maritbet girişmaritbet
Manzara Evleri'nin 2018'de teslim edilmesi planlanıyor

Manzara Evleri'nin 2018'de teslim edilmesi planlanıyor

Altın İnşaat tarafından hayata geçirilen Manzara Evleri projesi sona doğru hızlı adımlarla ilerliyor.

İnşaat sektörüne girdiği ilk yıllardan bu güne güven ve dürüstlüğün sembolü olan Altın İnşaat, Mumcular'da geçtiğimiz yıl inşaatına başladığı Manzara Evleri Projesinde sona doğru hızlı adımlarla ilerliyor. 

Bodrum'a yerleşmek isteyenleri ve Bodrum'da yaşayanları bir araya getiren projelerinde öncelikle kaliteye ve güvene önem veren Altın inşaatın sahibi Kemal Altun, 1994 yılından bu yana özenle hayata geçirdiği projeleriyle Özellikle Mumcular Mahallesi'ne kazandırdığı dev projeleriyle sektördeki liderliğini sürdürüyor. 

Manzara Evleri, Altın İnşaat'ın olmazsa olmazı haline gelen "Kalite ve Güven" imzasıyla sunulan değerli projelerinden biri olarak her geçen gün boy göstermeye devam ediyor. Bodrum Merkezi'ne 30 km uzaklıktaki Mumcular'da, çarşı, okul, Pazar yeri, sağlık ocağı ve toplu taşıma merkezlerine yakın konumlandırılmış, aynı zamanda da gürültüden uzak ve doğayla iç içe bir yaşam olanağı sunuyor. Göl, doğa ve şehir manzaralı, bol güneş gören Manzara Evleri, depreme dayanıklı ve sağlam yapısıyla hem yaşayama, hem de yatırıma uygun olarak uzman bir ekip tarafından projelendirilmiş. 

Daha önce gerçekleştirdiği yurt içi ve uluslararası projeler ile alıcısının güvenini kazanan Altın İnşaat, Güneş Evler, Mutlu Apartmanı, Konak Apartmanı ve Mavi Boncuk Evleri gibi projelerin ardından, yine A kalite malzeme ve usta işçilik ile inşa edilen Manzara Evleri projesini, 2018 yılı içerisinde teslim etmeyi planlıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Manzara Evleri'nin 2018'de teslim edilmesi planlanıyor
  • 22.01.2018 14:43

Manzara Evleri'nin 2018'de teslim edilmesi planlanıyor

Altın İnşaat tarafından hayata geçirilen Manzara Evleri projesi sona doğru hızlı ...