maritbet girişmaritbet
Lagün Gölet Evleri'den ev sahibi olmanın tam zamanı!

Lagün Gölet Evleri'den ev sahibi olmanın tam zamanı!

Brüt 390 ve 297 metrekarelerde toplam 16 villadan oluşan Güzelbahçe Lagün Gölet Evleri'nin çevre düzenlemesinde özel bir proje uygulanıyor

Türk-Norveç ortaklı Nortürk Yatırım AŞ tarafından İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde inşa edilen Lagün Gölet Evleri'ne taşınan aileler, yeni yuvalarından çok memnun olduklarını söyledi. Doğa ve kente yakın olmanın kendilerini mutlu hissettirdiğin kaydeden Lagün Gölet Evleri sakinleri, "Zamanında doğru bir tercih yaptık" yorumunda bulundu.

Bankaların sunduğu düşük faizli cazip konut kredilerinin ev almak için uygun bir ortam hazırladığını kaydeden Lagün Gölet Evleri Proje Koordinatörü Timur Ergenekon da, iki tipteki villaların ilgi gördüğünü belirtti.

Brüt 390 ve 297 metrekarelerde toplam 16 villadan oluşan Güzelbahçe Lagün Gölet Evleri'nin çevre düzenlemesinde özel bir proje uyguladıklarını anlatan Ergenekon, "Faiz ve ekonomik koşullar, ev almak için çok uygun. Emlak yatırımı yapmak isteyenler, kısa bir süre daha geçerli olacak bu büyük fırsatı kaçırmamalı" diye konuştu.

 

Web: http://www.ozdemirinsaat.com.tr/

E-posta: [email protected]

Tel: 0 232 422 29 35

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz