maritbet girişmaritbet
Kurtköy Paragon’da lansman öncesi satışlar başladı

Kurtköy Paragon’da lansman öncesi satışlar başladı

Kurtköy’de “mükemmel” bir hayat sunmaya hazırlanan Kurtköy Paragon’da lansman öncesi satışlar başladı

Kurtköy Paragon, ismini bütün projelerin temelini oluşturan ‘'mükemmel'' kelimesinden alıyor. İstanbullular'ın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak kaliteli bir yaşamın kapılarını aralayan proje, ulaşımdan eğlenceye hayatın farklı alanlarında hayalin ötesine geçiyor. Kalite, modern tasarım ve fiyat avantajıyla Kurtköy'de “mükemmel” bir hayat sunmaya hazırlanan Kurtköy Paragon'da lansman öncesi satışlar başladı. 

Kurtköy bölgesinde benzerlerinden farklı, nitelikli bir konut projesi sunmayı hedefleyen Küçükçalık İnşaat, Kurtköy Paragon projesi ile bu hedefine adım adım yaklaşıyor. Projeyi rakiplerinden ayıran özellikler arasında yaşam kalitesi, estetik, modern üslup, malzeme kalitesi ve kullanıcıların geniş bir bahçeyle bir araya gelmesi bulunuyor. Projede yatay mimarinin monotonluktan uzak, kitleler arası uyumu ön plana çıkarılıyor. Bu yatay anlayış sayesinde dairelerin kendi manzaraları oluşturuluyor ve ortak alanlarla daha çok bütünleşmesi sağlanıyor. Bahçe katları ve villalar, ortak alanı özel olarak kullanırken, üst kat kullanıcıları da bu alana dahil olduğunda renkli, zengin ve dinamik bir avlu oluşuyor. Böylece hem müstakil kullanım imkanı sunulmuş, hem de komşuluk ilişkilerini güçlendiren bir birliktelik sağlanmış oluyor. Bu avluyla bütünleşen, güneye bakan bir sosyal tesis ve açık havuz yerleşimi ise projeyi cazip hale getiren önemli bir özellik. Yatay cephe hareketinin içine entegre edilmiş yeşil teras alanları, cephede tekdüzeliğin önüne geçiyor. Bu sayede yeşil, binanın bir parçası haline geliyor. 

24 AY SIFIR FAİZ

Kurtköy Paragon Residence projesi 10 bin 700 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Projede 171 adet daire, 4 adet bitişik nizam villa bulunuyor. Teslim tarihi Mart 2016 olarak belirtiliyor. Kurtköy Paragon Residence projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 müstakil konut seçenekleri sunuluyor. Kurtköy Paragon Residence ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatla 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Fiyat listesi 204 bin TL'den başlıyor. 

Kurtköy Paragon Residence projesinde dairelerin büyüklükleri 71 metrekare ile 235 metrekare arasında değişiyor. Kurtköy Paragon Residence'ta daireler balkon ve teras alanlarına sahipken profede fitness merkezi, sauna, açık-kapalı yüzme havuzu, Fin hamamı, Türk hamamı, kafeterya gibi sosyal donatılar yer alıyor.Güneye bakan cephelerdeki geriye çekilen teraslanmalar ile bu etki daha da güçlenirken; hem modern mimarinin etkisi artıyor hem de bahçe kullanımı her katta mümkün hale geliyor. Mimari tasarımın ifadesini güçlendiren, dayanıklı ve uzun ömürlü malzemelerin kullanıldığı Kurtköy Paragon projesi, modern yaşamı geleneksel ev konforuyla bir araya getirirken, hem mahremiyet sağlıyor he de kolektif yaşamı teşvik ediyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kurtköy Paragon Residence foto galerisi!
  • 30.12.2014 11:15

Kurtköy Paragon Residence foto galerisi!

Kurtköy Paragon'un mimari tasarımı Ömer Çamoğlu imzasını taşıyor. 175 daireden o ...

Kurtköy Paragon ile oturduğunuz yerden kazanın!
  • 01.03.2015 14:25

Kurtköy Paragon ile oturduğunuz yerden kazanın!

Küçükçalık İnşaat, Anadolu Yakası’nın son dönemde hızla parlayan bölgesi Pendik’ ...

Kurtköy'de yeni bir mahalle kuruluyor!
  • 25.11.2014 11:08

Kurtköy'de yeni bir mahalle kuruluyor!

175 dairelik sıcak bir mahalle olarak tanımlanan Kurtköy Paragon'da teslimler Ma ...

Kurtköy Paragon’da lansman öncesi satışlar başladı
  • 18.11.2014 12:41

Kurtköy Paragon’da lansman öncesi satışlar başladı

Kurtköy’de “mükemmel” bir hayat sunmaya hazırlanan Kurtköy Paragon’da lansman ön ...

Kurtköy Paragon Residence detayları
  • 21.10.2014 16:08

Kurtköy Paragon Residence detayları

171 daire ile villadan meydana gelen Kurtköy Paragon Residence, az katlı mimaris ...

Kurtköy hız kesmiyor, yeni bir proje geliyor
  • 09.10.2014 10:45

Kurtköy hız kesmiyor, yeni bir proje geliyor

2 yatay blokta 175 daireden meydana gelen Kurtköy Paragon'da fiyatlar 214 bin li ...