maritbet girişmaritbet
LeventLIFE'ta evle iş arası 15 adım!

LeventLIFE'ta evle iş arası 15 adım!

Levent’te yer alan LeventLIFE’ın yan yana yükselen iki kulesi bu soruna kökten çözüm sunuyor.

İstanbul'da yaşayanların en büyük sıkıntısı evle iş yeri arasındaki uzak mesafeler ve yoğun trafik. LeventLIFE Office ve LeventLIFE Residence ll iş ve ev yaşamını yan yana ileri teknoloji ve konforla sunuyor.

Dünyanın bütün büyük metropollerinde yaşanan evle iş yeri arasındaki uzun mesafe ve yoğun trafik sıkıntısı insanlara sadece stres ve yorgunluk yaşatmakla kalmıyor aynı zamanda yaşanacak zamandan da çalıyor. LeventLIFE metropol yaşantısındaki ‘verimsiz zaman' problemine kaliteli yaşam ve yüksek teknolojiyle çözüm sunuyor.

Yolda harcanacak zamanı kendinize ve sevdiklerinize ayırın

İstanbul'un göbeği Levent Dereboyu Caddesi'nde yükselen LeventLIFE projesi, yolda geçirilecek zaman yerine, çalışanların ailelerine ve kendilerine daha fazla zaman ayırmasını sağlayacak bir yaşam imkanı sunuyor. Svot Yapı, Baray ve İmaj İnşaat ortaklığında gerçekleşen proje, Ofis ve Rezidans olarak yan yana iki kule şeklinde yükseliyor ve evle iş yeri arasındaki mesafeyi 15 adıma düşürüyor.

levent life kat bahçesi

58 m2'den 232 m2'ye kadar farklı tercihlere hitap edecek 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve Penthouse konut seçenekleriyle LeventLIFE Residence ll; 7/24 güvenlik, resepsiyon, otopark, vale hizmeti, restoran, spor salonu, sauna ve buhar odası, teknik servis, kuru temizleme hizmeti gibi yaşam standardını yükselten bir konfor sunuyor. Residence ll'nin yürüyerek 15 adım mesafe yanında bulunan LeventLIFE Office'in ofis seçeneklerinde ise 86 metrekareden 340 metrekareye kadar net ofis alanları yer alıyor. 7/24 güvenlik, seminer odaları, toplantı salonları, sağlık odası, otopark ve vale hizmeti, kat bahçeleri, spor salonu, sauna ve buhar odası gibi çalışma hayatını kolaylaştıracak ve stressiz bir iş yaşamı sağlayacak donanıma sahip. Projenin öne çıkan özelliklerinden biri de İstanbul'un göbeğinde trafiksiz ve ulaşım açısından çok rahat bir yaşam sunması. 

Boğaziçi Köprüsü 5, Havalimanı 30 dakika

İstanbul Levent'te Dereboyu Caddesi'nde yükselen LeventLIFE Residence ll ve LeventLIFE Office İstanbul'un en merkezi lokasyonlarından birinde yer aldığı için İstanbul'un önemli noktalarına rahat ulaşım imkanı sunuyor. LeventLIFE'tan Boğaziçi Köprüsü'ne ulaşım 5 dakikada Atatürk Havalimanı'na ulaşım ise 30 dakikada sağlanabiliyor. Metro'ya 2 dakika metrobüs durağına ise 5 dakika mesafede olan LeventLIFE ister evle iş arası mesafe istenirse dış toplantılar için zamandan kazanılacak bir yaşam sunuyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LeventLIFE'ta evle iş arası 15 adım!
  • 14.04.2015 13:35

LeventLIFE'ta evle iş arası 15 adım!

Levent’te yer alan LeventLIFE’ın yan yana yükselen iki kulesi bu soruna kökten ç ...

Bu iki kule iş ve yaşam için yükseliyor!
  • 05.02.2015 12:58

Bu iki kule iş ve yaşam için yükseliyor!

Levent’te yükselen LeventLIFE, Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı tarafından ...