maritbet girişmaritbet
Marin City'de ilk 50 daire özel fiyatlarla satışta!

Marin City'de ilk 50 daire özel fiyatlarla satışta!

Trabzon Yomra'da denize sıfır konumlu nadir arsalardan biri üzerine inşa edilen Marin City projesi önce yap sonra sat modeliyle hayata geçiriliyor.

İsmini hemen yanı başına inşası başlayacak olan Yomra Marina'dan alan Marin City, inşaat özelliklerinin yanı sıra pazarlama modeliyle adeta ezber bozuyor. Proje, inşaat sektöründe son 15 yılın trendi haline gelen önce sat sonra yap modelinin aksine Marin City önce yap sonra sat modeliyle hayata geçiriliyor.

Marin City, Yomra'da denize sıfır konumlu nadir arsalardan biri üzerine inşa ediliyor. Proje alanı 25.000 m² olan Marin City'de daire tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak çeşitlendiriliyor. Projede bay ve bayan ayrı kapalı yüzme havuzlarının yer aldığı sosyal tesis yer alıyor. Sosyal tesis bünyesinde ayrıca kapalı çocuk yüzme havuzları, sauna ve buhar odaları ve fitness salonu da bulunuyor. Marin City'nin zengin sosyal donatıları arasında kapalı etkinlik salonu, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, özel su temalı göletlerden oluşan zengin peyzaj alanı, site çevresini tam tur dolaşabilen bisiklet ve yürüyüş parkuru, model tekne yüzdürme havuzu, tematik marina, su üstünde yüzen sohbet locaları gibi bölümler yer alıyor. Kapalı otoparktan dairelere asansörle doğrudan erişim imkanı sunuluyor. Proje tam beslemeli jeneratör sistemiyle donatıldığı için sosyal alanlar, asansörler, otoparklar ve en önemlisi de daire içlerinde tüm prizler ve aydınlatmalar olası enerji kesintilerinde jeneratör ile destekleniyor. Dairelerde yerden ısıtmalı merkezi ısıtma sistemi ve multi split iklimlendirme sistemi tercih edilmiş.
 
Öte yandan site sakinlerinin sosyal ve sportif etkinlikleri düşünülerek site alanının yanı başında açık hava etkinlik ve rekreasyon alanı tasarlanmış. Bu alanda özellikle hanımların çocuklarıyla keyifli vakit geçirmeleri hedeflenerek kına, nişan ve doğum günü etkinlikleri düzenleyebileceği açık teraslı kafe, su kaydıraklarıyla donatılmış çocuk yüzme havuzu, piknik alanı gibi aktiviteler dikkat çekiyor. Beylerin ise komşularıyla futbol turnuvaları düzenleyebileceği mini futbol sahası, tenis ve voleybol sahaları yine bu etkinlik alanı içerisinde yer alıyor. Karadeniz'in en prestijli projesi olma iddiası taşıyan Marin City'de ilk 50 adet daire lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Projeden daire alacaklara özel Vakıf Katılım 61 aya %0,61 kar payı oranıyla konut finansmanı sağlıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Marin City'de ilk 50 daire özel fiyatlarla satışta!
  • 20.11.2017 13:39

Marin City'de ilk 50 daire özel fiyatlarla satışta!

Trabzon Yomra'da denize sıfır konumlu nadir arsalardan biri üzerine inşa edilen ...