maritbet girişmaritbet
Mahall Ankara'nın yüzde 30'u satıldı

Mahall Ankara'nın yüzde 30'u satıldı

Ankara’nın ofis, konut, açık hava alışveriş alanları ve otelden oluşan ilk çok yönlü karma projesi Mahall Ankara’nın yüzde 30’u satıldı

Türkerler İnşaat tarafından Kasım 2013'te inşaatına başlanan Mahall Ankara, Ankaralılara çağdaş bir mahalle kültürü sunacak. 

Türkerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Mahall Ankara'ya yoğun ilgi olduğunu söyledi. Mahall Ankara'da altı ay içinde satışların yüzde 30'unun tamamlandığını ifade eden Kazım Türker, hem lokasyon hem de mimari ve teknolojik özellikleri ile öne çıktıklarını belirtti. Kazım Türker, “Mahall Ankara, Eskişehir Yolu üzerinde bulunuyor. Eskişehir Yolu Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi… Bakanlıklar, kamu kurumları, özel sektör şirketleri, çok sayıda üniversitenin kampüsü bu aks üzerinde bulunuyor. Bu da projemize olan ilgiyi artırıyor” dedi.

mahal ankara site içi görünümü

Ankara'daki ilk çok yönlü karma kullanım projesini hayata geçirdiklerini anlatan Kazım Türker, Mahall Ankara'nın ofis, konut, açık hava alışveriş alanları ve otelden oluşan dört kullanımlı karma proje olduğunu söyledi. Şehir yaşamının gittikçe zorlaştığının altını çizen Kazım Türker, buna bağlı olarak da insanların işinin hemen yanı başında yaşayacağı, otelde misafirlerini ağırlayacağı, alışverişini yapacağı, kafe ve restoranlarında keyifli vakit geçireceği, spor yapabileceği, yüzebileceği, çocuklarının rahatlıkla oynayabileceği projelere yöneldiğini vurguladı. 

Ankara'ya çağdaş bir mahalle anlayışı kazandırmak amacıyla yola çıktıklarını ifade eden Kazım Türker, sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Mahall Ankara, hızla gelişen ve iş yaşamının gözdesi haline gelen bölgede içinde konut bulunduran tek proje olma özelliğini taşıyor.  Mahall Ankara'da 16 farklı daire tipi, efektif kullanım alanları ile her zevke uygun seçenekler oluşturduk. Mahall Ankara'da Ankaralılara çağdaş bir mahalle kültürüyle yaşatmak amacıyla keyifli sosyal alanlar, çok amaçlı sahalar, çok alternatifli sosyal tesis, özel peyzajlı yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve yüzme havuzuna yer verdik. Sosyal alanlar Mahall Ankara sakinlerinin birbiriyle tanışması ve birlikte vakit geçirmesi ve unutmaya yüz tuttuğumuz mahalle kültürünü yaşaması için olanak sunacak.”

mahal ankara konut blokları

Eskişehir Yolu 9. kilometrede yer alan Mahall Ankara, 40 bin 628 metrekare arazi üzerinde, 283 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip olarak hayata geçiriliyor. Mahall Ankara'da 226 adet ofis, 363 adet konut, 78 adet city suit, 129 odalı otel ve 42 adet mağaza bulunuyor. Projede dört büyük ana bölümün dışında 2 bin 739 araç kapasiteli kapalı otopark ve yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, çok amaçlı sahalar, yüzme havuzu ve çok amaçlı sosyal tesis yer alıyor.

Lokasyonuyla da iddialı Mahall Ankara bakanlıklar, kamu kurumları ve aralarında ODTÜ, Bilkent, Hacettepe, Ufuk, TOBB ve Başkent üniversitelerinin bulunduğu altı üniversitenin tam ortasında yer alıyor. Ankara - Eskişehir Otoyolu üzerinde bulunan proje, Ankara'nın yeni ulaşım yolu olan Sakıp Sabancı Bulvarı'na da yakın bir noktada yer alıyor. 

Ankara'da standartları yükseltecek bir anlayışla hayata geçirilen Mahall Ankara, 2016 yılının ilk yarısında tamamlanacak. 

Mahall Ankara İletişim Bilgileri;

Web: http://mahallankara.com/
Telefon: 444 36 12

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kazım Türker 'Mahall Ankara'ya müthiş talep olacak'
  • 28.11.2013 13:53

Kazım Türker 'Mahall Ankara'ya müthiş talep olacak'

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, emlaktasondakika.com Habe ...

Mahall Ankara projesi tanıtım filmi yayında
  • 28.11.2013 12:52

Mahall Ankara projesi tanıtım filmi yayında

Mahall Ankara projesinin tanıtım filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Mahall Ankara basın toplantısı yayında
  • 28.11.2013 12:01

Mahall Ankara basın toplantısı yayında

Mahall Ankara projesinin basın lansmanı emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Mahall Ankara proje görselleri
  • 25.12.2013 14:23

Mahall Ankara proje görselleri

Türkerler Holding ve TOKİ ortaklığında inşa edilen Mahall Ankara projesinden ör ...

Mahall Ankara örnek daire görselleri yayında
  • 28.11.2013 12:49

Mahall Ankara örnek daire görselleri yayında

MAhall Ankara projesinin örnek daire görselleri emlaktasondakika.com farkıyla ya ...

Türkerler Holding'den kazanç kampanyasına destek!
  • 11.09.2018 11:40

Türkerler Holding'den kazanç kampanyasına destek!

Türkerler Holding, gayrimenkul projelerinde hem Türkiye’nin hem de yatırımcının ...