maritbet girişmaritbet
Lux Bodrum Residences'ta satışlar sürüyor!

Lux Bodrum Residences'ta satışlar sürüyor!

70 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen projede özel rezidansların satışı devam ediyor.

Uluslararası ödüllü LUX* Bodrum Resort & Residences'ta otel ayrıcalıklarıyla farklı bir deneyim yaşatan rezidanslar kullanmadığınız zamanlarda size para kazandıracak bir yatırım fırsatına dönüşüyor.

MYC Partners'ın Bodrum Adabükü'nde 70 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği LUX* Bodrum Resort & Residences'ın içerisinde yer alan özel rezidansların satışı devam ediyor.

LUX*ın global standartlarına göre dizayn edilen ve dekorasyonu tamamlanmış olarak teslim edilen rezidanslar otel hizmetlerinden de ayrıcalıklı olarak yararlanabiliyor. Tamamı denize sıfır, panoramik deniz manzarasına sahip rezidanslar çok özel fiyatlarla satılıyor.

Kullanılmadığı dönemlerde para kazandırıyor

Ev sahipleri arzu ederlerse bu birimleri, LUX* kampüsünde bulunmadıkları zamanlarda LUX* işletmesine verebiliyor. Bu dönemde kazanılan konaklama bedelinin yüzde 40'ı ev sahibine ödeniyor.

Dr. Murat Akdoğan; “Kısa sürede yüksek prim kazandıracak”

MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan kullanılmayacağı zamanlarda otelle birlikte işletilme olanağı da bulunan LUX* Bodrum rezidansları hakkında; “Altını çizerek söylememiz gerekiyor ki; LUX* Bodrum Resort & Residences bir devremülk projesi değil, verdiğimiz tapular otel hissesi değil, kat mülkiyeti tapusu. Dolayısıyla rezidans tamamen komşumuza ait, sunduğumuz bu seçenek, komşumuzun rezidansını kullanmadığı zamanlarda değerlendirmesi ve karşılıklı kazanç sağlamamız için LUX*'ın global olarak geliştirdiği bir konsept. Dolayısıyla bu süreçte de evinizi dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Yani sunduğumuz şey; kullandığınız zamanlarda yaşayabileceğiniz en yüksek yaşam standardı, kullanmadığınız zamanlarda LUX*'ın garantisiyle çok yüksek bir gayrimenkul geliri.” dedi.

Her noktasında denize girilebilen bir sahil şeridi

172 metrekarelik 3+1 teras ve 224 metrekarelik 4+1 bahçe dubleksi seçenekleri bulunan LUX* Bodrum rezidansları, her noktasından denize girilebilen 650 metrelik sahil şeridi, tüm odalardan görülen kesintisiz deniz manzarası ve sosyal donatılarıyla iyi bir tatil ve kaliteli zaman geçirmek için yaşam alanları sağlıyor.

4 mevsim güvenlik ve bakım hizmetinin sunulduğu LUX* Bodrum rezidanslarında, Ege ve Bodrum koylarının panoramik manzarasının yanı sıra defne ve zeytin ağaçlarının çevrelediği birçok farklı çeşit bitki örtüsünden oluşan bahçelerle bezenmiş muhteşem doğal güzellikleri ile egzotik lüksü deneyimleyeceksiniz.

Hızlı ve kolay ulaşım imkanı

Havaalanına sadece 13 km mesafede bulunan lokasyonu ve hızlı ulaşım kolaylığı sunan transfer teknesiyle Türkbükü'ne 15 dakika mesafede bulunan LUX* Bodrum Resort & Residences, kişiye özel hizmet sunuyor. Mimarisindeki sade form, doğadan ilham alan renk ve dokusuyla tüm iç dekorasyonu son teknoloji ve akıllı sistemlerle donatılan full mobilyalı rezidans daireler tamamlanmış olarak yatırımcının beğenisine sunuluyor.

91 otel odası, 72 residence ve beach villası ile toplamda 83 bin metrekarelik alana yayılan LUX* Bodrum Resort & Residences'ta SPA, açık hava sineması, iki alakart restoran, çocuk oyun alanı gibi sosyal donatılar ziyaretçilerin hizmetine sunuluyor.

Ödüllü mimari tasarım

Dünyanın en elit tasarım yarışmalarından biri olan Milano A'Design Awards'ta Mimari, Bina ve Yapı Tasarımı Kategorisinde Gümüş Ödül kazanan LUX* Bodrum, uzun ömürlü malzemeler ve bölgeye özgü otantik yüzey rötuşları eşliğinde İtalya'dan, Almanya'dan ve dünyanın diğer egzotik köşelerinden gelen özel malzemeler ile kombine ediliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Lux Bodrum Residences'ta satışlar sürüyor!
  • 31.10.2017 15:41

Lux Bodrum Residences'ta satışlar sürüyor!

70 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen projede özel rezidansların satışı ...