maritbet girişmaritbet
Mahal Sancaktepe otururken kazandıracak

Mahal Sancaktepe otururken kazandıracak

Denge Yapı tarafından Sancaktepe’de inşa edilen Mahal Sancaktepe’de daire teslimleri yeni yılda başlıyor

Makul fiyatları ve her bütçeye uygun ödeme alternatifleriyle dikkat çeken projenin değerinin önümüzdeki yıl faaliyete geçecek olan metro ve hastaneyle birlikte artması bekleniyor. Mahal Sancaktepe'de şuanda 1+1 dairelerin fiyatı 139 bin liradan başlıyor

2015 yılında metronun faaliyete geçmesi, 400 yataklı Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hizmete girmesi ve Ford-Otosan'ın en büyük Ar-Ge merkezinin açılmasıyla birlikte prim potansiyeli daha da artacak olan Sancaktepe'ye konut alıcısı büyük ilgi gösteriyor. Denge Yapı tarafından Sancaktepe'nin merkezinde inşa edilen Mahal Sancaktepe, hem konforlu bir yaşam sürmek hem de otururken kazanmak isteyenler tarafından tercih ediliyor. Ev teslimlerinin yeni yılda başlayacağı proje, makul fiyatları ve her bütçeye uygun ödeme alternatifleriyle büyük ilgi görüyor. Mahal Sancaktepe'de 1+1 dairelerin fiyatı 139 bin liradan başlıyor

Mahal Sancaktepe'den bugün daire alanların iki kere kazanacağını söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “Hem konforlu bir ev almış hem de kazançlı bir yatırım yapmış olacaklar” dedi. Bulundukları lokasyonun kamu ve özel sektör yatırımları sayesinde prim potansiyelinin hızla arttığına dikkat çeken Bayram, “Şuanda Sancaktepe dört büyük yatırıma ev sahipliği yapıyor. Bunlar 400 yataklı Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 4.100 yataklı Sancaktepe Şehir Hastanesi, Üsküdar-Sancaktepe Metrosu ve Fort Otosan Ar-Ge Merkezi” dedi. 

Konuta talep artacak

Yapımı devam eden 400 yatak kapasiteli Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin, Ford Otosan Ar-Ge Merkezi'nin ve Üsküdar-Sancaktepe Metrosu'nun 2015 yılında hizmete gireceğini belirten Bayram,  4.100 yataklı Sancaktepe Şehir Hastanesi'ninse planlama aşamasında olduğunu açıkladı. Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Ford Otosan Ar-Ge Merkezi'nin hizmete girmesiyle birlikte Sancaktepe'de konuta olan talebin artacağını ve bölge ekonomisinin gelişeceğini ifade eden Bayram, “Metronun faaliyete geçmesiyle birlikte Sancaktepe'den Üsküdar'a 24, Yenikapı'ya 36, Taksim'e 44, Atatürk Havalimanı'na 68 ve Olimpiyat Stadı'na ise 78 dakika gidilebilecek. Bu sayede Sancaktepe'de ulaşım daha da kolay hale gelecek” diye konuştu. 

Mahal Sancaktepe hem karlı hem konforlu

Denge Yapı olarak Sancaktepe'nin geleceğine güvendiklerini ve burada konforlu ve karlı yaşam alanları hayata geçirdiklerini belirten Bayram, bu projelerden birinin de Mahal Sancaktepe olduğunu söyledi. Abdullah Bayram'ın verdiği bilgiye göre Sancaktepe'nin en mantıklı projesi olarak nitelendirilen Mahal Sancaktepe'de daire teslimleri yeni yılda başlıyor.  

15 bin 640 metrekare arazi üzerinde yapılan Mahal Sancaktepe projesi her biri dokuz katlı 6 bloktan ve 306 daireden oluşuyor. Mahal Sancaktepe'de tek tip 1+1, üç tip 2+1 ve tek tip 3+1 olmak üzere toplam beş farklı tipte daire yer alıyor. Site sakinlerine keyifli bir yaşam sunmaya hazırlanan Mahal Sancaktepe'de arazinin yüzde 79'u açık alanlara ayrıldı. Mahal Sancaktepe'de çocuk oyun alanları, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, yürüme ve koşu yolları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol ortak spor alanları, meyve bahçeleri, kapalı sosyal tesiste bay / bayan sauna ve fitnessclub ile kapalı havuz bulunuyor. Ayrıca site genelinde insan ve araç güvenliği için 7/24 güvenlik hizmeti, kapalı ve açık otoparklar yer alıyor.  

Sabiha Gökçen'e 15 dakika mesafede

Mahal Sancaktepe, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Proje, Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Finans Merkezi Atasehir'e 14 dakika ve Boğaziçi Köprüsü'ne 20 dakika uzaklıkta yer alıyor. Mahal Sancaktepe, TEM Otoyolu'nun yanı başında ve TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika mesafede bulunuyor. 

Mahal Sancaktepe İletişim Bilgileri;

Web: http://www.mahalsancaktepe.com/
Telefon: 0216 311 66 67

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mahal Sancaktepe'de taşınma heyecanı başladı!
  • 02.06.2015 10:31

Mahal Sancaktepe'de taşınma heyecanı başladı!

Denge Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Mahal Sancaktepe ve Mahal S ...

Mahal Sancaktepe’de tapunuz da eviniz de hazır!
  • 01.04.2015 11:34

Mahal Sancaktepe’de tapunuz da eviniz de hazır!

Denge Yapı’nın Mahal Sancaktepe projesinden ev alanlar oturmak için yıllarca bek ...

Mahal Sancaktepe otururken kazandıracak
  • 03.11.2014 11:02

Mahal Sancaktepe otururken kazandıracak

Denge Yapı tarafından Sancaktepe’de inşa edilen Mahal Sancaktepe’de daire teslim ...

Mahal Sancaktepe’nin metrekare fiyatlarında müthiş gerileme!
  • 25.09.2014 17:44

Mahal Sancaktepe’nin metrekare fiyatlarında müthiş gerileme!

Mahal Sancaktepe'de 2013'ün üçüncü çeyreğinden itibaren metrekare fiyatları geri ...

Siz de zarar etmiş olabilirsiniz!
  • 25.09.2014 12:13

Siz de zarar etmiş olabilirsiniz!

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de 2013'ün 3. çeyreğinde 4 bin 800 lira seviyelerine ...