maritbet girişmaritbet
LaVie İstanbul'da yaşam başlıyor!

LaVie İstanbul'da yaşam başlıyor!

Küçükçekmece'de ANF Proje Ortaklığı imzasıyla inşa edilen LaVie İstanbul'da daire teslimleri başladı.

Konut fiyatlarının 225 bin TL'den başladığı La Vie İstanbul ile yeni yıla yeni evinizden girebilirsiniz. İnşa ettiği sıcak yaşam alanları ve çevreci duruşuyla dikkat çeken ‘LaVie İstanbul'dan yeni yılda ev almak isteyenler için son fırsatlar devam ediyor. Estetik ve modern bir tasarıma sahip olan ‘LaVie İstanbul'da 1+1 dairelerin fiyatları 225 bin TL'den başlıyor.

Kendi kendine yetebilen butik bir aile projesi olan ‘LaVie İstanbul', 7 bin metrekare alan üzerinde Aykar İnşaat, NRN Yapı ve Fourhand Yapı tarafından oluşturulan ‘ANF Proje Ortaklığı'  tarafından inşa ediliyor. 3 blokta 109 daire ve 5 ticari üniteden meydana gelen ‘LaVie İstanbul'da 21 adet 1+1, 73 adet 2+1 ve 15 adet de 3+1 daire bulunuyor. 

la vie istanbul

Yaşam başlıyor…

Konut teslimlerinin başladığı ‘LaVie İstanbul'dan yüzde 20 peşinatla banka kredisi kullanılarak düşük taksit imkanlarıyla da ev sahibi olmak mümkün. 

Yaklaşık 4 bin metrekare alana sahip değişik türde çiçek, peyzaj bitkisi ve ağaç dikili ortak peyzaj alanına ek olarak; basketbol-voleybol sahası, yürüyüş parkuru, açık-kapalı havuz, fitness, sauna, çocuk oyun parkı ve çok amaçlı toplantı salonu da projede yer alan özellikler arasında yer alıyor.

Ulaşım konusunda da sakinlerine ciddi kolaylık sağlayan ‘LaVie İstanbul'; Sefaköy ve Halkalı'nın ortasında bulunan konumuyla Atatürk Havalimanı'na 5 dakika mesafede  ve ulaşım akslarının ortasında yer alıyor. Proje, özel hastane ve üniversitelere 5-10 dakikalık mesafede konumlanıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LaVie İstanbul'da yaşam başlıyor!
  • 28.12.2016 09:49

LaVie İstanbul'da yaşam başlıyor!

Küçükçekmece'de ANF Proje Ortaklığı imzasıyla inşa edilen LaVie İstanbul'da dair ...

LaVie İstanbul’dan yılın son kampanyası…
  • 31.12.2015 09:06

LaVie İstanbul’dan yılın son kampanyası…

‘ANF Proje Ortaklığı’ tarafından hayata geçirilen ‘LaVie İstanbul’, yılın son ka ...

ANF Proje Ortaklığı toplantı düzenliyor
  • 20.11.2015 09:20

ANF Proje Ortaklığı toplantı düzenliyor

ANF Proje Ortaklığı, 14 Ocak Perşembe günü gayrimenkul editörlerine özel bir tan ...