maritbet girişmaritbet
Mar Yapı Bursa’ya yeni proje yapacak!

Mar Yapı Bursa’ya yeni proje yapacak!

Mar Yapı’nın İstanbul Güneşli’de hayata geçirdiği Divan Residence at G Plus projesi, Bursa Divan Oteli’nde yapılan lansmanla Bursalılar’a tanıtıldı

Mar Yapı'nın İstanbul Güneşli'de hayata geçirdiği Divan Residence at G Plus projesi, Bursa Divan Oteli'nde yapılan lansmanla Bursalılar'a tanıtıldı. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, “Bursa gelişmiş altyapısı, sanayisi ve dinamik yapısıyla bizi heyecanlandırıyor. Mar Yapı olarak Bursa'da arazi bakıyor ve bu kente yatırım yapmak istiyoruz ” dedi

Markalı konut sektörü büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. Son yıllarda gerçekleştirilen markalı konut atağı İstanbul ile sınırlı kalmayıp Anadolu'ya da açıldı. Markalı konut üreticileri gelen talepler doğrultusunda İzmir, Bursa, Denizli gibi birçok ilde arazi arayışına girerek yatırım planlarını genişletti.

Mar Yapı'nın İstanbul Güneşli bölgesinde inşaatı devam eden G Plus projesi, İstanbul'un ardından 11 Mayıs Cuma günü Bursa Divan Oteli'nde saat 20:00'da yapılan lansmanla iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerine tanıtıldı. Bursalılar'dan büyük ilgi gören lansman sırasında Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, Türkiye'nin en gelişmiş kentlerinden olan Bursa'da yatırım yapmak istediklerini ifade etti.

İstanbul'da inşaat piyasasının yükselen değeri Güneşli'nin birbirinden şık ve kaliteli projelerle renklenmeye devam ettiğini dile getiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkök, “Bölgede birbiri ardına yükselen rezidans ve oteller, estetik ve güvenliğin yanı sıra sundukları hizmet kalitesiyle farklılaşma yoluna gidiyor. Mar Yapı tarafından Güneşli'de inşaatı devam eden G Plus projesinin ikinci etabında yer alan rezidans ve otelin işletmesi Divan Grubu tarafından yapılacak. Güneşli'de karma bir proje olarak hayata geçirilen G Plus, ikinci etabında inşa edilecek otel ve rezidans bölgeye yeni bir soluk getirecek” dedi.

Bursa'da düşsel bir dönüşüm gerçekleşecek

Yatırım yapmayı düşündükleri şehirler arasında Bursa'nın ilk sıralarda yer aldığını dile getiren Özkök, “Türkiye'nin en güzel ve en gelişmiş kentlerinden olan Bursa'da markalı konut projesi yatırım fikri bizi heyecanlandırıyor. Bursalı yatırımcıların İstanbul'daki markalı konut projelerine gösterdikleri ilgi, bizim de ilgimizi Bursa'ya yöneltti.  Kentsel dönüşüm yerine düşsel dönüşüme inanıyoruz ve Bursa'nın düşsel dönüşümünün bir parçası olmayı arzuluyoruz” diye konuştu.

Mar Yapı güvencesi,  Divan konforu

Proje kapsamında Divan Grubu'nun aynı zamanda bir ilke de imza atacağını dile getiren Münir Özkök, “Projemizin ikinci etabında yer alan ikinci kulenin sakinleri, Divan Grubu'nun hizmet kalitesini ev konforunda yaşama fırsatı bulacak. Türkiye'nin ilk Divan Residence'ı, G Plus'ta hayat bulacak. G Plus, yapılacak otel ve rezidans üniteleri ile dinamizm kazanacak. Konut sahiplerinin yatırımlarındaki değer artışı daha da belirgin bir hale gelecek” diye konuştu.

Konutların m2 fiyatı 3.900 TL'den başlıyor

G Plus ikinci etabında, Divan Residence at G Plus, otel ve bir alışveriş arkadı'nın yer aldığını söyleyen Münir Özkök, “G Plus projesinin ikinci etabının inşaatına Mart 2012'de başlandı. Toplam 282 rezidanstan oluşan projemizin yüzde 78'i üç hafta gibi rekor bir sürede alıcı buldu. Anahtar teslimleri Aralık 2013 tarihinde planlanan konutlarımız, Mar Yapı ve Divan ortaklığıyla yatırımcısına büyük kar sağlayacak” dedi.

1+1 ve 2+1 seçeneklerinin yer aldığı 282 rezidansın bulunduğu Divan Residence at G Plus'ta, rezidans kullanıcılarının evlerinde otel konforuna sahip olma ayrıcalığını yaşayacaklarını söyleyen Münir Özkök, Güneşli bölgesinde fark yaratacak olan projenin ikinci etabında konutların metrekare fiyatının 3.900 TL'den başladığını açıkladı.

Projeleri tasarlarken gayrimenkul alanında uzman kadrolar ile çalıştıklarını ve mimari projelerin ilk aşamasından itibaren tüketici beklentilerine cevap verecek şekilde nitelikli yaşam alanları tasarladıklarını söyleyen Münir Özkök; “Günlük yaşamın yoğunluğu içerisinde insanların trafik derdinden kurtulmak ve şehrin içinde konforlu bir yaşam istediklerini tespit ettik.  İstanbul gibi bir metropolde insanların trafiğe girmeden evlerinde her türlü sosyal olanağa ulaşabilme ayrıcalığına sahip olmaları için, G Plus projesinde sosyal yaşam alanlarına oldukça geniş yer verdik” dedi.  950 araçlık kapalı, 120 araçlık açık otopark kapasitesi, yüzme havuzu, Fin hamamı, sauna,  fitness, spa ve farklı fonksiyonlar içeren sağlık kulüplerinin de yer aldığı G Plus, bölgenin en yoğun talep gören projesi olarak dikkat çekiyor.

G Plus İletişim bilgileri

Web: www.gpluscom.tr

E-posta: [email protected]

Tel: 0 212 543 76 77

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Robert Varon: Wanda ile MIPIM'de Türkiye'yi temsil ediyoruz!
  • 15.03.2017 14:10

Robert Varon: Wanda ile MIPIM'de Türkiye'yi temsil ediyoruz!

MIPIM Fuarı 2017'de Emlaktasondakika.com'un canlı yayınına katılan Mar Yapı İcra ...

Divan Grubu GPlus'ı işletecek
  • 31.03.2012 13:03

Divan Grubu GPlus'ı işletecek

Mar Yapı’nın Güneşli'deki G Plus Projesi’nin 2. Etabı'nda işletmeyi Divan Reside ...

Divan Residence at G Tower proje görselleri
  • 30.11.2016 14:34

Divan Residence at G Tower proje görselleri

Mar Yapı ve Divan Grup tarafından Basın Ekspres Yolu’nda inşa edilen 432 konutlu ...

G Marin'de 155 bin TL'ye! 12 ay sonra ödemeye başla!
  • 12.06.2020 14:57

G Marin'de 155 bin TL'ye! 12 ay sonra ödemeye başla!

G Marin Managed by Divan projesinde sınırlı sayıdaki son daireler yüzde 0,64 fai ...

Mar Yapı’dan Dubai ve Bodrum tatili kazanan talihliler belli oldu
  • 27.06.2018 13:13

Mar Yapı’dan Dubai ve Bodrum tatili kazanan talihliler belli oldu

Mar Yapı’nın Dubai ve Bodrum tatili ödüllü sinema kampanyasının kazananları, yap ...