maritbet girişmaritbet
Liselere komşu Alya Penta'nın ziyaretçi sayısı arttı

Liselere komşu Alya Penta'nın ziyaretçi sayısı arttı

8 ayrı okula komşuluk eden Alya Penta projesinin aileler tarafından daha fazla araştırılmasına neden oldu.

TEOG sistemi yerine öğrencilerin yüzde 90'ının adreslerine en yakın okullara kayıt edileceğinin açıklanmasıyla birlikte öğrenci velileri, yakınlarındaki prestijli okulları ve prestijli okulların yanındaki konut projelerini araştırmaya başladı. Sistemin açıklanmasıyla birlikte, Akkuş Gayrimenkul'un  Beylikdüzü'nde inşa ettiği  Alya Penta projesinin telefon trafiğinde 3 katı artış olurken, satış ofisine haftasonları gelen ziyaretçi sayısı da ikiye katlandı.

Konuyla ilgili bilgi veren Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, ilçenin prestij caddesi Adnan Kahveci'de yükselen Alya Penta'nın en fazla 2 kilometre yakınlarında 8 ayrı markalı okulun faaliyet gösterdiğine dikkat çekti. 

Aralarında Amerikan Kültür Koleji, Modern Eğitim Koleji, Uğur Okulları, Doğa Koleji gibi tanınmış markaların olduğu okullarda sınavsız olarak çocuklarını okutmak isteyenlerin bölgedeki en iyi yaşam adreslerinden birinin Alya Penta olduğunu anlatan Abdülkadir Akkuş,  Alya Penta'nın inşaat kalitesi ve sadece aileleri hedef alan ferah kat planları, büyük daireleri ile bu dönemde daha fazla ilgi çektiğini anlattı.

Abdulkadir Akkuş, “Beylikdüzü-Yeşilköy hattında ekonomik, ferah ve konforlu bir yaşam alanı arayanlar için bugüne kadar iyi bir alternatif olan Alya Penta projesi, liseye gidecek çocukları olanlar için, işyerleri bu güzergahta olan ve çocuklarının okula giderken trafik sıkıntısı yaşamasını istemeyenler için çok fazla düşünmesine gerek kalmadan yatırım yapabilecekleri bir konut projesi oldu.  Projeyi 6 ay erken teslim ederek Nisan 2018'de anahtarları vermeye başlayacak olmamız da bu süreçte ailelerin işini kolaylaştırdı” yorumunu yaptı.

Beylikdüzü'nün en işlek caddesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde hayata geçen ve 30 milyon TL yatırım değeriyle temelleri Ekim 2016 tarihinde atılan Alya Penta projesinin örnek dairesi de ziyaretçilerini bekliyor. Projede dairelerin ortalama metrekare fiyatları 3.750 TL – 4.250 TL seviyesinden başlıyor.

YAŞAM ALYA PENTALILARIN AYAĞININ DİBİNDE

Konut büyüklükleri 125-250 metrekare arasında değişen proje en fazla 5 katlı bloklardan oluşuyor. Toplam 3 bin 565 metrekarelik alan üzerinde gerçekleşen A+ konut projesi Alya Penta halkın nefes alacağı, eğlenerek sosyalleşeceği ve kendini yenileyeceği devasa bir proje olan Beylikdüzü Belediyesi'nin Yaşam Vadisi Parkı'na yakın bir lokasyonda yükseliyor.  Abdulkadir Akkuş “Okul, hastane, pazar, Paradise AVM, Carium AVM ile PerlaVista AVM'lerine yakın. Yani yaşam Alya Pentalıların ayağının dibinde” yorumunu yaptı.

Metrobüs ve yeni gelecek olan metro hattıyla merkeze ulaşım kolaylığına sahip olan Alya Penta, E-5 ve Avcılar sahil yoluna yakın. Minibüs ve İETT gibi toplu taşıma araçlarına 100 metre uzaklıkta yer alan projede,  2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 konut tipi seçenekleri bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

THY’nin Lübnan’a yüzde 20 indirimli uçuşları turist sayısını artıracak
  • 02.02.2022 16:33

THY’nin Lübnan’a yüzde 20 indirimli uçuşları turist sayısını artıracak

Akkuş, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ...

BOSS4 Gayrimenkul, Alya Bella’yı satışa sundu
  • 28.06.2021 12:22

BOSS4 Gayrimenkul, Alya Bella’yı satışa sundu

BOSS4 Gayrimenkul, Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte k ...

Konut satışında yıl sonu hedefi 1,4 milyon adet!
  • 07.10.2020 11:59

Konut satışında yıl sonu hedefi 1,4 milyon adet!

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, "8 ayda 2019'un aynı dönemi ...

Gayrimenkul sektörü yeni rekorlar bekliyor
  • 26.08.2020 10:28

Gayrimenkul sektörü yeni rekorlar bekliyor

Türkiye’de 2020 yılının ilk 7 ayında toplam 854 bin 126 konutun satıldığı gayrim ...

Yusufeli Barajı 2,5 milyon kişinin elektriğini karşılayacak
  • 02.07.2020 09:37

Yusufeli Barajı 2,5 milyon kişinin elektriğini karşılayacak

Türkiye'nin en yüksek, dünyanın ise 3'üncü en yüksek barajı olacak Yusufeli Bara ...

Konut kredisi faizleri indi, ev satışları coştu
  • 29.06.2020 09:17

Konut kredisi faizleri indi, ev satışları coştu

1-27 Haziran’da 6 bin 658 kredili konut satılırken, bu yıl rakam 14 kat artarak ...