maritbet girişmaritbet
Manzara Adalar’da 2 yıl kira garantili kampanya!

Manzara Adalar’da 2 yıl kira garantili kampanya!

Manzara Adalar'da peşin ödemede yüzde 20 indirime ve yüzde 0,79 faizle konut kredisi avantajına ek olarak iki yıl boyunca kira garantisi sunuluyor.

İş GYO'nun Kartal'da hayata geçirdiği Manzara Adalar, ev sahibi olmayı planlayanlara benzersiz bir kampanya fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında Manzara Adalar'dan ev almak isteyenler, 2 yıl boyunca koşul aranmaksızın İş GYO'nun sunduğu kira ödemesi avantajını yakalıyor. Bu kampanya ile Manzara Adalar'dan konut satın alanlar ister kendi otursun ister daireyi kiraya versin, hem kiracıdan kira geliri elde edebiliyor hem de İş GYO'nun 2 yıl  boyunca sağladığı kira ödemesinden faydalanabiliyor.  Yatırım değeriyle dikkat çeken Manzara Adalar'da konutlar tapularıyla birlikte hemen teslim ediliyor. 
 
Ayrıca peşin ödemede yüzde 20 indirime ek olarak anlaşmalı bankalardan yüzde 0.79 faiz oranıyla konut kredisi avantajı sunuluyor. Benzersiz fırsatlarla dolu kampanya sadece 50 adet seçili daire için geçerli. 
 
Manzara Adalar: Keyifli yaşam vaadinin gerçekleştiği yer

Aydos Ormanı, Marmara Denizi ve Prens Adaları manzarasına hâkim olan Manzara Adalar, sahil şeridine 1,5 kilometrelik yürüyüş mesafesi ve yeşillikler içindeki konumuyla her anı ilham dolu bir yaşam için tasarlandı. Üçü konut, ikisi ofis olmak üzere toplam beş blok ve çarşıdan oluşan Manzara Adalar'da 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 3+2 tripleks, 4+1 ve 5+1 dubleks Penthouse gibi farklı tiplerde toplam 975 konut bulunuyor. 

Her türlü ihtiyaca karşılık verecek şekilde tasarlanan Manzara Adalar; karayolu, raylı sistem, hava yolu ve deniz yolu ağlarına yakınlığıyla da öne çıkıyor. 
 
Manzara Adalar, dünyanın önde gelen mimarlık firması Perkins Eastman'ın özgün tasarımıyla güven, konfor ve ferahlığı bir arada sunuyor. HomeExtra konseptiyle tasarlanan misafir odası, kitaplık & etüt odası, parti & etkinlik odası, müzik & kareoke odası, meditasyon odası, dans & bale odası, Playstation & sinema odasıyla konut sahiplerine keyifli bir yaşam vadediyor. 
  
Verimli enerji üretimi ve tasarruflu tüketimi ile çevreci proje 

Ofisleriyle LEED Platinum, konutlarıyla da LEED Gold sertifikasını almaya hak kazanan Manzara Adalar, sürdürülebilir ve çevreci yaklaşımıyla dikkat çekiyor. Manzara Adalar, dünyanın en önemli yeşil bina sertifikalarından biri olarak kabul edilen LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) sertifikalarına sahip olmasıyla rakiplerinden ayrışıyor. 
 
Sürdürülebilir yapılarda enerji verimliliği sağlayarak tasarruflu bir enerji üretim ve tüketimini temel alan İş GYO'nun Manzara Adalar'daki konutlarında yer alan güneş enerjisi panelleri, binaların koridor aydınlatma ve WC gibi ortak alanlarına elektrik enerjisi iletilerek yenilenebilir enerji kaynaklarından etkin bir şekilde faydalanılması sayesinde aidat tasarrufunu mümkün kılıyor. Ayrıca projede kullanılan enerji panel setleri yılda en az 51,246 kW/saat elektrik üreterek enerji tasarrufu sağlanıyor. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz