maritbet girişmaritbet
Lilyum Towers Kartal nerede?

Lilyum Towers Kartal nerede?

Baykon Yapı ve Açık İnşaat tarafından hayata geçirilen Lilyum Towers Kartal, merkezi konumuyla dikkatleri çekiyor.

Baykon Yapı ve Açık İnşaat tarafından hayata geçirilen Lilyum Towers Kartal, toplam 4 bin 116 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Lilyum Towers Kartal'da satılık daire büyüklükleri ise 97 metrekare ile 265 metrekare arasında değişiyor. Lilyum Towers Kartal projesi 5. kattan itibaren kesintisiz deniz ve Adalar manzarasını konut sahiplerine sunuyor. Projenin üst katlarında büyük metrekareli dubleks daireler bulunuyor. 13 ve 14 katlı iki bloktan oluşan Lilyum Towers Kartal'da toplam 107 adet daireye yer veriliyor.

Lilyum Towers Kartal projesi tren istasyonuna 5 dakika, sahil yoluna 7 dakika, metro ve E-5'e 10 dakika, minibüs hattına 10 metre uzaklıkta inşa ediliyor.

Projede; çocuk parkı ve kamelya, açık yüzme havuzu 75 (m2), açık ve kapalı otopark, fitness center, basketbol sahası, tenis kortu gibi ayrıcalıklar bulunuyor.

Lilyum Towers Kartal fiyatları 580 bin TL ile 1 milyon 375 bin TL arasında değişiyor. Lilyum Towers Kartal ödeme planı kapsamında ise yüzde 40 peşinat sonrasında Ocak 2018'e kadar firmaya ödeme yapılıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Lilyum Towers Kartal nerede?
  • 17.01.2017 15:14

Lilyum Towers Kartal nerede?

Baykon Yapı ve Açık İnşaat tarafından hayata geçirilen Lilyum Towers Kartal, mer ...