maritbet girişmaritbet
Manzara Adalar'da daireler peşin alımda 396 bin TL'den başlıyor

Manzara Adalar'da daireler peşin alımda 396 bin TL'den başlıyor

Kartal'da yaşamın başladığı Manzara Adalar'da tapulu hemen teslim daireler avantajlı başlangıç fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

İş GYO'nun Kartal'da hayata geçirdiği Manzara Adalar, avantajlı başlangıç fiyatlarıyla ev sahibi olmayı planlayanların beğenisine sunuluyor. 1+0'dan 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli kullanılabilir alanlara sahip Manzara Adalar'da 31 Mayıs 2019 tarihinde sona erecek ve sınırlı sayıda daire için geçerli olacak kampanya kapsamında peşin alımlarda KDV dâhil fiyatlar 1+1 daireler için 396.000 TL, 2+1 daireler için 703.125 TL ve 3+1 daireler için 793.450 TL'den başlıyor. Kampanyaya ek olarak devlet tarafından uygulanan KDV ve tapu harcı indirimlerinden de ayrıca faydalanılabilecek. Yatırım değeriyle dikkat çeken Manzara Adalar'da konutlar tapularıyla birlikte hemen teslim ediliyor.

Özgün tasarım, konfor ve ferahlık bir arada

Aydos Ormanı, Marmara Denizi ve Prens Adaları manzarasına hâkim olan Manzara Adalar, sahil şeridine 1,5 kilometrelik yürüyüş mesafesi ve yeşillikler içindeki konumuyla her anı ilham dolu bir yaşam için tasarlandı. Üçü konut, ikisi ofis olmak üzere toplam beş blok ve çarşıdan oluşan Manzara Adalar'da 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 3+2 tripleks, 4+1 ve 5+1 dubleks Penthouse gibi farklı tiplerde toplam 975 konut ve ofis üniteleri bulunuyor.
 
Cadde mağazaları, restoran, kafe, eczane, kuaför ve market alanlarıyla her türlü ihtiyaca karşılık verecek şekilde tasarlanan Manzara Adalar; karayolu, raylı sistem, hava yolu ve deniz yolu ağlarına yakınlığıyla da öne çıkıyor.
 
Manzara Adalar, dünyanın önde gelen mimarlık firması Perkins Eastman'ın özgün tasarımıyla güven, konfor ve ferahlığı bir arada sunuyor. HomeExtra konseptiyle tasarlanan misafir odası, kitaplık & etüt odası, parti & etkinlik odası, müzik & kareoke odası, meditasyon odası, dans & bale odası, Playstation & sinema odasıyla konut sahiplerine keyifli bir yaşam vadediyor.

LEED Platinum sertifikalı Manzara Adalar

Ofisleriyle LEED Platinum, konutlarıyla da LEED Gold sertifikasını almaya hak kazanan Manzara Adalar, sürdürülebilir ve çevreci yaklaşımıyla dikkat çekiyor. Manzara Adalar, dünyanın en önemli yeşil bina sertifikalarından biri olarak kabul edilen LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) sertifikalarına sahip olmasıyla rakiplerinden ayrışıyor.
 
Sürdürülebilir yapılarda enerji verimliliği sağlayarak tasarruflu bir enerji üretim ve tüketimini temel alan İş GYO'nun Manzara Adalar'daki konutlarında yer alan güneş enerjisi panelleri, binaların koridor aydınlatma ve WC gibi ortak alanlarına elektrik enerjisi iletilerek yenilenebilir enerji kaynaklarından etkin bir şekilde faydalanılması sayesinde aidat tasarrufunu mümkün kılıyor. Ayrıca projede kullanılan enerji panel setleri yılda en az 51,246 kW/saat elektrik üretiyor ve yaklaşık 22 bin TL'ye kadar enerji tasarrufu sağlanıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz