maritbet girişmaritbet
Kurtköy'e yeni bir kompleks

Kurtköy'e yeni bir kompleks

Delmar, Sabiha Gökçen’e komşu ilk karma projeye 500 milyon TL yatıracak

Kurtköy'de lüks konutlara imza atan Delmar Yapı ve ABD'li ortağı JBS Development LLC, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 1 km mesafede 500 milyon TL yatırımla yeni bir projeye başlıyor. 2012 sonunda satışa çıkacak projede 1000 konut, 5 yıldızlı otel, AVM ve ofis olacak.

Ağırlıklı olarak Kurtköy'de lüks konut projeleri geliştiren, Elit Yaşam Konakları ve Elit Perla Palas projelerinin ardından Eylül ayında 532 konutluk ‘kervansaray' konseptli Elit Grand Palas projesini satışa çıkarmaya hazırlanan Delmar Yapı, Amerikalı ortağı JBS Development LLC şirketi ile aynı bölgede yeni bir projeye daha başlamayı hedefliyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 km mesafede 30 dönümlük bir arazide proje geliştirmeye başladıklarını açıklayan Proje Koordinatörü Ümit Güzelbey, 500 milyon TL yatırımla bölgede havaalanına en yakın mesafede gerçekleştirilen ilk karma projeyi gerçekleştireceklerini kaydetti. Güzelbey, “2012 yılı sonunda inşaatı ve satışlarına başlayacağımız proje kapsamında 1.000 konut, 5 yıldızlı bir otel, alışveriş merkezi ve ofis bloğu yer alacak. Proje, Sabiha Gökçen Havaalanı'na en yakın karma proje olacak” dedi. Projede yer alacak 5 yıldızlı otel için yerli-yabancı otel zincirleriyle görüşmeler yaptıklarını söyleyen Güzelbey, “Proje, değerli bir arazi ve konumu gereği yabancı zincirleri cezbeden bir lokasyonda. Görüştüğümüz otel grupları arasında ABD'li bir zincir de var. Anlaşırsak Türkiye'ye ilk kez girecekler” diye konuştu.

Saray konseptleri birleştirildi

Kartal'da da proje geliştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Güzelbey, Delmar İnşaat'ın bu yıl Eylül ayında Kurtköy'de Elit Grand Palas projesinii satışa çıkarmaya hazırlandıklarını kaydetti. 532 konuttan oluşan Elit Grand Palas'ın “kervansaray” konseptiyle lüks saraylardan esinlenilerek tasarlandığını söyleyen Güzelbey, şöyle devam etti:

“Yüksek mimar Oya Uluca tarafından tasarlanan Elit Grand Palas'ta Avusturya, Almanya, İngiltere ve Arap ülkelerindeki lüks saray konseptlerinden etkilendik. 10 bin 680 metrekare üzerine oturan, 55 bin metrekare inşaat alanı bulunan projede yeşil bina (LEED) sertifikası kriterleri esas alındı. Ekim'de inşaatına başlayarak 30 ayda teslim etmeyi planladığımız proje de Sabiha Gökçen Havalimanı'na 5 dakika mesafede yer alacak.”

Stüdyodan 2+1'e büyüklüğü 45 ile 125 metrekare arasında değişen dairelerin hem ev hem de ofis olarak kullanılabileceğini söyleyen Güzelbey, “Eylül'de satışa çıkacak projede 45-92 metrekare 1+0'ların fiyatları 166-246 bin lira, 65-109 metrekare 1+1'lerin fiyatı 234-356 bin lira, 109-115 metrekare 2+1'lerin fiyatı ise 413-433 bin TL arasında. Firma bünyesinde vade farksız 15 ay taksit sunacağız” diye konuştu.

Kişiye özel asistan ve konut kiralama hizmeti sunulacak

Açık-kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, buz pateni, bowling, bilardo, mini golf, tırmanma duvarı, Türk hamamı, SPA, sağlık merkezi, lounge, kat bahçeleri, restoran ve kafe/barın yer alacağı Elit Grand Palas'ta kişiye özel asistan ve bireysel konut kiralama hizmeti de sunulacak. Projede vale park, resepsiyon, ev-oda temizliği gibi rezidans hizmetlerin yanı sıra, Elit Asistant sistemi kapsamında daire sahipleri ev temizliğinden, çocuk bakımına, kuru temizlemeden kişisel güvenliğe kadar değişen exclusive rezidans hizmetleri; uçak-otobüs bileti rezervasyonları gibi kişisel ulaştırma hizmetleri, doğum günü, parti, evlilik yıldönümü gibi organizasyon hizmetlerini de alabilecek. Projede verilecek emlak danışmanlığı hizmeti ile de ev sahipleri dairelerin kiralanması, kiralama sonrası takibinin yapılması ve satışa çıkarılması konusunda profesyonel hizmet alacak.

Kaynak: Vatan/ Nihal Yuvacan

  • Etiketler:

Yorum Yaz