maritbet girişmaritbet
Kuran Grup'tan Armodies termal projesi

Kuran Grup'tan Armodies termal projesi

Yalova ilinin kaplıca diyarı Armutlu'da yükselen Armodies projesi, hem sağlık hem de turizmin tüm boyutlarını içinde barındırıyor.

Yalova ilinin kaplıca diyarı Armutlu'da yükselen Armodies projesi, hem sağlık hem de turizmin tüm boyutlarını içinde barındırıyor. Kuran Grup Genel Müdürü Fatih Kuran, "Armodies, Kuran Grup'un yüzakı bir projedir, 7 yıldızlı hotel konseptindeki projemiz, Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşımaktadır" dedi.

Kuran Grup, alternatif turizm alanındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Armutlu devremülklerinin satışıyla ilgili çok farklı projeksiyonlar ve boyutlar sergileyen, bu noktada yaptığı çalışmalarla kalite ve güven unsurunu ortaya koyan Kuran Grup, Armutlu'ya muhteşem bir yatırım yaparak güven markasını pekiştirdi.

Kuran Grup Genel Müdürü Fatih Kuran, Ardodies projelerinin Yalova ilinin güzide ilçesi Armutlu'da yükselen 7 yıldızlı otel kalitesinde yapılacak olan bir proje olduğunu belirterek, "Armodies bir rivayete göre Armutlu ilçesinin eski ismidir. Bizans Kralı'nın kızı Armodies'in vücudunun her yerinde yaralar çıktığı bildirilmiştir. Kral kızının bu durumundan utandığı için askerleriyle birlikte kızını şimdiki kaplıcaların bulunduğu mevkide bırakmıştır. Kız buradaki termal su ile her gün yıkanmış ve bütün yaraları iyileşmiş. Kral kızının iyileştiğini görünce onu tekrar yanma almış ve Armodies adı Armutlu olarak günümüze kadar gelmiştir.

Biz de sağlık ve turizmi içinde barındıracak bir projeksiyonla bu projemizi gerçekleştirmeye karar verdik. Her türlü aktivitemiz, her türlü farklı etkinliğimiz ve çizeceğimiz boyutla, misafirlerimiz hem sağlıklarını kazanacaklar, hem de dört dörtlük bir tatil yapma imkanına kavuşacaklar" dedi.

Armodies'in farklı etkinlikleriyle, aktiviteleriyle ve sağlık yelpazesiyle herkes için huzur sağlayan bir ortamı sergileyeceğini kaydeden Kuran, "Herkesin tatil kavramı değişecek, misafirlerimiz aileleriyle birlikte huzurlu bir ortamda, tatil keyfini yaşayayabilecekler. Projemizin içerisinde bir çok aktivite mevcut olup 7'den 70'e her yaşta insana hitap ederek ailenizin her ferdinin tatilden zevk almasını sağlayacaktır."

CİHAN

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kuran Grup, Armutlu Altınevler’i basına tanıtacak
  • 12.12.2015 11:35

Kuran Grup, Armutlu Altınevler’i basına tanıtacak

Armutlu Altınevler projesinin lansmanı 15 Aralık 2015 günü Eresin Hotel Topkapı' ...

Armutlu Armodies Termal Park'ın inşaatı hızla yükseliyor!
  • 08.01.2013 15:01

Armutlu Armodies Termal Park'ın inşaatı hızla yükseliyor!

Armutlu'da yeni bir yaşam alam Kuran Grup tarafından Yalova'nın Armutlu ilçesind ...

Kuran Grup'tan Armodies termal projesi
  • 12.01.2012 11:15

Kuran Grup'tan Armodies termal projesi

Yalova ilinin kaplıca diyarı Armutlu'da yükselen Armodies projesi, hem sağlık he ...