maritbet girişmaritbet
Marina Ankara’da yeni bir hayata yelken açın!

Marina Ankara’da yeni bir hayata yelken açın!

Sinpaş güvencesiyle Ankara Oran’da hayata geçirilen ve Ankara’nın marinalı ilk projesi olarak dikkat çeken Marina Ankara birçok ilki barındırıyor.

Başkent Ankara'nın merakla beklenen ve daha satışa çıkmadan büyük bir ilgi gören yeni projesi Marina Ankara, masmavi suları, marinası, kumsalı, Eymir Gölü manzarasıyla rangarenk bir yaşama kapı açıyor. 

Yaklaşık arazi alanı 120 bin metrekare olan ve ilk etabı 912 daireden meydana gelen Marina Ankara, 1+1den 7.5+1'e kadar birçok alternatifler sunacak. Proje tamamlandığında ise 2 bin 518 daireden meydana gelecek. Daire büyüklüklerinin 69 metrekareden 44 metrekareye kadar farklılık gösterdiği Ankara'nın ilk ve tek marinası, sosyal imkanları ve spor sevdalıları için vazgeçilmez olacak. 

Her anın tadına varın!

İlk etabının adı Marina Towers olan ve projede 15 bin metrekare su alanıyla birlikte 15 bin metrekare yeşil alan bulunuyor. Mavi ile yeşili özleyenlerin her an tadına varacakları Marina Towers'ta ayrıca kanyon beach - aquapark - zirve yürüyüş rampası - şelale - çocuk parkı - su gösterisi terası - oyun bahçesi gibi aile yaşamına uygun, aktivite alanları bol imkanlar sağlanıyor. 

Kayak tutkunlarına müjde...

Marina Ankara'nın ilk yaşam konsepti olan projede eşsiz bir manzara, harika bir marina ve farklı konseptiyle kendinizi ayrıcalıklı hissedeceksiniz. 

Pek çok sosyal alanı bulunan Marina Ankara ilk yaşam konsepti Marina Towers'ta yeşil ve mavi beyazla da buluşuyor. Kayak sevenler için 365 gün kayak yapacakları bir snoawland oluşturuluyor.

Emine Pile/Emlaktasondakika.com 

Yorum Yaz