maritbet girişmaritbet
Leb-i Derya'da 320 bin TL'ye daire!

Leb-i Derya'da 320 bin TL'ye daire!

Tekno GY tarafından Zonguldak Kozlu sahilinde inşa edilen Leb-i Derya projesi, hem konumu hem de çevreci kimliğiyle dikkat çekiyor. Leb-i Derya’da dairelerin fiyatları ise 320 bin TL'den başlıyor

 


 
TEKNO GY tarafından 2010 yılı Haziran ayında başlanan Leb-i Deya projesi, Kozlu sahilinde düz bir arsa üzerinde yer alıyor. Bölge ve yurt genelinde öne çıkan özellikleri ile çevresine değer katması beklenen projede 40 adet 3+1, 56 adet 4+1, 5 adet 4+1 dubleks ve 5 adet 5+1 dubleks daire olmak üzere toplam 106 konut var.
 
Projede, ticari alanlar ile açık ve kapalı yüzme havuzlarının yanı sıra, fitness, sauna,  oyun salonu gibi sosyal aktivite alanları da bulunuyor.

 Tüm dairelerin deniz manzaralı olduğu projede, her dairede ankastre mutfak donanımı ile ebeveyn banyosu bulunuyor. Tüm konutlar için ayrılan bir adet kapalı otopark ve depo alanları, güvenlik olanakları ve isteyen konut sahiplerinin geliştirebileceği akıllı ev altyapısı da projede mevcut.
 
Çevreci konutlar
Leb-i Derya'yı özel ve farklı kılan en önemli unsur ise, tasarımının özgünlüğü ile çevreci yaklaşımı. Konsept tasarımı Mim. H. Mustafa Güvendağ'a ait olan projenin heykelinde Karadeniz'in dalgalarının etkisi görülüyor.
Leb-i Derya, daha az CO2 salınımı olan, aynı zamanda su ve enerji tasarrufu yapan özel bir proje niteliği taşıyor.
 
Hesaplı iklimleme
Ayrıca proje Türkiye'de havadan suya ısı pompası kullanan ilk konut projesi sayılabilir. Bu sayede Türkiye'nin önemli bir kömür bölgesi içinde bacasından kış aylarında siyah duman çıkmayacak. Üstelik ısı pompası, sadece ısıtma amaçlı kullanılmayacak, hem konutların sıcak su ihtiyacını karşılayacak hem de yaz aylarında da fan coiller aracılığıyla soğutma yapılabilmesini sağlayacak. Tüm bu sistemin yıllık enerji tüketim bedeli ise sadece 850 TL civarında hesaplanıyor.
 
Su tasarrufu
Leb-i Derya'da aynı zamanda gri suyun arıtılarak yeniden kullanımı ile %50 ‘ye yakın su tasarrufu yapacak. Aynı zamanda su armatürlerinin bilinçli seçimi ile de gereksiz su kullanımı önlenecek.
Leb-i Derya'da her blokta iki adet asansör bulunuyor. Bu asansörlerden biri insan asansörü diğeri ise hasta sedyesi de alabilecek boyutta ve aynı zamanda yük asansörü olarak düşünülmüş. Güneş enerjisinden de yararlanılan projede, konut sahiplerinin genel giderlerinin düşürülmesi hedefleniyor.
 
Leb-i Derya'da 320 bin liraya
Leb-i Derya, hem sosyal donatıları hem de konumuyla dört dörtlük bir proje. Bu proje, hem çevreci yaklaşımı, hem özgün tasarımı ve yapı kalitesi ile de sadece bölgede değil, yurt ölçeğinde örnek alınacak bir proje olacak.
Leb-i Derya'da büyüklükleri 149 metrekare ile 250 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatları ise, 320 bin TL'den başlıyor, 460 bin TL'ye kadar çıkıyor.
 
 

Lebi Derya iletişim bilgileri
Web: www.inas.com.tr
Tel: 0 212 440 34 34
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz