maritbet girişmaritbet
Lavinya Park Mimarsinan’da 117 bin liraya daire!

Lavinya Park Mimarsinan’da 117 bin liraya daire!

Mimarsinan’da yapılan Lavinya Park’ın örnek dairesi tamamlandı. Lavinya Park Mimarsinan’da fiyatlar 117 bin liradan başlıyor

 


Düzenli yapılaşması ve büyümesiyle dikkat çeken Mimarsinan'ın yeni projelerinden biri olan Lavinya Park'ın örnek dairesi tamamlandı.
Kullar İnşaat tarafından gerçekleştirilen, 108 daire ve 14 mağaza amaçlı dükkandan oluşan Lavinya Park Mimarsinan'ın dairelerinde, ankastre mutfak ve klima standart olarak sunuluyor.

117 bin TL ile 340 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan dairelerde; Vitra markalı seramik ve vitrifiyeler, İntema mutfak, Siemens'in ankastre ürünleri, Franke evye ve armatürleri kullanılıyor.
 
E5 Karayolu'nun üzerinde yer alan ve inşatı devam eden proje 5000 metrekare yeşil alanıyla nefes aldırırken, 14 adet mağazası, açık ve kapalı otopark alanlarıyla günlük yaşamı daha da kolaylaştırıyor. 2008'de temeli atılan proje, bu yaz teslim edilecek.
 
Yüzme havuzu, fitness salonu, 2 adet çocuk parkı, oyun alanları, yürüyüş parkuru ve sosyal tesisleriyle yaşamı ayrıcalıklı kılan Lavinya Park Mimarsinan, inşaat kalitesiyle de fark yaratıyor.
 

İletişim bilgileri

Web: www.lavinyapark.com
Tel 0 212 864 11 61 - 65

 


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz