maritbet girişmaritbet
“Makyol Santral’in %70’ini sattık”

“Makyol Santral’in %70’ini sattık”

İş Geliştirme, Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Koordinatörü Nil Atak, pazarlama ve satış stratejilerini ve aldıkları sonuçları değerlendirdi.

İstanbul Beylikdüzü'nde Makyol Yaşam projesini tamamlayan ve Bahçeşehir'de Makyol Santral projesini teslim etmeye hazırlanan Makyol Gayrimenkul, geliştirdiği projelerle yatırımcılar için çekim merkezleri oluşturmanın satışa olan katkısı ve önemine dikkat çekiyor. 

Geliştirdiği projeler ile gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran Makyol Gayrimenkul'ün, İş Geliştirme, Satış ve Pazarlama'dan Sorumlu Koordinatörü Nil Atak; “Amacımız Makyol markasını tercih eden müşterilere daha iyi konseptlerle kaliteli projeler inşa etmek ve yaşam merkezleri oluşturmak.” diyerek pazarlama ve satış stratejilerini ve aldıkları sonuçları değerlendirdi. 

Konsept Geliştirme, Pazarlama & Satış ve Finansman süreçlerini bütün olarak kurguluyoruz

Kendi müşterilerimizi tanıyoruz. Onları memnun edecek detaylarla konseptimizi oluşturuyoruz. Santral projemizde geniş balkonlara ve teraslara yer verdik. Pazarlamasını yaptığımız şey aslında bütünüyle yaşama ait unsurlar. Her müşterimizi projenin başında Makyol finansman desteği ile projelerimizden daire almalarını sağlayarak Makyol markasına ortak ediyoruz. Satış kampanya kurgumuz Makyol güveni üzerine oluşuyor. Kişiye özel ödeme planları, banka özel kredi çalışmaları ile onları markamızın bir parçası haline getirecek finansman süreçlerini de kurguluyoruz.

“Makyol Santral'in %70'ini sattık”

“Makyol Gayrimenkul, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Taahhüt firmasından biri olan Makyol'un 55 yıllık taahhüt ve inşaat alanındaki deneyiminden faydalanarak proje geliştiren bir gayrimenkul markasıdır. Mevcut tecrübe ve güveni, geliştirdiğimiz projelere aktardığımızda başarılı sonuçlar elde ettiğimizi gördük. Makyol Yaşam'dan ev sahibi olanlar ve yaşamaya başlayanların büyük bir kısmı, Makyol güvencesini, inşaat kalitesini ve satış sonrası memnuniyeti deneyimledikten sonra Makyol Santral için birer referans noktası haline geldiler. Bunun da en önemli sebebi Makyol Yaşam'dan ev sahibi olanlara, projenin geldiği fiyatlar itibariyle beklentilerinin üzerinde kazandırmış olmamızdan kaynaklanıyor. Geçtiğimiz yıl yurtiçinde ve yurtdışında düzenlediğimiz kampanyalar ile satışlarının %70'ini tamamlayarak Makyol Santral projemizin daire teslimlerine başladık. 

Yılsonuna kadar dairelerin tamamının satışını tamamlayarak yeni projelerin geliştirilmesine yoğunlaşmayı planlıyoruz.”

  • Etiketler:

Yorum Yaz