maritbet girişmaritbet
Kuzu Grup Spradon Vadi'de sosyal alanlar çok önemli!

Kuzu Grup Spradon Vadi'de sosyal alanlar çok önemli!

Konut projelerindeki sosyal tesislerin son dönemlerde öne çıktığını vurgulayan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu, projelerde sosyal tesislerin alanını yüzde 80 olarak belirlediklerini söyledi

Konut projelerindeki sosyal tesislerin son dönemlerde öne çıktığını vurgulayan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu, "Projelerde sosyal tesislerin alanını yüzde 80 olarak belirledik. Yüzde 20'lik bölüm ise konutlara ayrıldı. Bu alandaki çalışmalar da son dönemlerde hız kazandı. Yatırımlar arttı" dedi. Çocuklu aileler için sosyal alanların önemli olduğunu vurgulayan Özen Kuzu, "Önemli olan çocukların sitede rahatlıkla ve güvenli bir şekilde gezip dolaşabilecekleri, bisiklet parkur alanları, ayrıca zihinsel gelişimi destekleyici oyun parklarının olması" diye konuştu.

Dijital ekrandan takip ediliyor
 
Teknolojinin de tesislerde öne çıkmaya başladığını anlatan Özen Kuzu, "Tesislerde teknolojinin güncel olmasına azami özen gösteriliyor. Fitness salonunda yer alan tüm ürünler uluslararası kabul görmüş ürünlerden oluşuyor. Ünitelerin hepsinde TV yayını bulunuyor. Ayrıca kişi spor yaparken, nabzından kalori tüketimine kadar istediği her şeyi önündeki dijital ekrandan takip edebiliyor. Tüm sosyal alanlarda ayrıca TV ve Pay TV yayınları, wireless internet erişimi mutlaka bulunuyor. Yani teknoloji ve yaşamın iç içeriği sosyal tesislerde de devam ediyor" dedi.
 
Konut projelerindeki sosyal tesislerin son dönemlerde öne çıktığını vurgulayan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu, "Projelerde sosyal tesislerin alanını yüzde 80 olarak belirledik. Yüzde 20'lik bölüm ise konutlara ayrıldı. Bu alandaki çalışmalar da son dönemlerde hız kazandı. Yatırımlar arttı" dedi.
 
Spradon Vadi'ye 'Sağlık Evi kuracak
 
Kuzu Grup'un son projesi Spradon Vadi'yi anlatan Özen Kuzu, şunları söyledi: "Bahçeşehir'in merkezinde vadi konseptinde, sosyal imkanları ve sağlık hizmetleriyle yeni proje bulunuyor. Kuzu Grup, Emlak Konut GYO ile birlikte Bahçeşehir 2. Bölge'de 160 bin metrekarelik inşaat alanı ve 42 bin metrekarelik de arsa alanı üzerinde geliştirdiği modern konut projesi Spradon Vadi, yemyeşil doğası ve sunacağı cezbedici sosyal imkanları ile dikkat çekiyor. Spradon Vadi site sakinlerine hizmet vermesi amacı ile kurulacak olan 'Sağlık Evi'nde görev alacak, ebe, hemşire ve sağlık görevlisi yılın 365 günü; hafta içi, hafta sonu, tatiller de dahil olmak üzere 7 gün 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti sunacak."
 
Tesiste neler var 
Fitness
Jimnastik salonları
Aerobik
Açık yüzme havuzu
Açık teraslı kafeterya
Basketbol ve H Kapalı havuz voleybol sahaları
Sauna ve Türk hamamı
Tenis kortu hamamı Çocuk oyun parkı
 
Türkiye'de konut projelerinde sosyal alanların öne çıktığını vurgulayan Kuzu GrupTöneüm Kurulu Başkam Özen Kuzu, "Projelerde sosyal tesislerin alanın yüzde 80 olarak belirledik. Yüzde 20'lik bölüm ise konutlara ayrıldı. Sosyal tesis alanlarında da öncelik çocukların oyun ve eğlence alanları oluyor. Fitness center ise olmazsa olmazlardan. Ardından yürüyüş ve dinlenme alanları, havuzlar, sauna ve hamam şeklinde sıralanabilir" diye konuştu.
 
Otopark yer altına indi 
Çocuklu aileler için sosyal alanların önemli olduğunu vurgulayan Kuzu, şu değerlendirmeyi yaptı: "Önemli olan çocukların sitede rahatlıkla ve güvenli bir şekilde gezip dolaşabilecekleri, bisiklet parkur alanları, ayrıca zihinsel gelişimi destekleyici oyun parklarının olması. Biz de bundan yola çıkarak yüzde 80 oramnda yer verdiğimiz bu alanlarda tüm araç geçişini engelledik ve otoparkları yer altmda konumlandırdık. Bunların dışında havuzlardan ziyade fitness ve jimnastik salonları, sauna, hamam ve ortak kafeteryalar daha çok tercih ediliyor." Zaman kaybetmiyorlar
 
Sosyal tesislerin projeye değer kattığını dile getiren Özen Kuzu, şöyle konuştu: "Kadınlar fitnesstan ziyade, daha çok aerobik ve jimnastik salonlarında pilates, step, total body gibi dersleri tercih ediyor. Erkekler için hamam ve fitness yeterli olabiliyor. Sosyal tesisler, konutlara değer katıyor. Teslim ettiğimiz projelerimizde ev sahiplerimiz bu durumdan çok memnun. Dışarıda ki özel spor salonlarında bireysel olarak ciddi paralar ödeyip zaman kaybı yaşamıyorlar. Aksine evlerinin hemen yamnda tüm ailece 7/24 faydalanabüecekleri sosyal tesisleri oluyor. Artık projelerdeki sosyal tesisler lüksten ziyade ihtiyaç haline geldi."
 
Hürriyet 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özen Kuzu: Ülkemizin büyümesine katkı sunmaya devam edeceğiz!
  • 19.12.2022 10:28

Özen Kuzu: Ülkemizin büyümesine katkı sunmaya devam edeceğiz!

Konut kavramına yenilik getiren, farklı mimari tasarımları ile çevre dostu ve ya ...

Emlak Konut’tan Göktürk’e villa konseptli yeni konut projesi!
  • 06.10.2022 11:05

Emlak Konut’tan Göktürk’e villa konseptli yeni konut projesi!

Emlak Konut GYO, Göktürk'te villa ve konutlardan oluşan yeni projeye başlıyor. F ...

Emlak Konut, bakanlıktan 1.7 milyar liraya arsa satın aldı!
  • 18.08.2022 11:04

Emlak Konut, bakanlıktan 1.7 milyar liraya arsa satın aldı!

Emlak Konut GYO, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan arsa satı ...

Emlak Konut Beykoz Tokatköy projesinde son durum!
  • 22.07.2022 15:34

Emlak Konut Beykoz Tokatköy projesinde son durum!

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde geri sayım başla ...

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini Kiler GYO&Biskon Yapı kazandı!
  • 21.07.2022 11:26

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini Kiler GYO&Biskon Yapı kazandı!

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası sahibi buldu. Emlaktasondakika.com olara ...

Emlak Konut Avcılar 2. Etap arsasına 4.7 milyar TL! 
  • 25.06.2022 01:04

Emlak Konut Avcılar 2. Etap arsasına 4.7 milyar TL! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap arsa ihalesini Cevahir Yapı&HB ...