maritbet girişmaritbet
Luxera Meydan'da 770 bin TL'ye satılık dükkan!

Luxera Meydan'da 770 bin TL'ye satılık dükkan!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bağcılar Luxera Meydan projesinde ticari üniteler 770 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

İstanbul'un 3 metro hattına sahip tek projesi Luxera Meydan projesi ticari üniteleriyle kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor. Yenikapı-Mahmutbey-Başakşehir, Mahmutbey-Bahçeşehir, Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hatlarının kesişim noktasında yükselen proje, 242 adet daire ve 50 dükkandan meydana geliyor. Günde yaklaşık 700 bini aşkın kişinin önünden geçeceği Luxera Meydan projesindeki ticari üniteler 770 bin TL'den satışa sunuldu. Luxera Gayrimenkul, ticari üniteleriyle alıcılarına dükkanlarda 3 yıl yüzde 5 kira garantisi ve kişiye özel ödeme planı sunuluyor. 

3 METRO HATTININ KESİŞİM NOKTASINDA!

Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, Luxera Meydan projesi için şunları söyledi: "Bağcılar bölgesi; İstanbul Havalimanı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, TEM ve bağlantı yolları, Metro, üniversite, hastane gibi devlet yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. Bizde bu bölgeye Luxera markalı projelerimizden Meydan projemizi kazandırdık. Bölgenin yeni buluşma noktası olarak geliştirdiğimiz ve yatırımcının merakla beklediği Meydan projemizin ticari ünitelerini satışa sunduk. Bölgenin iki önemli caddesinin kesiştiği bir noktada yükselen Luxera Meydan; Yenikapı- Mahmutbey - Başakşehir, Mahmutbey - Bahçeşehir, Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey hattı olmak üzere toplam 3 metro hattının ortasında özellikli bir konumda bulunuyor. Burada metroların kapıları kazanca açılacak" 

  • Etiketler:

Yorum Yaz