize sıfır konumuyla Türkiye'nin en benzersiz projeleri arasında yer alan Ataköy Marina Park ve Marina Park Residence'da 12 bin metrekare kapalı, 8 bin metrekare açık olmak üzere toplam 20 bin  metrekarekiralanabilir alan bulunuyor. Yaklaşık 26 milyon dolar maliyetle inşa edilen Ataköy Marina Park ve Marina Park Residence, Ataköy'ün denize en yakın yaşam alanı olma özelliğine sahip.

Alışveriş alışkanlıklarınız değişecek

Ataköy Marina Park, mağazalar sokağı ile alışveriş alışkanlıklarına yeni bir bakış açısı kazandırırken, cafe ve restoran alanları ile iş dünyası ve özel yemeklerin yeni adresi olmayı hedefliyor. Turizm, denizcilik ve alışveriş sektörünün gelişmesine büyük katkı sağlaması beklenen Marina Park, bölgenin yeni yaşam ve çekim merkezi olmaya da aday. Ziyaretçilerin her türlü ihtiyacını karşılayabileceği Marina Park, bünyesine kattığı birbirinden ünlü cafe, restoran, tekstil ve diğer markalar ile alışveriş ile eğlencenin yeni buluşma noktası. Sade, modern ve doğaya uyumlu mimarisiyle bölgeye farklı bir soluk getiren Marina Park, ziyaretçilerine İstanbul'un eşsiz güzelliklerini sunuyor. Proje kapsamında Galleria Alışveriş Merkezi'nden aynı kompleks içinde yer alan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel'in eşsiz spor olanaklarına kadar sosyal yaşamı zenginleştirecek her detay, sakinleriyle buluşmayı bekliyor.

Marina Park Residence'da lüks ve konfor bir arada

Yatırımın bir diğer parçası panaromik deniz manzaralı Marina Park Residence ise sunduğu lüks ve konforu ile tüm ihtiyaçlara cevap verecek. Sosyal ve sportif olanaklarıyla ihtiyaç duyulan tüm konforu sunan Marina Park Residence'da 20 rezidans yer alıyor. Proje, 70 metrekareden başlayan büyüklükte 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı seçenekler sunuyor. Tüm rezidansların ortak özelliği misafirlerini denizle buluşturacak eşsiz terasları. Akıllı ev konseptiyle tasarlanan Marina Park Residence'larda alıcıların rezidansları kendi tarzlarına ve önceliklerine göre şekillendirebilmeleri için dekorasyonlu ve dekorasyonsuz seçenekleri de düşünülmüş durumda.

“İstanbul Boğazı'nın ardından en iyi yaşam alanı”

Dati Yatırım Holding Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Dr. Ulvi Süvarioğlu, Bakırköy halkına denizi sevdirmek ve bölgeye farklı bir hava kazandırmak için gerçekleştirdikleri Ataköy Marina Park ve Marina Park Residence'ın inşası öncesi 65 armatörün bir araya gelerek bir beyin fırtınası oluşturduklarını ve mimarlarıyla da bu doğrultuda çalıştıklarını söyledi. Süvarioğlu, “2004 yılında 200 milyon dolara devraldığımız Ataköy'deki komplekse söz verdiğimiz gibi yatırım yapmaya devam ediyoruz. İştiraklerimiz Sheraton İstanbul Ataköy Hotel'e 60 milyon dolar, Galleria'ya da 20 milyon dolar yatırım yapmıştık. Şimdi ise Türkiye'nin ilk beş altın çıpalımarinası Ataköy Marina'da Marina Park ve Marina Park Residenceprojesine 26 milyon dolarlık yatırım yaptık. Özellikle tüketim alışkanlıklarına yeni bakış açımızı yansıtan alışveriş meydanı, projemizin en değer verdiğimiz kısmı. Ataköy Marina Park ve Marina Park Residence, bizce İstanbul Boğazı'nın ardından en iyi yaşam alanı olacak. Proje boyunca tüm gücümüzle bunun için çalıştık.”

“Amacımız yaşam alanı oluşturmaktı”

Amaçlarının sadece bir kompleks kurmaktan çok bir yaşam alanı oluşturma olduğunu belirten Dr. Ulvi Süvarioğlu; “Ataköy Marina'yı bir çekim merkezi haline getirmek en büyük hedeflerimizden biriydi. Kısa sürede bu hedefimize de ulaşacağız. 1990'lı yılların ikinci yarısında İstanbul'un en popüler mekanları arasında bulunan Ataköy'ü Marina Park ve Marina Park Residenceprojesi ile yeniden canlandırıyoruz. Residence alanının da bulunduğu projede birbirinden ünlü onlarca cafe, restoran, tekstil ve diğer markaları aynı çatı altında buluşturuyoruz. Marina Park ve Marina Park Residenceile Ataköy'ü yeniden ayağa kaldırıyor, tüm ilgiyi üzerine çekiyoruz” dedi.

Atatürk Havalimanı'na 8 km, Yenikapı İskelesi'ne 6 km, Eminönü'ne 9 km, Taksim Meydanı'na 11 km uzaklıkta olan Ataköy Marina Park ve Marina Park Residence, Bakırköy Deniz Otobüsü İskelesi'ne yürüme mesafesinde konumlanıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gökhan Kıran, Ataköy Marina Park'ı anlattı!
  • 08.06.2015 15:54

Gökhan Kıran, Ataköy Marina Park'ı anlattı!

DATİ Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Kıran, Ataköy sahilinde yapılan ...

Dati Yatırım’dan Marina Park Ataköy!
  • 14.03.2012 17:26

Dati Yatırım’dan Marina Park Ataköy!

Marina Park ve Marina Park Residence; İstanbul’un merkezinde, deniz ve şehir yaş ...

İstanbul Turizm Merkezi ilk kez Katar'da tanıtıldı
  • 20.04.2017 10:42

İstanbul Turizm Merkezi ilk kez Katar'da tanıtıldı

İstanbul'un turizme açılan yeni kapısı Expo Turkey by Qatar'da ilk kez görücüye ...

Yeni Ataköy böyle olacak!
  • 30.12.2015 14:43

Yeni Ataköy böyle olacak!

Dati Holding, Ataköy'ü yeniliyor. 1.4 milyar liraya mal olacak olan projede apar ...

Galleria yıkılacak, dev yatlar gelecek
  • 16.08.2015 09:59

Galleria yıkılacak, dev yatlar gelecek

Ataköy'deki İstanbul Turizm Merkezi projesinin detayları belli oldu. Türkiye’ni ...

Ataköy Turizm Kompleksi 1.2 milyar dolara satılık!
  • 30.08.2012 14:49

Ataköy Turizm Kompleksi 1.2 milyar dolara satılık!

Ataköy Turizm Kompleksi 1.2 milyar dolardan satışa çıktı. Kompleks, TOKİ’ye ait ...