maritbet girişmaritbet
LIVA İSTANBUL GELİYOR!

LIVA İSTANBUL GELİYOR!

37 yıldır geleceğin ihtiyaçlarına uyum sağlayabilecek, yüksek standartlarda birçok konsept projeye imza atan ve kentsel gelişimi en ön planda tutan Sinpaş Yapı, İstanbul’daki yeni projesi LIVA İstanbul ile Anadolu yakasına damgasını vuruyor.

52 bin metrekare üzerine kurulu toplam 718 konut ve 7 adet ticari alandan oluşan LIVA İstanbul projesi; TEM otoyoluna direkt bağlantısı ve sunduğu sosyal imkanlar ile hem sizin hem ailenizin tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek.

Henüz tanıtıma çıkmadan ön satışlarına başlanan ve yoğun ilgi gören LIVA İstanbul projesinin ilk etabında 63 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen ve her ihtiyaca hitap eden 314 konut bulunuyor. 9 farklı dubleks bulunan projenin tamamında 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerimiz bulunuyor. LIVA İstanbul projesinde fiyatlar ise konut tiplerine göre 134.500 ile 729.500 TL arasında değişiyor.

LIVA İstanbul projesinin tanıtımı bugün, projenin satış ofisinde, Sinpaş Yapı Genel Müdürü Sn. Ahmet Çelik ve Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sn. Tolga Bıyıklıoğlu'nun da hazır bulunduğu bir basın toplantısı ile gerçekleştirildi.

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Sn. Ahmet Çelik basın toplantısındaki konuşmasında:              

Türkiye; gelişen, dinamik ve büyük hedefleri olan bir ülke. Özellikle son 7-8 yıldır oluşan siyasi istikrar ile birlikte inşaat/yapı sektöründe ciddi bir canlanma yaşandı. Sinpaş bugüne kadar hep çağın gerektirdiği yeni  “Yaşam Alanları” oluşturmayı hedefledi. Projelerimizi her zaman halkın beklentilerini etüt ederek planladık. Liva İstanbul projemizin de yeşili, suyu, sosyal alanları bir araya getiren yapısı ile dikkat çekeceğini düşünüyoruz” dedi.

Sinpaş Liva Akademi

Sinpaş Liva Akademi, aileler için evlerinin hemen yanı başında çocuklarını güvenle gönderebilecekleri bir sosyal alanı oluşturarak, çocukların gelişimlerine katkı sağlayacak. Sinpaş Yapı, Liva İstanbul içerisine yaptığı eğitim ve seminer alanları ile genç Liva sakinlerine resim, yabancı dil ve spor eğitimi verirken ebeveynleri de Özgür Şef'le birlikte yeni ve farklı lezzetlerle mutfak sanatı ile buluşturuyor.

Yürüme mesafesindeki Adalar

LIVA İstanbul projesini diğer projelerden ayıran en önemli özelliklerinden biri, suyun dinlendirici enerjisini taşıyan adalar konsepti. Projenin ortasında yer alan biyolojik gölet alanı ve ekolojik yapıyı koruyan bu çevreci alanların üzerinde birbirinden farklı konseptlere sahip 10 ada bulunuyor. Adalardan dikkat çeken bazıları ise; Şelale Cafe'nin bulunduğu Şelale Adası, bambu oturma grupları ile Liva sakinlerinin keyifli ve huzurlu vakit geçirebileceği Ada Panorama, bambu ağaç tiplerinin yer alacağı Bambu Adası ve özellikle çocuklara hitap edecek Aktivite Adası.

Dört mevsim yemyeşil

Toplam 17.600 m2 yeşil alanı bulunan LIVA İstanbul, peyzajında kullanılan bitki örtüsü ile de oldukça etkileyici bir proje. Adaları çevreleyen su ve onlarla bütünleşen bitki dokusunda birbirinden farklı yaklaşık 40 adet bitki ve 30'dan fazla ağaç türü kullanılacak olan LIVA İstanbul, mevsimler değiştikçe farklı tonlarda kurgularla sakinlerine muhteşem bir manzara sunuyor. Saray manolyasından, mimozaya farklı türlerde bambulara, su bitkilerine kadar pek çok özel bitki ve ağaç ile süslenecek LIVA İstanbul'da, dış dünyadan uzak, huzurlu bir dinginlik sakinleri bekliyor. Kentin yorucu etkisi LIVA İstanbul'un yemyeşil bahçesi ve her daireden görülen biyolojik gölet ile tarihe karışıyor.  

Sosyal yaşam bahçenizden başlıyor

Liva İstanbul, ev sahiplerine sevdikleri ile çok uzağa gitmeden her şeye sahip olacakları bir ortam sunması ile de fark yaratacak. Proje içinde alternatif bir oturma alanı sunan kış bahçelerinin yanı sıra çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzları, vitamin bar, sauna, fitness salonu, hamam, squash alanı ve tenis kortu da yer alacak. 

LIVA İstanbul'da yaşayan çocuklar, evde zaman geçirmek yerine doğayı tanımak ve doğayla bütünleşerek kendilerine ayrılan alanlarda arkadaşlıklarını geliştirme olanağına sahip olacak.

TEM bağlantısıyla kolay ulaşım

Hızlı ve nitelikli konut projeleri ile sistemli bir yapılaşmaya sahne olan Anadolu Yakasında yer alan LIVA İstanbul yeni merkez semtlerden biri olacak Sultanbeyli'de konumlanıyor. TEM'e direkt bağlantısı ve kolay ulaşımıyla dikkat çeken proje Boğaziçi Köprüsü'ne 19 km,  Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 10 km mesafede. Proje ayrıca çevrede yer alan Viaport AVM'ye 7 km, Meydan AVM'ye ise 12 km. mesafededir. Sabancı Üniversitesi, Koç Özel Lisesi ve Küçük Prens İlköğretim Okulu gibi pek çok değerli eğitim kurumuna, özel ve devlet hastanelerine yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

Sinpaş Yapı Liva İstanbul İletişim Bilgileri

Web: www.sinpasliva.com.tr

Telefon: 444 19 74

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Makedonya’da Türk yatırımları
  • 17.03.2012 19:25

Makedonya’da Türk yatırımları

Makedonya’da binlerce konutluk projeyi Türk inşaat şirketleri üstlendi. ...

SİNPAŞ YAPI LIVA İSTANBUL
  • 06.10.2011 14:42

SİNPAŞ YAPI LIVA İSTANBUL

37 yıldır geleceğin ihtiyaçlarına uyum sağlayabilecek, yüksek standartlarda birç ...

Konut sektöründe fiyatlar yükseldi, peşinat oranı arttı!
  • 15.06.2021 11:37

Konut sektöründe fiyatlar yükseldi, peşinat oranı arttı!

Fiyatların geçen yıla göre %5.47 arttığı markalı konutlarda peşinat kullanım ora ...

Malatya Pütürge'de 4.0 büyüklüğünde deprem!
  • 24.08.2020 14:06

Malatya Pütürge'de 4.0 büyüklüğünde deprem!

Malatya’nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremden sonra a ...

Emlak Konut GYO yurt dışına açılıyor!
  • 04.09.2018 11:07

Emlak Konut GYO yurt dışına açılıyor!

Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli, Emlak Konut'un yeni dönemde hedeflerini ...

Konutta dev kampanya 33 projeyle start aldı!
  • 28.08.2018 11:48

Konutta dev kampanya 33 projeyle start aldı!

"Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla yola çıkan dev kampanyanın detaylarını Ba ...