maritbet girişmaritbet
Mahall projelerinde KDV indirimine ek avantajlar!

Mahall projelerinde KDV indirimine ek avantajlar!

Türkerler Holding, tapu harcı, KDV ve faiz desteğinin ardından, gayrimenkul sektörünün başlattığı tarihi kampanyayı daha ileri taşıdı.

Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde ödeme koşullarına yeni avantajlı seçenekler ekledi. Mahall Bomonti İzmir'de, KDV indirimine ek olarak, 30 Haziran'a kadar peşinatsız yüzde 15 indirim, 0,98 banka kredisi avantajı sağlandı. İsteyenler Mahall Bomonti İzmir'de nakit alımlarda yüzde 20 indirim avantajından da faydalanabiliyor.

Mahall Ankara'da ise KDV indirimine ek olarak nakit ödemede yüzde 20 indirim sunuluyor. Projede ayrıca yüzde 5 peşinatta ödemelere 1 yıl sonra başlama imkanı ve ‘Hemen Teslim' avantajları sunuluyor.

Türkerler Holding, Türkiye ekonomisinin lokomotifi gayrimenkul sektöründe başlayan tarihi kampanyayı bir adım ileri taşıdı. Tapu harcı ve KDV oranlarındaki indirim kararının ardından, kamu bankalarında konut kredi oranını 0.98'e indirmesi sektörde tarihi bir kampanyaya dönüştü. Türkerler Holding de Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde KDV indirimine ek olarak faizleri sıfırlamanın yanında, farklı ödeme avantajları sunan kampanyalara başladı.

Mahall Bomonti İzmir projesinde, ofislerde 84 ay, konutlarda 72 ay faizsiz taksit seçeneğine ek olarak peşin alımlarda % 20 indirim uygulanıyor. Ayrıca peşinatsız %15 indirim,0,98 banka kredisi avantajı sağlandı. Mahall Ankara'da ise nakit ödemelerde yüzde 20 indirimle veya yüzde 5 peşinatta ödemelere 1 yıl sonra başlama avantajıyla ofis ve konut sahibi olmak mümkün. Her iki projede de kampanya fırsatları stoklarla sınırlı ve 30 Haziran'da sona erecek.

Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin, kamu ve özel sektörün destekleriyle çok cazip bir ortam oluştıurulduğunu vurgulayarak, “KDV, tapu harcı ve faiz oranlarındaki indirim kararı gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi. Türkerler olarak biz çıtayı daha yukarı taşıdık. Henüz kampanyamızı duyurmadığımız halde satış ofislerimizde ciddi bir yoğunluk yaşamaya başladık. Vatandaşlarımızın ve yatırımcıların bu avantajları çok iyi değerlendireceğine inanıyoruz” diye konuştu.

İzmir'de yaşamak, çalışmak ve eğlenmek için en iyi yer: Mahall Bomonti İzmir

Mahall Bomonti İzmir; kentin, yaşam kalitesi, tasarım anlayışı, inşaat teknolojisi ve güvenlik seviyesi en yüksek projesi olarak tasarlandı. İzmir'de, tarihi Bomonti arazisinde, fabrika binalarından oluşan 9 tarihi binanın restorasyonu ve yeni inşa edilecek 3 blokla birlikte uluslararası standartlarda yepyeni bir yaşam, iş ve eğlence merkezi kurulacak. Uluslararası standartlarda ofis katları, rezidanslar, dünya markası eğlence ve alışveriş markalarından oluşan meydanı, müze, açık hava sineması, tüm körfeze hakim seyir terası, şık restoran ve kafelerden oluşacak proje, özgün konseptiyle İzmir'de birçok ilki bir arada sunacak.

Hemen taşınma fırsatı sunan özel bir proje: Mahall Ankara

İnşaatı tamamlanan ve yaşamın başladığı Mahall Ankara, 10 bin kişinin yaşayacağı, çalışacağı, eğleneceği konut, ofis ve mağazalardan oluşan farklı ve çok yönlü bir karma proje. Mahall Ankara, kentin yükselen yıldızı Eskişehir Yolu'nda, projenin yanı başında yer alan bakanlık binaları, kamu kurumlarının yerleşkeleri, üniversiteler, şehir hastanesi ve özel yatırımlar ile tam bir cazibe merkezi haline geliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Kampanya olarak oldukça cazip bir fırsat"
  • 28.08.2018 15:49

"Kampanya olarak oldukça cazip bir fırsat"

NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası ile il ...

"Tüm projelerimizle kampanyaya katılıyoruz"
  • 28.08.2018 15:32

"Tüm projelerimizle kampanyaya katılıyoruz"

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, tüm projelerinde T ...

Yetkin: Türkiye ekonomisi kazançlı çıkacak
  • 28.08.2018 15:23

Yetkin: Türkiye ekonomisi kazançlı çıkacak

GYODER Başkanı Feyzullah Yetkin, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası ile ilgili ...

Durbakayım: Tüm Türkiye'yi kapsayan bir kampanya
  • 28.08.2018 14:12

Durbakayım: Tüm Türkiye'yi kapsayan bir kampanya

İnder Başkanı Nazmi Durbakayım Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası ile ilgili a ...

Mahall Bomonti İzmir basın toplantısı yayında!
  • 21.12.2016 12:21

Mahall Bomonti İzmir basın toplantısı yayında!

Mahall Bomnonti İzmir basın lansmanı, Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı K ...

Kazım Türker 'Mahall Ankara'ya müthiş talep olacak'
  • 28.11.2013 13:53

Kazım Türker 'Mahall Ankara'ya müthiş talep olacak'

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, emlaktasondakika.com Habe ...