maritbet girişmaritbet
Luxera'nın yeni projeleri lansman fırsatlarıyla satışta!

Luxera'nın yeni projeleri lansman fırsatlarıyla satışta!

350 milyon liralık yatırım değerine sahip iki proje Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna, "Ulaşılabilir Lüks" mottosuyla yükseliyor.

İstanbul'da değeri hızla yükselen Mahmutbey ve Yenibosna bölgelerinde iki yeni projeyi satışa sunan Luxera Gayrimenkul, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Gayrimenkul sektörünün dikkat çeken firması Luxera, iki yeni projede 350 milyon liralık yatırıma imza atıyor.

Mahmutbey'de hayata geçirilen Luxera Meydan'da fiyatlar 333 bin liradan başlarken, Luxera Yenibosna'da ise rakamlar 399 bin liradan başlıyor. Emlaktasondakika.com olarak görüştüğümüz Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, lansman dönemine özel konut alıcılarına cazip fırsatlar sunduklarını belirtti.

Luxera'yı “Ulaşılabilir Lüks” olarak tanımlayan Ramazan Taş, bu fırsatı uygun fiyatlarla konut alıcılarına sunduklarını belirtti. Fiyatlarında ekonomik avantaj sağlayan Luxera, yatırımcılarına alırken kazandırıyor.

350 milyon liralık iki yeni Luxera

Hayata geçirdikleri yeni projeler hakkında önemli detaylar aktaran Ramazan Taş “Burada iki projeye 350 milyon liralık yatırım yapıyoruz. 11 bin metrekare arazide Luxera Meydan'ı inşa ediyoruz. İnşa çalışmalarına 3 ay önce başladık. Burada 1+1 ile 3+1 arasında değişen daire seçenekleri ve sosyal donatı alanları bulunuyor. Projede iki blok bulunduğu için tüm daireler geniş manzaraya sahip olacak. Luxera Yenibosna projesi de Ataköy-İkitelli metrosunun yanı başında yer alıyor. Modüler mimari sayesinde 1+1 ve 2+1 daireleri 3+1 ve 4+1'e çevirmek mümkün” dedi.

Luxera demek metroya komşu olmak demek

Luxera Meydan'ın yanı başında 11 bin metrekarelik şehir parkının olacağını belirten Taş “Luxera Meydan'ın yanı başında 3 farklı metro hattı bulunuyor. Burada ilk hat Yenikapı'dan gelip Mahmutbey-Başakşehir'e gidiyor. İkinci hat ise Mahmutbey-Kabataş metrosu olacak. İnşasının yüzde 85'i tamamlanan bir metrodan bahsediyoruz. Üçüncü hat ise Ispartakule bölgesine kadar gidecek olan metro. Bu üç metro hattıyla ulaşım çok kolaylaşacak” diye konuştu. Luxera Yenibosna'nın, Ataköy-İkitelli metrosuna 1 dakikalık mesafede hayata geçirildiğini dile getiren Taş “Basın Ekspres, E5 Karayolu, TEM Otoyolu ve Atatürk Havalimanı'na 3-4 dakikalık mesafede inşa edilen Luxera Yenibosna konumuyla dikkat çekiyor” şeklinde konuştu.

Lansman fırsatlarıyla satışta

Lansmana özel fiyatlarla satışa çıktıklarını belirten Ramazan Taş “Luxera Meydan'da lansmana özel fiyatlar 333 bin liradan başlıyor. Burada yüzde 25 peşin verip kalan bölümü 30 ayda tamamlamak mümkün. Banka kredisi seçeneğinin de yer aldığı projede satışlar devam ediyor. Luxera Yenibosna'da ise fiyatları 399 bin liradan başlattık. Orada aynı ödeme seçeneklerini sunuyoruz” dedi.

Gayrimenkul kazandırmaya devam edecek

Luxera Meydan'ın Aralık 2019'da, Luxera Yenibosna'nın ise Temmuz 2019'da teslim edileceğini belirten Ramazan Taş “Çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Gayrimenkul sektörü ülkenin en önemli sektörlerinin başında geliyor. Yılın üçüncü çeyreği itibariyle hareketlenme söz konusu. Gayrimenkul her zaman kazandıran bir enstrüman, projelerimizin merkezi lokasyonda olması da yatırımcılara büyük bir avantaj sağlıyor” dedi.

Luxera markası Güneşli'ye geliyor

İki aktif projenin devam ettiğini ancak yeni yatırımlar için çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Taş “Güneşli'de, Basın Ekspres sapağında, Mimar Sinan Metrosunun yanı başında yer alıyor. Şu anda ruhsat aşamasında, kısa sürede satışa başlayacağız. İlk etap 80 daire olacak, diğer etapta yaptığımız planla projenin 250 daireye ulaşmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Show Market büyümeye devam edecek

Show Marketler zincirini işlettiklerini ifade eden Taş “Şu anda 21 şubemizle hizmet veriyor ve 500 kişiye istihdam sağlıyoruz. Gıda çok hareketli bir sektör, başarılı bir şekilde devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde yeni mağazalar açmayı hedefliyoruz” dedi.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Luxera'dan 3 projeye özel cazip indirimler, vade farksız ödemeler ve 120 ay kredi fırsatı
  • 03.10.2023 11:19

Luxera'dan 3 projeye özel cazip indirimler, vade farksız ödemeler ve 120 ay kredi fırsatı

Kurulduğu 2015 yılından bugüne kadar “Ulaşılabilir Lüks” stratejisiyle İstanbul’ ...

Ramazan Taş, Luxera projelerini anlattı!
  • 26.10.2017 17:36

Ramazan Taş, Luxera projelerini anlattı!

Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, Luxera Meydanve Luxera Ye ...

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna'nın lansmanı yapıldı!
  • 24.10.2017 18:21

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna'nın lansmanı yapıldı!

Luxera Gayrimenkul tarafından 350 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Luxe ...

Luxera Meydan tanıtım filmi!
  • 24.10.2017 15:43

Luxera Meydan tanıtım filmi!

Luxera tarafından hayata geçirilmekte olan Luxera Meydan projesinin tanıtım film ...

Luxera tanıtım filmi yayında!
  • 24.10.2017 15:41

Luxera tanıtım filmi yayında!

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi firması Luxera'nın kurumsal tanıtım filmi yayın ...

Emad Ragab ve Cemal Şuayip, Luxera'yı anlatıyor!
  • 24.10.2017 15:04

Emad Ragab ve Cemal Şuayip, Luxera'yı anlatıyor!

Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyeleri Cemal Şuayip ve Emad Ragab, emlaktason ...