maritbet girişmaritbet
Limonlu Evler, Reisdere'de sakinlerini bekliyor!

Limonlu Evler, Reisdere'de sakinlerini bekliyor!

Hemen teslim edilen Limonlu Evler projesi, Alaçatı'nın Reisdere Köyü'nde konumlandırıldı.

İzmir Alaçatı'nın Reisdere Köyü'nde hayata geçirilen Limonlu Evler, 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden meydana geliyor. Evlerin hemen teslim edildiği proje, sakinlik arayan, taş evlerden oluşan dar sokaklarda köy içi havasını solumak isteyenler için tasarlandı. 

limonlu evler

İzmir-Çeşme otobanı Alaçatı çıkışından sonra hiç sapmadan ilk ve en kolay ulaşılabilir yerleşim yeri olan Reisdere; Alaçatı ve otoban girişine 2 kilometre, yakın zamanda Şifne'de yapılması planlanan bölgenin ikinci marinasına sadece 2 kilometre, bölgenin en eski ve köklü yerleşim alanlarından Ilıca'ya 4 klometre, Paşalimanı'na 3 kilometre mesafede.

Alaçatı'nın yeni gözbebeği. Sakinlik arayan, taş evlerden oluşan dar sokaklarda köy içi havasını solumak isteyen, ama istediğinde de şehre, kalabalığa karışmak isteyenlerin yeni rotası Reisdere köyü, konumu itibari ile çok kısa sürede yüksek bir yatırım getirisi de vaat ediyor.

limonlu evler

CBTE Mimarlık tasarladığı Limonlu Evler hakkında şöyle diyor; Bazı projeler diğerlerinden farklıdır. Cepheleri, konumları, plan çözümleri, malzemeleri gibi tüm bileşenleri, titiz bir ekip tarafından özenle çalışılarak adeta bir mücevher gibi işlenmiş ve bir araya getirilmiştir. Biz limonlu Evler projemizde bu hassasiyette çalışarak size sadece yeni bir ev değil, öncelikle yeni bir yuva, yeni bir yaşam stili, yeni alışkanlıklar vaat ediyoruz...

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Limonlu Evler, Reisdere'de sakinlerini bekliyor!
  • 21.06.2016 14:19

Limonlu Evler, Reisdere'de sakinlerini bekliyor!

Hemen teslim edilen Limonlu Evler projesi, Alaçatı'nın Reisdere Köyü'nde konumla ...