maritbet girişmaritbet
Luxera, ev alacaklara ulaşılabilir lüks sunacak

Luxera, ev alacaklara ulaşılabilir lüks sunacak

Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, Emlaktasondakika.com’un canlı yayınına katıldı.

Gayrimenkul haberciliği konusunda adından söz ettiren Emlaktasondakika.com, canlı yayın programlarına devam ediyor. Emlaktasondakika.com'un bugünkü konuğu Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş oldu. 

Ramazan Taş, canlı yayın röportajımızda Emlaktasondakika Haber Müdürü Yardımcısı Uğurcan Tokay'a Luxera markalı projelerin son durumunu anlattı ve sektör değerlendirmesinde bulundu. Luxera'yı 3 yıl önce kurduklarını belirten Ramazan Taş, gayrimenkul piyasasına girerken isim konusunda uzun araştırmalar yaptıklarını ve 'lüks zamanı' anlamına gelen Luxera markasına karar kıldıklarını söyledi.

Taş "11 dönüm arazi üzerinde hazırladığımız projesnin inşaatına başladık. Projenin üzerinde ilmik ilmik detaylı bir şekilde çalıştık. Projemizde 242 dairemiz var. 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri olmak üzere 8-10 farklı daire tipimiz var. Altında 50 mağazadan oluşan açık çarşımız var. Bu mağazalar hem bölgeye hem oturanlara hitap edecek" dedi.

Projenin 3 metro hattının hemen yanı başında bulunduğunu ifade eden Ramazan Taş, bu avantajı ile diğer projelerden farklı olduğunu belirtti.

"Birinci durağımız, şu anda aktif olan, Yenikapı'dan gelip Mahmutbey dureağından Başakşehir'e giden durak. İkinci durağımız, Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey. Bu metro istasyonlarının inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. Projemiz bitmeden faaliyete geçecek. Bu, İstanbul'un en önemli metro istasyonlarından bir tanesi. Üçüncüsü ise ihalesi yeni yapılmış olan, Mahmutbey'den başlayıp Ispartakule, Bahçeşehir'e giden bir hat. Hakikatten buradan İstanbul'un her yerine dileğiniz gibi gidebilirsiniz. Luxera'da olduğunuz zaman, aracınız olmadan toplu ulaşım imkanı ile İstanbul'un her tarafına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bu çok büyük bir avantaj" dedi.

Her dairede balkona yer verilen projede, balkon kültürüne önem verdiklerini belirten Ramazan Taş "İnsanların rahat bir nefes alması için tüm dairelerimizde balkon bulunmakta. İstanbul'da insanlar dip dibe ve sıkışık binalarda oturmaktan sıkıldı. Bu projede bu ferahlığı sağlamak istedik. 4-5 blok yan yana binalar da yapabilirdilk ama biz burada bunu tercih etmedik. 2 tane yüksek katlı kule bloğu yaptık. Birbirine en yakın dairelerimiz arasında 30-40 metre mesafe var" açıklamasında bulundu.

"Hem kalitesi hem lokasyonu ile çok güzel bir proje yapıyoruz ama bunu ulaşılabilir fiyattan müşterimize sunuyoruz. Fiyatlarımız şu anda 1+1 dairelerimiz için 333 bin liradan başlıyor. İstanbul'un göbeğinde, bu tür merkezi bir noktada uygun fiyatlarla daire sunuyoruz" dedi.

Luxera Yenibosna projesi ile ilgili bilgiler de veren Ramazan Taş, bölgenin potansiyeline uygun olarak daha küçük metrekare daireler yaptıklarını söyledi. Projede 1+1 ve 2+1 daire tiplerinin bulunduğunu söyleyen Ramazan Taş, fiyatların 419 bin liradan başladığını anlattı.

"Her türlü imkanları bulunan bir proje. Sosyal tesisleri, saunası, hamamı, havuzu, otopark imkanları olan kompleks bir proje" dedi. 

Luxera Rezidans projesi ilgili de bilgiler veren Taş, "Luxera Rezidans, bizim ilk yaptığımız projeydi. Meydan projemizin hemen bitişiğinde. Burda da arazisini satın almıştık. 68 dairelik, 5 mağazadan oluşan bir proje. Bu ay sonu itibari ile teslimlerine başlıyoruz. Luxera markasını taşıyacak bir proje. Satışlarımızın yüzde 90'ı tamamlandı. Çok sınırlı birkaç dairemiz kaldı. Onu da teslim ettik. O da güzel bir proje oldu" dedi. 

Uğurcan Tokay/Emlaktasondakika.com 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Luxera'dan 3 projeye özel cazip indirimler, vade farksız ödemeler ve 120 ay kredi fırsatı
  • 03.10.2023 11:19

Luxera'dan 3 projeye özel cazip indirimler, vade farksız ödemeler ve 120 ay kredi fırsatı

Kurulduğu 2015 yılından bugüne kadar “Ulaşılabilir Lüks” stratejisiyle İstanbul’ ...

Ramazan Taş, Luxera projelerini anlattı!
  • 26.10.2017 17:36

Ramazan Taş, Luxera projelerini anlattı!

Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, Luxera Meydanve Luxera Ye ...

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna'nın lansmanı yapıldı!
  • 24.10.2017 18:21

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna'nın lansmanı yapıldı!

Luxera Gayrimenkul tarafından 350 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Luxe ...

Luxera Meydan tanıtım filmi!
  • 24.10.2017 15:43

Luxera Meydan tanıtım filmi!

Luxera tarafından hayata geçirilmekte olan Luxera Meydan projesinin tanıtım film ...

Luxera tanıtım filmi yayında!
  • 24.10.2017 15:41

Luxera tanıtım filmi yayında!

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi firması Luxera'nın kurumsal tanıtım filmi yayın ...

Emad Ragab ve Cemal Şuayip, Luxera'yı anlatıyor!
  • 24.10.2017 15:04

Emad Ragab ve Cemal Şuayip, Luxera'yı anlatıyor!

Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyeleri Cemal Şuayip ve Emad Ragab, emlaktason ...