maritbet girişmaritbet
Makyol Santral, yüzde 25 indirimle ev sahibi yapıyor

Makyol Santral, yüzde 25 indirimle ev sahibi yapıyor

Makyol güvencesiyle Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirilen Makyol Santral’den peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı.

Yakın gelecekte Bahçeşehir'in önde gelen yaşam merkezlerinden biri olarak öngörülen Makyol Santral, ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde metrekaresi 4.250 TL'den başlayan fiyatlarla yüzde 25 indirim imkanı sunuyor.

Dünyaca ünlü mimarlık ofisi Roy Higgs Mimarlık tarafından projelendirilen Makyol Santral, toplam 16 bin 906 metrekare arazi üzerine tamamı teras veya balkonlu, ferah ve konforlu yaşam alanları sunan; 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere, 5 blokta 407 daire, 9 villa ve ticari alanlardan oluşuyor. Merkezi konumu ve sunduğu yaşam olanaklarının yanı sıra, yatırım değeri bakımından bölgenin en avantajlı projelerinden olma özelliğine sahip Makyol Santral'de teslimlerin 2019 yılının 2. çeyreğinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

“53 yıllık deneyimimizi projelerimize yansıtıyoruz”

Kampanyayı değerlendiren Makyol'un Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu; 50 yılı aşkın süredir yurt içi ve yurt dışında farklı alanlarda tamamladığı birçok nitelikli projeyle Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Taahhüt Şirketi arasında gösterilen bir firma olarak, bu çerçevede elde ettikleri deneyimi, sahip oldukları finansal güçle birleştirerek projelerine yansıttıklarının altını çizerek şunları ifade etti: 
“Daire tiplerinden peyzajına kadar her metrekaresinde Makyol deneyiminin öne çıktığı Makyol Santral, gerek bünyesinde yer alan sağlıklı yaşam ve spor alanları ile sosyal alanlar, gerekse TEM Otoyolu ve D100 Karayolu gibi iki önemli ulaşım aksına olan yakınlığı ile sürdürülebilir bir gelişime sahip Bahçeşehir'de ömür boyu yaşanabilecek bir proje olarak inşa ediliyor. Projenin konumlandığı bölgede üniversitelerden hastanelere, alışveriş merkezlerinden sanayi bölgelerine kadar çok çeşitli sosyal olanakların yer alması, Makyol Santral'i, bölgenin en yaşanabilir projesi olarak öne çıkarıyor. Dolayısıyla 53 yıllık Makyol güvencesiyle inşa ettiğimiz ve adeta ustalık eserimiz olarak adlandırdığımız Makyol Santral'i tamamlayıp sahiplerine teslim ederek bu bölgeye de imzamızı atmış olacağız.”

Doğru lokasyonda, konforun merkezinde bir yaşam 

Konum itibariyle çok değerli bir lokasyona sahip Makyol Santral, bölgenin en büyük AVM'si Akbatı'nın tam karşısında yer alıyor. Projenin hemen arkasında bölgenin en büyük üniversite hastanesi LİV İSÜ Hastanesi'nin yanı sıra bölgede; TED, Bilfen, MEF, Amerikan Koleji gibi birçok önemli okul ve eğitim kurumları mevcut. 
Ulaşım avantajlarına bakıldığında; E-5 bağlantı aksına, TEM otoyolu ve gişelerine 500 metre mesafede, yeni tamamlanacak olan Mahmutbey- Bahçeşehir - Esenyurt Metro hattına da yürüme mesafesinde yer alan Makyol Santral, özellikle Kanal İstanbul projesine yakınlığı ve 3. Havalimanı'na 24 kilometre mesafesiyle bugün için İstanbul'daki yatırım potansiyeli en yüksek projelerden biri olarak da görülüyor. 

Makyol Santral'de alan sağlıklı yaşam ve spor alanlarından barbekü alanlarına, cep sinemasından özel tasarlanmış etkinlik ve kutlama alanlarına kadar çeşitli sosyal olanakların yanı sıra 16 bin metrekare kiralanabilir çarşı alanı, bistro café, restoran, kahve evi, market, gurme house, kuru temizleme & lostra, fırın, kuaför vb. alanları da yer alacak. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"İstikrarlı ve sürdürülebilir bir yatırım programı ile hareket ediyoruz"
  • 28.09.2018 16:48

"İstikrarlı ve sürdürülebilir bir yatırım programı ile hareket ediyoruz"

Makyol'un Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu, Mak ...

Kemal Şahismailoğlu Makyol projelerini anlatıyor
  • 28.09.2018 15:22

Kemal Şahismailoğlu Makyol projelerini anlatıyor

Makyol'un Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu, Mak ...

Makyol Santral projesi görücüye çıktı!
  • 13.10.2017 16:49

Makyol Santral projesi görücüye çıktı!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilmekte olan Makyol Santral projesi görücüye çıktı. F ...

Makyol Santral maket görselleri yayında
  • 28.06.2018 10:43

Makyol Santral maket görselleri yayında

Esenkent'de inşaa edilen Makyol Santral projesinin maketinden kareler. ...

Başkan Özlü “Central Park havası Düzce’de esecek”
  • 10.09.2020 10:41

Başkan Özlü “Central Park havası Düzce’de esecek”

TOKİ tarafında yapımı devam eden Düzce Millet Bahçesi 1. etabında bulunan donatı ...

'Bursa'nın vitrini' için imzalar atıldı
  • 15.08.2020 08:45

'Bursa'nın vitrini' için imzalar atıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yıllardır konuşulan ancak somut bir adım atılamayan ...