maritbet girişmaritbet
Makyol Yaşam'ın 3 haftada yüzde 40'ı satıldı

Makyol Yaşam'ın 3 haftada yüzde 40'ı satıldı

Uluslararası taahhüt sektörünün lider şirketlerinden Makyol İnşaat, yeni projesi Makyol Yaşam ile gayrimenkul sektörüne adım attı.

Makyol İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş, taahhüt, ağır inşaat – altyapı, ticari gayrimenkul, konut geliştirme ve turizm sektörlerinde yarım asırdır edindiği bilgi birikimi ve deneyimi ile gayrimenkul sektörüne adım attı. Makyol İnşaat, önümüzdeki dönemde bünyesindeki yaklaşık 1 milyon m2 arsa stoğunda 5 bin konut hayata geçirmeyi planlıyor. 

Makyol'un Beylikdüzü arsasında gerçekleştirdiği projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü'nün lansman döneminde gördüğü yoğun neticesinde üç hafta içerisinde yüzde 40'ı satıldı. Yatırımcıları ‘'%100 EV'' konsepti ile buluşturan Makyol Yaşam Beylikdüzü, cazip fiyatlar ve ödeme planları üzerinden ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. 

Taahhüt alanında dünyanın sayılı firmaları arasında yer alan ve uluslararası sektör değerlendirme raporu ENR'a göre son 9 yılda 8 kez Dünyanın ilk 225 inşaat firması listesine giren Makyol İnşaat; Turizm ve taahhüt alanında gerçekleştirdiği projelerden sonra konut sektörüne iddalı bir giriş yaptı. Kurulduğu günden bu yana otoyol, havaalanı, metro, köprü, viyadük ve tünel gibi projelere imza atan Makyol'un portföyündeki önemli çalışmalar aransında;  Bomonti – Dolmabahçe Tüneli, Piyalepaşa – Bomonti Tüneli, İstanbul – İzmir otoyolu ve Köprü Geçişi, Erbil Uluslararası Havalimanı, Azerbaycan Alyat Astana Otoyolu, Fas Casablanca – Rabat Otoyolu, Ovit Tüneli,  4. Levent – Hacıosman metrosu, Kadıköy – Kartal metrosu, Levent – Boğaziçi metrosu, Karadeniz Otoyolu, Le Meridien İstanbul, Mövenpick İstanbul, Bodrum Doria, Kaş Doria, Kaş Marina, Etiler ve Bahçelievler konut projeleri öne çıkıyor. Uluslararası arenada da temsilcilikleri üzerinden birçok önemli proje hayata geçiren Makyol; Fas, Irak, Cezayir, Umman, Arnavutluk ve Azerbaycan'da çalışmalarına devam ediyor. 

Yarım asırda oluşturduğu güven ve kalite doğrultusunda deneyimini gayrimenkul sektöründe de değerlendirecek Makyol'un, Avrupa Yakası'nda Esenyurt, Haramidere, Beylikdüzü, Büyükçekmece'de Anadolu Yakası'nda ise Göksu'da toplam 5 bin konutluk arsa stoğu bulunuyor. 

Beylikdüzü'nün getiri potansiyeli en yüksek projesi: ‘'Makyol Yaşam Beylikdüzü'' 

Forbes Dergisi tarafından beş kriter çerçevesinde gerçekleştirilen ‘'İstanbul'un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Projesi'' araştırmasında Beylikdüzü bölgesinde birinci proje olan Makyol Yaşam Beylikdüzü, lansman dönemine özel cazip fiyatlarıyla yüzde 1 KDV avantajı üzerinden ev sahibi yapıyor.  Toplam 90 bin m2  inşaat alanında, 180 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen Makyol Yaşam Beylikdüzü projesi her ihtiyaca yönelik 1+1, 2+1, 3+1 ve bahçe katları olmak üzere toplam 464 adet daire ve 84 adet mağazadan oluşuyor. 2016 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilmesi gereken projede daire fiyatları metrekaresi 3 bin liradan başlıyor.  

Merkezi konumu sayesinde bütün sosyal tesislere ve toplu ulaşım noktalarına yürüme mesafesinde bulunan; mimari tasarımı ve sunduğu sosyal imkanlarıyla da şehrin merkezinde ayrıcalıklı bir yaşam merkezi oluşturan Makyol Yaşam Beylikdüzü; yatırımcıları her metrekarenin değerlendirilebileceği  geniş, ferah mekanlar ve yaşanabilir balkonlar içeren yüzde yüz verimli evlerle buluşturuyor. 

makyol yaşam beylikdüzü blokları

Avrupa'daki benzer projelerin analizi sonucunda bir buçuk yıl içerisinde geliştirilen Makyol Yaşam Beylikdüzü, bulunduğu bölgeye değer katması beklenmektedir.  Projenin yanıbaşında yer alan park ile bütünleşerek açık bir alışveriş ve eğlence konsepti sunan Makyol Meydan'da; bölgede daha önce yer almayan seçkin markalardan oluşan mağazalar, kafe ve restoranlar, çocuk parkı ve dinlenme alanlarını kapsayan geniş bir yeşil alan yer alacak. Beylikdüzü'nün yeni buluşma ve sosyalleşme noktası olacak Makyol Meydan, misafirlerine aileleriyle birlikte geçirebilecekleri güvenli ve keyifli bir alışveriş ve eğlence deneyimi sunacak. Meydandaki ticari alanlar, Makyol'un profesyonel ve bütüncül bir yönetim anlayışı çerçevesinde işletilerek özel konseptiyle İstanbul'daki diğer semtlere örnek olacak. 

Makyol Yaşam Beylikdüzü Projesi kapsamında yapılacak anaokulu ve kreş belediyeye bağışlanacak!

Hayata geçirdiği bütün projelerde kamu yararını ön planda tutarak bulunduğu bölgeye değer katmayı hedefleyen Makyol İnşaat, Makyol Yaşam Beylikdüzü projesi doğrultusunda bölgede sosyal bir yaşam merkezi oluşturmaktadır.

En ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanan ve yüzde 100 kullanım alanı sunan daireleri, aidat optimizasyonu sağlanmış sosyal alanlarıyla Makyol Yaşam Beylikdüzü; huzurlu, keyifli ve prestijli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Konfor ve prestiji tek bir çatı altında buluşturacak projede; özel peyzaj düzenlemeleri, açık havuz, çocuk oyun parkı, sosyal tesis, kafetarya, 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi, yürüyüş yolları, SPA, fitness, sauna, yoga- pilates salonu ve dans eğitim merkezinin yer aldığı spor ve sağlık kulübü ev sahiplerinin kullanımına sunulacak. 

 “Yüzde yüz ev” sloganı ile satışa çıkan Makyol Yaşam Beylikdüzü projesiyle ilgili olarak Makyol İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Grup Başkanı  Alper Tüfekçi şunları söyledi: 

‘'Makyol İnşaat'a ait Beylikdüzü projesi konut sahiplerine reklam sloganımızda da olduğu gibi kusursuz bir yaşam alanı sunma konsepti çerçevesinde hayata geçirildi. Kusursuz bir evden beklenenleri odağımıza aldığımız projemizin kriterlerini dört ana başlık çerçevesinde topladık. Bizlere göre; konum ve ulaşım imkanları, proje tasarımı, yatırımcı firmanın finansal gücü, güvenilirliği ve projenin sunduğu yatırım fırsatı etkenleri bir projeyi kusursuz yapan en önemli faktörler. Oturum ve yatırım amaçlı değerlendirilebilecek projemizin, tamamlandığında yatırımcılarına yaklaşık yüzde 35 - 40 oranında getiri sağlamasını bekliyoruz. Makyol'un yarım asırlık tecrübe ve kalitesini yansıtan Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinin ardından var olan arsa stoğumuz üzerinden gayrimenkul projeleri geliştirmeye devam edeceğiz.

Konut sektöründe günümüz rekabet koşullarında yukarıda açıkladığımız bu dört faktörü tam anlamıyla yerine getiremeyen projelerin başarı şansı bulunmuyor. Tüm bu faktörler yerine gelse dahi satış fiyatları konut talebi ile örtüşmeyen, hedef kitlesinin satın alma gücünü aşan ve ulaşılabilir olmayan projelerin de satış başarısı elde etmesi mümkün değil. Makyol Yaşam Beylikdüzü %100 ev konsepti ile tüm talepleri kusursuz şekilde karşılarken sunduğu lansman fırsatları ile de ulaşılabilir bir proje olduğu için sektörde eşine az rastlanan bu satış başarısını yakaladı'' 

Makyol Yaşam Beylikdüzü İletişim Bilgileri;

Web: http://www.makyolyasam.com.tr/tr
Telefon: 444 30 60

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"İstikrarlı ve sürdürülebilir bir yatırım programı ile hareket ediyoruz"
  • 28.09.2018 16:48

"İstikrarlı ve sürdürülebilir bir yatırım programı ile hareket ediyoruz"

Makyol'un Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu, Mak ...

Kemal Şahismailoğlu Makyol projelerini anlatıyor
  • 28.09.2018 15:22

Kemal Şahismailoğlu Makyol projelerini anlatıyor

Makyol'un Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu, Mak ...

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde son durum!
  • 15.05.2015 12:12

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde son durum!

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinin şantiyesini ziyaret eden Emlaktasondakika.com ...

Alper Tüfekçi, sektörü mikrofonumuza değerlendirdi
  • 20.11.2014 17:17

Alper Tüfekçi, sektörü mikrofonumuza değerlendirdi

Makyol İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Grup Başkanı Alper Tüfekçi, sektörü emlaktas ...

Alper Tüfekçi, Makyol Yaşam Beylikdüzü'nü anlattı
  • 20.11.2014 16:17

Alper Tüfekçi, Makyol Yaşam Beylikdüzü'nü anlattı

Makyol İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Grup Başkanı Alper Tüfekçi, Emlaktasondakika ...

İstanbul'un merakla beklenen projesi tanıtıldı!
  • 26.09.2014 17:04

İstanbul'un merakla beklenen projesi tanıtıldı!

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinin basın lansmanı yapıldı. Toplantının dikkat çe ...