maritbet girişmaritbet
Luxera Meydan'daki ticari üniteler 770 bin TL'den satışta!

Luxera Meydan'daki ticari üniteler 770 bin TL'den satışta!

Günde 700 bini aşkın kişinin önünden geçeceği Luxera Meydan'ın Cadde Dükkanları satışa çıktı.

Mahmutbey-Bağcılar aksında İstanbul'un 3 metro hattına sahip tek projesi Luxera Meydan'ın Ticari Üniteleri satışa sunuldu. Meydan dükkanlarını 770 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunan Luxera Gayrimenkul, günde yaklaşık 700 bini aşkın kişinin önünden geçeceği dükkanlarıyla yatırımcısına maksimum kazanç sunarken projenin yanı başında yer alan Metroların kapıları da kazanca açılacak.

Luxera Gayrimenkul, İstanbul'un hızla değer kazanan bölgesi Bağcılar'da satışa sunduğu Luxera Meydan'ın ticari üniteleriyle kazançlı bir yatırımın kapısını aralıyor. Yenikapı-Mahmutbey-Başakşehir, Mahmutbey-Bahçeşehir, Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hatlarının kesişim noktasında yükselen ve günde yaklaşık 700 bini aşkın kişinin önünden geçeceği 3 Metro hattının ortasında yer alan Luxera Meydan'ın ticari üniteleri alıcılarına kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

242 adet lüks dairesi ve 50 adet dükkanıyla bölgenin yeni merkezi olarak geliştirilen proje, kesişen 3 Metro hattının yanı sıra otobüs ve minibüs gibi toplu ulaşım hatlarının da merkezinde bulunuyor.

DÜKKANLAR 770 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Mahmutbey-Bağcılar hattının en değerli noktasında yer alan Luxera Meydan dükkanları 770 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Luxera Gayrimenkul, ticari üniteleriyle alıcılarına kişiye özel ödeme planı sunarken kiracısız dükkanlarda 3 yıl yüzde 5 kira garantisini de sağlıyor.

RAMAZAN TAŞ; “BÖLGENİN BULUŞMA, YATIRIMCININ KAZANÇ NOKTASI OLACAK”

İstanbul'un 3 metro hattına sahip tek projesi Luxera Meydan'ın cadde dükkanlarını satışa çıkararak yatırımcılara eşsiz bir fırsat sunduklarını belirten Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş; “Bağcılar bölgesi; İstanbul Havalimanı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, TEM ve bağlantı yolları, Metro, üniversite, hastane gibi devlet yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. Bizde bu bölgeye Luxera markalı projelerimizden Meydan projemizi kazandırdık. Bölgenin yeni buluşma noktası olarak geliştirdiğimiz ve yatırımcının merakla beklediği Meydan projemizin ticari ünitelerini satışa sunduk. Bölgenin iki önemli caddesinin kesiştiği bir noktada yükselen Luxera Meydan; Yenikapı- Mahmutbey - Başakşehir, Mahmutbey - Bahçeşehir, Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey hattı olmak üzere toplam 3 Metro hattının ortasında özellikli bir konumda bulunuyor. Burada metroların kapıları kazanca açılacak. Luxera Meydan'ın 2 katlı çarşısında 50 adet ticari ünitemiz yer alıyor. Satışa sunduğumuz dükkanlarımızın fiyatı 770 bin TL'den başlıyor. Bölgede yer alan üniversite, hastane ve kamu kuruluşlarının yanı sıra günde yaklaşık 700 bini aşkın kişinin oluşturacağı insan sirkülasyonu kazanca yönelik büyük değer katacak. Kısacası ticari ünitelere yatırım yapanlar çok karlı çıkacak” dedi.

Luxera Gayrimenkul, inşa çalışmaları tüm hızıyla devam eden projede teslime hazırlanıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz